Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus Review


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια φορα πηρα iphone5 με τυπου γραματια κ μου βγηκε 900 και ευρο!!@..........Αυτα ειναι τα δικα μου κρητηρια

Καλά τα λες φίλε μου... αλλά μου τα 'βγαλες τα μάτια!

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλύτερα μην κολλάμε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις τύπου "το δικό μου καλύτερο από το δικό σου" ειδικά όταν περιλαμβάνουν στερεότυπα. Κάθε λειτουργικό έχει τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του, όπως τη βρίσκει ο καθείς. Εγώ επέλεξα Samsung S7 και όχι μονο έχω σόας τας φρένας αλλά ειμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Για μένα πάντως τα κινητά τέτοιων τιμών ήδη έχουν ισχυρό hardware, οπότε θα απαιτούσα βελτίωση κυρίως στην ευχρηστία και παραμετροποίση του λειτουργικού.

Με απλά και όμορφα λόγια.Δεν έμεινα ευχαριστημένος με το android μέχρι στιγμής.Με το samsung galaxy s6 και το htc one m9 σαν τις τελευταίες και πιο ισχυρές android συσκευές που έπεσαν στα χέρια μου δεν έμεινα ευχαριστημένος το ξαναλέω.Δεν έχει να κάνει ''καλύτερο το δικό μου και το δικό σου'' δεν είμαι μωρό να ασχολούμαι με τέτοιες χαζομάρες μάλλον με κατάλαβες για 15 χρονών ενώ δεν είμαι.Το τηλέφωνο το χρισημοποιώ ως εργαλείο και απλα με το 6s που χρησιμοποιώ τώρα είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

Τωρα αν παρεξηγήθηκες επειδή έχεις samsung android δεν φταίω εγώ,απλα είπα την γνώμη μου για το τι εξυπηρετει εμένα.

Και ναι σαφώς και έχει ισχυρότατο hardware το s7 αλλα δεν είπα πως είχα θέμα με τις μάρκες,αλλα αν διάβασες καλά με το android έμεινα απαγοητευμένος.Βαρέθηκα να κάνω root να περνάω άλλες εκδόσεις πιο ελαφριές να ψαχνω προγραμματάκια να κάνω καθαρισμό μνήμης κτλ για να κάνω την συσκευή να τρεξει πιο γρήγορα.Μεχρι και dual boot εκανα για να τρέξω άλλο λειτουργικό,με το Ios ουδε ποτέ είχα θέμα.Και για να τελειώσω με αυτό θα πω το εξής...όλες μα όλες οι συσκευές android χαραμίζονται με το android καθώς με  το hardware που εχουν αν έτρεχαν ένα πιο ελαφρύ λειτουργικό θα πήγαιναν σφαίρα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επιμενεις οτι το iphone plus εχει καλυτερη καμερα απο το s7,note 7 ,η και γενικοτερα σαν συσκευες με οθονες qhd;μαλλον δεν εχεις επιγνωση της καταστασης,αλλα ειναι η γνωμη σου και απολυτως σεβαστη

 

οσο για τα πληρωμενα reviews στο youtube οκ ειναι γνωστα....

 

σαφως η samsung με δυναμη 200 πλασια σε οικονομικα επιπεδα(μιας και ειναι η 2 δεύτερη μεγαλύτερη ναυπηγική βιομηχανία στον πλανήτη θα μπορουσε να κανει το ιδιο αλλα δεν το κανει,αλλα θα μπορουσε.

 

οποτε η apple διπλα στην smg ειναι σαν μια καρφιτσα 

 

Δηλαδη οποιο κινητο εχει καλυτερη οθονη εχει κ καλυτερη καμερα; Γι αυτο ανεβαζουν τα mp λες και ειναι φασολια; Για να φαινονται καλα οι φωτος στις οθονες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά συγνώμη αλλά το bokeh του iphone 7 είναι τραγικά κακό, στο Huawei P9 είναι κλάσεις ανώτερο αν συγκρίνω με τις φωτογραφίες του review. Επίσης μου φαίνονται μουντές όλες σχεδόν οι φώτος, τους λείπει contrast. Τώρα για το βίντεο ωραίο είναι δεν μπορώ να πω αλλά σαν το stabilization της Sony δεν είναι. Πολύ μέτρια κάμερα πιστεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο,τι και να λετε, το αι φον πλεον ειναι ο βασιλιας των bezel, και οπως και να εχει δειχνει κακασχημο και παλιομοδιτικο με τοσο περιθωριο γυρω γυρω. 

απο εκει και περα δεν παυει να ειναι ενα καλο τηλεφωνο, με πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.

ΠΡοσωπικα εδω και 2 χρονια θεωρω οτι το ανδροιδ εχει γινει αρκετα γρηγορο (βασικα οι συσκευες που ανεβασαν specs) και αρκετα πληρες για να μην με ενδιαφερει να παω σε ενα κινητο που μεχρι προτινος ειχε ενα καρο ελλειψεις και τωρα εγινε και πιο ασχημο απο τον ανταγωνισμο. 
Για μενα ολα μετρανε, απο τη στιγμη που κανω τα ιδια πραγματα ειτε με το ενα ειτε με το αλλο, θα παρω το πιο ομορφο, χωρια οτι το μεγεθος του Plus δεν παλευεται στο χερι σε σχεση με πολλα ανδροιδ στις 5,5" που εχουν πολυ καλυτερες διαστασεις.

Απο εκει και περα, αυτα περι buissines phone και ανωτεροτητα των apple ειναι αστεια πραγματα σημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι

κοιτα επειδη ειχα και το 6 και ολα τα υπολοιπα Iphone εκτος του 5s kai toy 4s εχω να σου πω οτι

δεν υπαρχουν αυτα που λες

ναι εχει γινει πιο business το 6 και πιο ευχρηστο

αλλα 

δεν ειναι s7

το iphone κολαει οσο και το s7 (basika to σ7 δεν κολλαει ισα ισα )και μαλιστα πιο πολυ ..ειναι δε σαφως πιο αργο και με χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, κληση, οθονη (καλα εκει αστο) χρηστικοτητα browser email , wifi και αλλα 

μη μου βαλεις youtube ειναι αστειο ..optimized εφαρμογες υπαρχουν πολλες και για τα δυο 

 

και το 7 που επαιξα λιγο ..βασικα ιδιο με το 6 μου φανηκε ..μαλιστα παρατηρησα και πιο πολυ lag ..ισως το λειτουργικο .. ωραιο δε λεω αλλα πραγματικα ακριβως ιδιο .. ουτε τα στερεο ηχεια δεν κανουν καμια διαφορα και παιζουν πιο χαμηλα απο το ενα του σ7

 

ειναι χαρακτηριστικα τα βιντεο που δινουν σε κατοχους iphone στην αμερικη το ιδιο τους το τηλεφωνο με καποια θηκη και τους ρωτανε πως τους φαινεται το καινουργιο iphone .. βασικα κανενα δεν ειναι τελειο σιγουρα αλλα μην τα παραλεμε οτι το iphone ειναι business kai ta ανδροιδ για παιχνιδι γιατι ειναι αστειο 

τι iphone 7 κολάει είπες αδερφέ μου? Που το έπιασες στα χέρια σου? Στη cosmote της γειτονιάς σου και τράβηξες καμία φωτο στο κατάστημα? Το τηλέφωνο είναι δυναμίτης από θέμα ταχύτητας και όχι δεν θα σου πω το ψέμα ότι "έχω και είχα samsung s7" αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι παραπάνω από θέματα ταχύτητας. Το λειτουργικό δεν κολάει και δεν κόλαγε ποτέ παρά μόνο μετά απο 3 αναβαθμίσεις στα παλαιότερα κινητά. Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να παίρνουμε στρατόπεδα και να υποστηρίζουμε οπαδικά τις εταιρείες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή η ηλιθιότητα του ποιος την έχει πιο μεγάλη, που μεταφέρεται από γνωστά όργανα μέχρι και τα κινητά, είναι πραγματικά απίστευτη. Βρε ασχοληθείτε με πιο σας βολεύει εσάς, και αφήστε τους άλλους να είναι βλακείες, ηλίθιοι και χαζοι που πάνε και δίνουν ένα σκασμό λεφτά για να πάρουμε ένα τηλέφωνο, που εσείς με 150€ κάνετε πολύ καλύτερα τη δουλειά σας. Μπράβο σας, είσαστε μάγκες, και αφήστε τους υπόλοιπους να πανε να δινουν χιλιάρικα για τηλέφωνα που δεν αξίζουν μία.

 

Εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει ποτέ Android, όμως είμαι τόσο ευχαριστημένος από το iOS που δεν πρόκειται να το αφήσω προς το παρόν.

 

Ακόμα και πως παλιά άλλαζα τηλέφωνο κάθε έξι μήνες εποχές Nokia ακόμα και τώρα μπορώ να βγάλω δύο χρόνια αξιοπρεπέστατα, χωρίς να νιώθω ότι έχω μία αρχαία συσκευή, αυτό εμένα μου κάνει μεγάλη οικονομία!

 

Πουλάω το δύο ετών iPhone μου, με τα χρήματα αυτά έχω ήδη τα μισά για την αγορά του επόμενο, και με τον κουμπάρο πετάω 0,50 € την ημέρα από τα ρέστα τον καφέ μου, έχω και μου περισσεύουν να πάρω κινητό άνετα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Το εχω δυο βδομαδες το μεγαλο μοντελο και ερχομαι απο το 6 πλας.

 

Καμια σχεση η ταχυτητα. Η μπαταρια ειναι ονειρο, βγαζω ανετα μερα βαριας χρησης. Η καμερα καλη, περιμενα καλυτερη. Το jet black γρατζουνιεται και στη τσεπη... Μια μικρη πτωση σε πλακακι δεν εκανε καμια σοβαρη ζημια.

 

Για τα ακουστικα αστεια συζητηση, ειχα Bluetooth και με τον ανταπτορα ειμαι μια χαρα.

 

Θεωρω δεδομενη την εμφανιση ανταπτορα με φορτιση.

Yup. Με μια μικρη αναζητηση.

 

https://www.ebay.com/itm/331982449767

 

Αρα τσαμπα συζητηση για ενα βυσμα που δεν χρειαζεται.

 

Το οτι εσύ χρησιμοποιείς bluetooth δεν ειναι κριτήριο. Εγω δεν χρησιμοποιώ touchpad στο λαπτοπ αρα να το βγάλουν, να βγάλουν την θύρα ethernet (το χουν κανει ηδη για να δίνεις 40αρες) γιατί οι πιο πολλοί δουλεύουν με WiFi,  να καταργησουν επισης HDMI,VGA etc απο λαπτοπ γιατι επισης δεν τα χρησιμοποιώ ποτε κτλ. Οπως βλεπεις η προσωπική χρήση δεν ειναι κριτήριο.

 

Το οτι η Apple εχει τα Airpods χρονια τωρα και αποφάσισε να τα βγάλει στην αγορά οταν κατάργησε την υποδοχή audio jack και οι μόνες εταιρείες που βγάζουν ακουστικά συμβατά ειναι της Apple λεει κατι δεν νομιζεις!?

 

Και οι δυο εταιρειες έχουν θετικα εχουν και αρνητικα. Για μενα οτι και να κανει η Apple αν δεν ξεφορτωθει αρχικά τον καρκινο του Itunes και δεν σου δωσει λιγα περιθωρια να παιξεις με τη συσκευη σου θα ειναι παντα πισω. Θα ειναι παντα "ενοικιαζομενο" κινητο και οχι κατι που αγοραζεις γιατι παιρνεις κατι για να κανεις οτι σου λεει η Apple να κανεις οπως θελει να το κανεις. Και αναφερομαι σε βασικα πραγματα οπως customization του κινητου. Απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο δεν εχει αλλαξει το παραμικρο στο πως δειχνει η συσκευη. Μια οθονη με τις εφαρμογες δεν μπορεις να τις αλλαξεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά συγνώμη αλλά το bokeh του iphone 7 είναι τραγικά κακό, στο Huawei P9 είναι κλάσεις ανώτερο αν συγκρίνω με τις φωτογραφίες του review. Επίσης μου φαίνονται μουντές όλες σχεδόν οι φώτος, τους λείπει contrast. Τώρα για το βίντεο ωραίο είναι δεν μπορώ να πω αλλά σαν το stabilization της Sony δεν είναι. Πολύ μέτρια κάμερα πιστεύω.

 

Το bokeh του 7 plus βασίζεται πάρα πολύ σε software το οποίο είναι ακόμα σε beta φάση οπότε είναι λίγο νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα.

Πάντως ούτε εμένα με ενθουσίασε αυτό που είδα και ελπίζω να το διορθώσουν.

 

Το Contrast δεν κάνει μια φωτογραφία καλύτερη. Ο φωτισμός και τα χρώματα θα πρέπει να αποδίδονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν διάφορα toggles στο camera app τα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις την ώρα που τραβάς φωτογραφίες, για πιο έντονες αντιθέσεις κλπ.  

 

Τέλος, όσο αναφορά την "πολύ μέτρια" κάμερα που λες, είναι πίσω μόνο από την κορυφαία της αγοράς του S7 edge.

Οπότε μόνο μέτρια δεν τη λες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι δυο εταιρειες έχουν θετικα εχουν και αρνητικα. Για μενα οτι και να κανει η Apple αν δεν ξεφορτωθει αρχικά τον καρκινο του Itunes και δεν σου δωσει λιγα περιθωρια να παιξεις με τη συσκευη σου θα ειναι παντα πισω. Θα ειναι παντα "ενοικιαζομενο" κινητο και οχι κατι που αγοραζεις γιατι παιρνεις κατι για να κανεις οτι σου λεει η Apple να κανεις οπως θελει να το κανεις. Και αναφερομαι σε βασικα πραγματα οπως customization του κινητου. Απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο δεν εχει αλλαξει το παραμικρο στο πως δειχνει η συσκευη. Μια οθονη με τις εφαρμογες δεν μπορεις να τις αλλαξεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα.

