jason97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Γίνεται κάποιος να βγάλει κάρτα ανεργιας πριν πάει στρατό εφόσον δεν σπουδάζει και δεν πάει καμιά σχολή?? Και για να πηγαίνεις σε προγράμματα πρέπει να τελειώσεις το στρατό?
jason97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα μπορώ να παίρνω μέρος σε σεμινάρια και να πηγαίνω σε 6μηνα? Τη χαρτιά χρειάζομαι?
gokuthelegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θα μπορώ να παίρνω μέρος σε σεμινάρια και να πηγαίνω σε 6μηνα? Τη χαρτιά χρειάζομαι? Τι χαρτιά χρειάζονται σε κάθε πρόγραμμα (τα λεγόμενα 6μηνα), τα βλέπεις στις προκηρύξεις τους όταν βγαίνουν, τις οποίες πρέπει να τις διαβάζεις πολύ προσεκτικά. Συνήθως ζητάνε κάποια στάνταρ, ταυτότητες, αμκα, τίτλους σπουδών, βεβαίωση κατοικίας κλπ, και ίσως και κάποια εξηζητημένα αναλόγως σε τι θα κάνεις αίτηση (για παράδειγμα αν κάνεις αίτηση για επαγγελματίας οδηγός - τυχαίο παράδειγμα - θα ζητήσουν επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης).
jason97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για να βγάλω κάρτα ανεργιας λέω τη χαρτιά θέλει? ?
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 αρχικα γκουγκλαρε το και μην ρωτας εδω τα χαρτια.. 2ον βγαζεις, αλλα δωρον αδωρον.. με το που πας στρατο θα ληξει η καρτα σου, οποτε οταν τελειωσεις θα πρεπει να βγαλεις απο την αρχη, και πανε ολοι οι συνεχεις μηνες ανεργιας που μετρανε για προκυρηξεις-προγραμματα κλπ... επιλογη δικη σου- μιλαω εκ ιδιας πειρας
eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 γιατι θα πανε τζαμπα ρε φιλε? θα βαλει την μαμα του να την ανανεωνει μεσω ιντερνετ 1
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 γιατι θα πανε τζαμπα ρε φιλε? θα βαλει την μαμα του να την ανανεωνει μεσω ιντερνετ ακυρον φιλε... θεωρητικα μπορει, αλλα μολις παει να ανενωσει στοιχεια σε "εκπληρωμενες στρ. υποχρεωσεις" θα του πουν καλα ρε ψηλε για μαλακες ψαχνεις..? τοσο απλο.. οπως κ το να εισαι φοιτητης, μπορεις να εχεις καρτα , απλα ειναι 2 τα τινα.. ειτε δεν θα δηλωσεις ποτε το πτυχιο σου και θα εισαι μονο αποφοιτος δευτεροβαθμιας ειτε θα παρεις πτυχιο θα πας να δηλωθεις ως αποφοιτος ΑΕΙ κ μετα θα κανεις καρτα οπως ολοι 1
eidikos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δεν χρειαζεται να αναφερεις πουθενα οτι εχεις παει στρατο φιλε στον οαεδ...
