eidikos33 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 τοση ανεργεια υπαρχει γιατι σε εβαλαν να κανεις διαφημιση στα σαιτ,αμα ειναι τοσο καλο καλα με σταθερο μισθο + μπονους θα ειχαν βρει ηδη ατομα
*Kezar* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε νιώθεις για να σ μιλήσω στην γλώσσα σ; Είσαι ένας ακόμα πιτσιρίκας στα φορά π απλά τον ταιζουν και δεν κανει τπτ παρά μόνο να κάθετε και να γράφει στο ίντερνετ; Τι δεν καταλαβαίνεις; Μ είπαν για την δουλειά αυτή σύμφωνα με την εμπειρία μ και με αυτά π βλέπω το θεώρησα σωστό να ενημερωσω εάν κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει μία ευκαιρία.σ ε λίγο θα πεις ότι εγώ την έχω κιόλας την εταιρία.κατι τέτοιοι σαν εσένα εχουν καταστρέψει τα φορουμ. Απλά ένας διαχειριστής να σβήσει το ποστ γτ θα μ φάει το συκώτι αυτός ο άνθρωπος.ενα καλο δεν μπορούμε να κάνουμε βγαίνει ο καθε άσχετος και λέει την βλακεία τ για να δειχθεί.
eidikos33 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 φαινεται ποιος ειναι ο πιτσιρικας μην φοβασαι
*Kezar* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ότι πείτε κύριε επιστήμονα με τις διακρίσεις σας.
l337 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε νιώθεις για να σ μιλήσω στην γλώσσα σ; Είσαι ένας ακόμα πιτσιρίκας στα φορά π απλά τον ταιζουν και δεν κανει τπτ παρά μόνο να κάθετε και να γράφει στο ίντερνετ; Τι δεν καταλαβαίνεις; Μ είπαν για την δουλειά αυτή σύμφωνα με την εμπειρία μ και με αυτά π βλέπω το θεώρησα σωστό να ενημερωσω εάν κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει μία ευκαιρία.σ ε λίγο θα πεις ότι εγώ την έχω κιόλας την εταιρία.κατι τέτοιοι σαν εσένα εχουν καταστρέψει τα φορουμ. Απλά ένας διαχειριστής να σβήσει το ποστ γτ θα μ φάει το συκώτι αυτός ο άνθρωπος.ενα καλο δεν μπορούμε να κάνουμε βγαίνει ο καθε άσχετος και λέει την βλακεία τ για να δειχθεί. Δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι πάντως Όποιος ενδιαφέρεται θα το ψάξει παραπάνω.
*Kezar* Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι πάντως Όποιος ενδιαφέρεται θα το ψάξει παραπάνω. Σύμφωνω απόλυτα μαζί σ αλλά ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει πάντα.ειμαι αυτή της λογικής στα 27μ χρόνια όπως γράφει και το προφίλ μ γιατί δεν κρύβομαι σαν μερικούς και όποιος θελει να του δώσω το προφιλ μ στο fb να δει ποιος είμαιΠραγματικά πας να κάνεις ένα καλό και βγαίνεις και μ@λ..@ς από πάνω.μερικους δεν τους καταλαβαίνω πραγματικά
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο που βρίσκω ενδιαφέρον είναι η πιστοποίηση ασφαλιστικού συμβούλου, αν ισχύει και δεν το γράφουν απλά έτσι για να προσελκύσουν υποψηφίους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις