Θεkλα Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει. Είμαι έξω και περιμένω το Δεκέμβρη με την ελπίδα ότι θα δω οικογένεια και φίλους και θα περάσω Χριστούγεννα μαζί τους. Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να μου αρέσει εδώ που προσωρινά βρίσκομαι, ο χρόνος περνά μάλλον δύσκολα (αλλά και παραγωγικά) μέχρι τότε. Αλλά: ακούω ήδη στο ραδιόφωνο Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις! Μια διαφήμιση για κάποια εκδήλωση στο Μέγαρο μουσικής συγκεκριμένα. Καταλαβαίνω ότι μάλλον ( ) είναι νωρίς. Αλλα περιμένετε ήδη τα Χριστούγεννα; Συγγνώμη για το - αλλο ένα - off topic thread, αλλά ξυπνα το παιδι μέσα μου.
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ποια Χριστούγεννα έχουμε πεθάνει από τη ζέστη εδώ πέρα... 4
astrosunnefo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μια φορά περιμένω τα μελομακάρονα. 4
michael92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Οι εμπορικοί σύλλογοι απαιτούν Christmas all year round. 1
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγώ μια φορά περιμένω τα μελομακάρονα. Μελομακάρονα και διαφημίσεις jumbo, τότε έρχονται Χριστούγεννα!
Haldol Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλά, άμα βασίζεσαι σε διαφημίσεις και στολισμούς καταστημάτων σώθηκες. Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν απ' το δεκαπεντάυγουστο, αφού οι γιορτές "πουλάνε". Προσωπικά άμα μου λένε για χριστούγεννα πριν μπει ο Δεκέμβρης με τρώει το χέρι να καρπαζώσω.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλά, άμα βασίζεσαι σε διαφημίσεις και στολισμούς καταστημάτων σώθηκες. Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν απ' το δεκαπεντάυγουστο, αφού οι γιορτές "πουλάνε". Προσωπικά άμα μου λένε για χριστούγεννα πριν μπει ο Δεκέμβρης με τρώει το χέρι να καρπαζώσω. Είναι σαν το καλό χειμώνα από τον Αύγουστο ε; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλά, άμα βασίζεσαι σε διαφημίσεις και στολισμούς καταστημάτων σώθηκες. Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν απ' το δεκαπεντάυγουστο, αφού οι γιορτές "πουλάνε". Προσωπικά άμα μου λένε για χριστούγεννα πριν μπει ο Δεκέμβρης με τρώει το χέρι να καρπαζώσω. 1
g_alkis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι να σταματήσεις να θρεντάρεις, να στολίσουμε από τώρα στο ινσόμνια 6
bluesattack Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ναι.Περιμενω τα χριστουγεννα πινοντας φραπε στην παραλια . βλεποντας τους αλλους να κανουν μπανιο .Ανυπομονω και να χιονισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις