Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει. Είμαι έξω και περιμένω το Δεκέμβρη με την ελπίδα ότι θα δω οικογένεια και φίλους και θα περάσω Χριστούγεννα μαζί τους. Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να μου αρέσει εδώ που προσωρινά βρίσκομαι, ο χρόνος περνά μάλλον δύσκολα (αλλά και παραγωγικά) μέχρι τότε.

Αλλά: ακούω ήδη στο ραδιόφωνο Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις! Μια διαφήμιση για κάποια εκδήλωση στο Μέγαρο μουσικής συγκεκριμένα.

Καταλαβαίνω ότι μάλλον (  :-D ) είναι νωρίς. Αλλα περιμένετε ήδη τα Χριστούγεννα;

Συγγνώμη για το - αλλο ένα - off topic thread, αλλά ξυπνα το παιδι μέσα μου.

Δημοσ.

Εγώ μια φορά περιμένω τα μελομακάρονα. :devil:

Μελομακάρονα και διαφημίσεις jumbo, τότε έρχονται Χριστούγεννα! :D

Δημοσ.

Καλά, άμα βασίζεσαι σε διαφημίσεις και στολισμούς καταστημάτων σώθηκες. Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν απ' το δεκαπεντάυγουστο, αφού οι γιορτές "πουλάνε".

Προσωπικά άμα μου λένε για χριστούγεννα πριν μπει ο Δεκέμβρης με τρώει το χέρι να καρπαζώσω.

Δημοσ.

Καλά, άμα βασίζεσαι σε διαφημίσεις και στολισμούς καταστημάτων σώθηκες. Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν απ' το δεκαπεντάυγουστο, αφού οι γιορτές "πουλάνε".

Προσωπικά άμα μου λένε για χριστούγεννα πριν μπει ο Δεκέμβρης με τρώει το χέρι να καρπαζώσω.

Είναι σαν το καλό χειμώνα από τον Αύγουστο ε; :D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

14657440_10209885609992833_1706462577457

• Like 1
Δημοσ.

Ναι.Περιμενω τα χριστουγεννα πινοντας φραπε στην παραλια . βλεποντας τους αλλους να κανουν μπανιο .Ανυπομονω και να χιονισει  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...