 

Ωραία και καλά τα παραπάνω περιθώρια και το customization, συμφωνώ, αλλά itunes έχω να χρησιμοποιήσω εδώ και 3 χρόνια. 

 

Ακόμα και να το χρησιμοποιήσει κάποιος όμως, γιατί είναι "καρκίνος"? 

Είναι ένας πολύ καλός file manager που κρατάει τα πάντα οργανωμένα στο κινητό σου και σου δίνει τη δυνατότητα για πλήρη backup, restore κλπ. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, όχι καρκίνος.

 

 

Μήπως να ξεκολλούσατε λίγο με αυτή την καραμέλα? Το software έχει γίνει πολύ καλό εδώ και καιρό. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πολλοί έξυπνοι από σας πετάτε μπαρούφες δίχως γνώσεις. Είστε προκατηλημενοι είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά. Καταρχήν οι συγκεκριμενες συσκευές είναι άψογες αν εξαιρέσεις τη θύρα των ακουστικών η οποία λείπει κι όποιος πει το αντίθετο ψεύδεται. Πρέπει να γνωρίζετε καταρχήν ότι οι συσκευές δεν απευθύνονται σε όλο το κόσμο. Μη κάνετε ανούσιες συγκρίσεις με s7 edge η οτιδήποτε. Ο καθένας βολευεται αλλιως. Προσωπικα προ κρισης και για την ακριβεια το 2011 αγορασα το iphone 4s. Κι εχω να πω ενα πραγμα. Οσοι λενε οτι τα iphone κολλανε η το οτιδηποτε πολυ απλα τα εχουν δει απο μακρυα σε χερια ξενα. Γατακια. Το κινητο αυτο το ειχα μεχρι και το Μαιο του 2016. Δηλαδη 4,5 ολοκληρα χρονια και πεταγε πραγματικα μεχρι και τη τελευταια μερα. Η αλλαγη εγινε λογω αναγκης για μεγαλυτερη οθονη. Εκανα μεταβαση σε android και συγκεκριμενα σε Galaxy A5 2016. Κι ο λογος ειναι οτι δεν ειχα τα φραγκα να αγορασω κατι καλυτερο παιδια. Παντως επειδη κανω χρηση ενος 6s γνωριζω και ταχυτητα και καμερα και σταθεροτητα. Οπως συμβαινει με ολα τα μοντελα iphone. Και ενα παραπανω το 7αρι. Οσο για τις ναυαρχιδες της samsung πλεον θεωρω πως εχουν μπει στον ανταγωνισμο. Τα s6 s7 και αναφερομαι σε ολα τους τα μοντελα ειναι πολυ βελτιωμενα σε σχεση με παλαιοτερα. Δινουν κι αυτα ενα αξιοπιστο αποτελεσμα και σε εμφανιση και χαρακτηριστικα. Εχουμε ευτυχως φυγει απο ναυαρχιδες οπως s3. Οποτε ολα ειναι θεμα επιλογης πλεον. Το οτι δεχεστε απο τον καθενα πλυση εγκεφαλου δε μπορω να το καταλαβω. Στο θεμα μας. Δεν εχω δουλεψει τα καινουργια iphone παρα μονο σε ενα καταστημα της apple στη Θεσσαλονικη. Δουλεψα λιγο καμερες. Του 7 plus θεωρω πως ειναι αξεπεραστη. Οποιος εχει το χρημα ειναι μια αψογη και ομορφη επιλογη παντως το μονο σιγουρο ειναι. Προσωπικα επειδη εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο το 4s αν ειχα τη δυνατοτητα θα πηγαινα στο 7plus τη δεδομενη στιγμη. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μεγαλη τους διαφορα ειναι το λειτουργικο .... 

 

Οπως αλλοι πρτιμουν τα windows κι αλλοι τα mac ετσι κι αλλοι κολανε με το ios ή το android ... 

 

Απλα . 

Εγω προτιμω mac κι ios , λογω δουλειας κι συμβατοτητας μεταξυ τους κι ασφαλεια . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακου εκεί το Iphone 6 είναι ποιο γρήγορο από το 7! Apple A9 1GB ram στο 6 και Apple A10 Fusion 2GB ram στο 7. Το Iphone 7 μπροστά στο 6 είναι τουμπανο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...