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 δεν χρειαζεται να αναφερεις πουθενα οτι εχεις παει στρατο φιλε στον οαεδ... οκ μπορειτε να το ρισκαρετε.. καποτε θα σας βρουν και θα ακυρωσουν τα προνομια σας..τοσο απλο... παντως ηθελα να κανω τα χαρτια μου για μια προκυρηξη και ηταν κατι μηνες ανεργιας απο παλια , παω να βγαλω ακρη για αυτο το τριμηνο, κ μου λενε εχει ληξει η καρτα κ μου εβγαλαν καινουργια και ξεκινησα απο το 0... και εγω ειχα σταματησει λογω στρατου φαντασου... το τραγικοτερο? ηταν 3 μηνες ανεργια επι 5 μορια ο μηνας συνολο 15... και ειχα καμια 840ρια μορια αλλα οτι ναναι... μαζευε και ας ειναι και ρωγες που λεει η παροιμια
gokuthelegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Για να βγάλω κάρτα ανεργιας λέω τη χαρτιά θέλει? ? Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ χρειάζεσαι αυτά εδώ αλλά για καλό και για κακό φτιάξε έναν φάκελο με ότι έγγραφο έχεις και δεν έχεις και να τον παίρνεις συνέχεια μαζί σου όταν πας σε δημόσιες υπηρεσίες, εγώ έτσι έχω κάνει και τους έχω πιάσει αδιάβαστους κάθε φορά που μου ζητάνε να τους φέρω κάποιο έξτρα χαρτί (τα έχω όλα έτοιμα στον φάκελο). 2
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ χρειάζεσαι αυτά εδώ αλλά για καλό και για κακό φτιάξε έναν φάκελο με ότι έγγραφο έχεις και δεν έχεις και να τον παίρνεις συνέχεια μαζί σου όταν πας σε δημόσιες υπηρεσίες, εγώ έτσι έχω κάνει και τους έχω πιάσει αδιάβαστους κάθε φορά που μου ζητάνε να τους φέρω κάποιο έξτρα χαρτί (το έχω έτοιμο στον φάκελο). πετας αποδω κ αποκει χαρτια να τους κομπλαρεις ε? θελουμε επισης αρ πρωτοκολου απο το υπογειο , βεβαιωση του νομου 8391/1993 παραγραφος 9282 και θα περασετε την επομενη τριτη στις 12 να τα ξαναπουμε
gokuthelegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 πετας αποδω κ αποκει χαρτια να τους κομπλαρεις ε? θελουμε επισης αρ πρωτοκολου απο το υπογειο , βεβαιωση του νομου 8391/1993 παραγραφος 9282 και θα περασετε την επομενη τριτη στις 12 να τα ξαναπουμε Εντάξει, εσύ το τερμάτισες. Πάντως όσες φορές είχα συναλλαγές με τον ΟΑΕΔ, δεν ζητούσαν ποτέ κάτι τόσο εξειδικευμένο. Α, επίσης αν δούλευες και απολύθηκες (ή παραιτήθηκες), θέλουν το χαρτί της απόλυσης από την τελευταία εργασία. 1
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει, εσύ το τερμάτισες. Πάντως όσες φορές είχα συναλλαγές με τον ΟΑΕΔ, δεν ζητούσαν ποτέ κάτι τόσο εξειδικευμένο. Α, επίσης αν δούλευες και απολύθηκες (ή παραιτήθηκες), θέλουν το χαρτί της απόλυσης από την τελευταία εργασία. εμενα μου ζητησαν χαρτι απολυσης , τους πηγα οτι μου εδωσαν απο την μοναδα και αντε να τους πεισω οτι δν εχω τπτ αλλο... τους ειχα εκτυπωσει και το φυλλο πορειας (φαιλ) γιατι νομιζα αυτο ηθελαν.. τελικα συμβιβαστηκαν με το να παω να βγαλω απο την στρατολογια ενα πιστοποιητικο τυπου Α... οποτε ζητανε χαρτια στρατου στον οαεδ για καποιον που το ειπε παραπανω... μου το ζητησαν οταν πηγα να ξαναβγαλο καρτα εχωντας γυρισει απο φανταρος
gokuthelegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 εμενα μου ζητησαν χαρτι απολυσης , τους πηγα οτι μου εδωσαν απο την μοναδα και αντε να τους πεισω οτι δν εχω τπτ αλλο... τους ειχα εκτυπωσει και το φυλλο πορειας (φαιλ) γιατι νομιζα αυτο ηθελαν.. τελικα συμβιβαστηκαν με το να παω να βγαλω απο την στρατολογια ενα πιστοποιητικο τυπου Α... οποτε ζητανε χαρτια στρατου στον οαεδ για καποιον που το ειπε παραπανω... μου το ζητησαν οταν πηγα να ξαναβγαλο καρτα εχωντας γυρισει απο φανταρος Περίεργο, εμένα δεν μου το ζήτησαν ποτέ και έχω γραφτεί και 2 φορές μετά από απολύσεις σε διάφορες δουλειές που δούλευα. Σε λίγο διάστημα θα πάω για 3η φορά (δουλεύω σε εποχική δουλειά και φτάνει στο τέλος της), αν αυτό το νήμα είναι ακόμη ενεργό μέχρι τότε θα ενημερώσω για το τι θα μου ζητήσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα