Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθηνα ειναι.... χαχαχαχα... Not!!!

$7k per annum για το καρο μου.

μανα μ' αλλο Μεγαλο Μηλο, αλλο βοστωνη....!!!!

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

I am not really following! τι εννοας;;;

Καταρχάς το Parking είναι υποχρεωτικό;

Με την έννοια ότι δεν βρίσκεις να παρκάρεις πουθενά και πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσει Parking;

Επίσης αυτό που ρώταγα είναι αν αναφέρθηκες στο Parking το μηνιαίο (για να το αφήνεις για να πας σπίτι σου ξέρω εγώ) ή για την μέρα που δεν βρίσκεις να παρκάρεις;

(αν πάλι δεν κατάλαβες λογικό, είναι 5 τα ξημερώματα και υπολειτουργώ εγκεφαλικά)

Δημοσ.

υποχρεωτικο δεν ειναι, αλλα αν εισαι σε πολη με ... πολυ χιονι, θα το νιωσεις οτι ειναι υποχρεωτικο. κατσε να εχει snowstorm και να πρεπει να σηκωθεις 6.00 ωρα το πρωι να κουνησεις το αμαξι να περασουν τα plows αλλιως θα στο σηκωσει γερανος...

σε καποιες κατοικημενες (αποκλειστικα) περιοχες, δηλαδη χωρις μαγαζια, βρισκεις στο δρομο.. αλλα οπως σου ειπα παραπανω...

σε περιοχες που εχει και καταστηματα συνηθως εχει παρκομετρα οποτε θα πρεπει να το βαζεις ξερω γω 20.00-06.00 πχ... αν την παλευεις ετσι καθε μερα... με γεια σου!!! :P

εδω ρε σε μια παραλια λοκαλ ηθελα να παω το καλοκαιρι και το onstreet parking δεν επαιζε ΠΟΥΘΕΝΑ και ειχε παρκομετρα και παρκινγκ. δεν ειναι φαση το αραζω οπου βρω. το parking εδω ειναι μπιζνα, και κερδοφορα... οι αμερικανοι εχουν εξαρτηση απο το αμαξι, το παιρνουν παντου. οποτε το parking ειναι προσοδοφορο.

εξαιρουνται μεγαλες πολεις με καλο συστημα ΜΜΜ.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ναι γνωρίζω ότι η επιλογή μου είναι τόσο απλή (Μιζέριασμα vs έτοιμη δουλειά) αλλά φοβάμαι γιατι δεν γνωρίζω από Αμερική και κόστος ζωής και φοβάμαι μήπως δεν μου φτάνουν τα λεφτά για να μπορέσω να ζήσω εκεί από μια δουλειά εστιατορίου.

Βέβαια το σημαντικότερο όπως είπες είναι η ευκαιρία του να κανω κατι. Γιαυτό πάω και εγώ βασικά.

Για να αρχίσω έτσι και μετά να ψάξω κάτι στον ΙΤ που με ενδιαφέρει με την άνεση μου επειδή θα έχω δουλειά και/η να μπορεσω να μαθω μια τέχνη.

Απλά όπως είπα θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει από εκεί αν θα μου φτάνουν τα λεφτα για να ζήσω. Εντελώς υποκειμενικό βέβαια γιατί εξαρτάτε και από το τι εστιατοριο είναι. Αλλά αν πάρουμε τον μέσο όρο;

Αν δε σου δινει παρακατω απο οτι δινει σε εναν που ηδη μενει εκει, θα ζησεις, οπως ζουνε ηδη εκατομμυρια αμερικανοι. Οπως βολευονται ολοι οσοι εργαζονται και μενουν μονοι τους, ετσι κι εσυ, προφανως δε θα ειναι ο πρωτος, σιγουρα θα ειναι πολυ δυσκολα στην αρχη λογω προσαρμογης, αλλα ολα ειναι μια συνηθεια.

Δημοσ.

Ένας καλός φίλος του Πατέρα μου έχει ένα εστιατοριο στην Αμερική το οποίο πάει και πάρα πολύ καλά (είναι έτοιμος να ανοίξει μερικά ακόμα υποκαταστήματα).

Μου είχε πει ότι αν ποτε θελήσω μπορώ να πάω να δουλέψω εκεί.

Ουσιαστικά θα είναι μια δουλειά σε εστιατόριο (τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω γιατί δεν το έχω συζητήσει με τον άνθρωπο).

Προοπτική στην Ελλάδα δεν έχω καμία γιατί δεν έχω απολυτήριο Πανεπιστημίου (καλά και να είχα πάλι δεν θα είχα προοπτιτή) αλλά ούτε γνωρίζω κάποια τέχνη.

Αυτήν την στιγμή απλά ξύνομαι και μιζεριάζω.

Φυσικά δεν πάω για τα τρελά λεφτά αλλά όσο να πεις ένα καλό μισθουλάκο θα τον παίρνω και ίσως να μπορώ ακόμα και να σκεφτώ την αποταμίευση.

Εσείς τι πιστεύεται; Να πάω; Εσείς τι θα κάνατε.

Αυτός ο γνωστός δεν μπορεί να σου παρέχει στέγη για 2-3 χρόνια; έστω ένα δωμάτιο.

Σήκω φύγε και γύρνα σε 50 χρόνια με εκατομμύρια.

Δημοσ.

Τόσο εύκολα πας Αμερική για δουλειά;! Δύσκολη απόφαση και σε βλέπω όχι και τόσο αποφασισμένο...λογικό βέβαια. Είναι απόφαση ζωής! Ο γνωστός στο είπε στα σοβαρά να πας για δουλειά ή έτσι κουβέντα να γίνεται;

Φθηνα ειναι.... χαχαχαχα... Not!!!

$7k per annum για το καρο μου.

7 χιλιάδες το χρόνο δίνεις για πάρκινγκ;! Εξωπραγματικό μου ακούγεται!

Δημοσ.

Ακόμα και ίσα ίσα να βγαίνεις πιστεύω ότι αξίζει από το να κάθεσαι Ελλάδα και να μην κάνεις τίποτα. Απλά πρέπει να προσέξεις να σου βγάλει πράσινη κάρτα ο γνωστός σου, μην πας να δουλεύεις παράνομα.

Δημοσ.

Τόσο εύκολα πας Αμερική για δουλειά;! Δύσκολη απόφαση και σε βλέπω όχι και τόσο αποφασισμένο...λογικό βέβαια. Είναι απόφαση ζωής! Ο γνωστός στο είπε στα σοβαρά να πας για δουλειά ή έτσι κουβέντα να γίνεται;

Κοίτα αποφασισμένος δεν θα μπορούσα να είμαι.

Όπως είπες είναι μια απόφαση ζωής, πάω στην άλλη άκρη του κόσμου 12 ώρες μακριά.

Θα χάσω λογικά τους φίλους μου λόγο διαφοράς ώρας και η απόσταση είναι τόσο μεγάλη που αν πάθουν κάτι οι δικοί μου εδώ θα έρθω πάρα πολύ δύσκολα.

Επίσης πάω σε μια χώρα με άλλη κουλτουρα και διαφορετική ζωή.

Αυτός ο γνωστός δεν μπορεί να σου παρέχει στέγη για 2-3 χρόνια; έστω ένα δωμάτιο.

Σήκω φύγε και γύρνα σε 50 χρόνια με εκατομμύρια.

Μπορεί, αλλα εγώ έχω ένα θέμα όπως είπα, θέλω να μενω μόνος μου.

Δε νομίζω πως θα πάρεις βίζα για να έρθεις για σερβιτόρος.

Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με βιζα αλλά υποθέτω δεν θα προσπαθήσει να με φέρει απλά σαν σερβιτόρο.

Τα έχω αφήσει πάνω του αυτά, μου είπε αν θελω να ερθω τελικα θα τα κανονίσει εκείνος.

Παρόλα αυτά δεν μου μένει τίποτα εδώ οπότε θα το κυνηγίσω όπως όλα δείχνουν.

Δημοσ.

Μιλάτε συχνά; Έχετε καλή σχέση ή είναι απλά ένας γνωστός; Θα έλεγα να ξαναμιλήσεις μαζί του με περισσότερες λεπτομέρειες. Πχ να του πεις ότι με ενδιαφέρει, να ρωτήσεις αν θα είναι όλα εντάξει με χαρτιά, για κόστος ζωής, για σπίτια, για μισθό. Συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή για να σε βοηθήσουν να πάρεις μια απόφαση.

Δημοσ.

Μιλάτε συχνά; Έχετε καλή σχέση ή είναι απλά ένας γνωστός; Θα έλεγα να ξαναμιλήσεις μαζί του με περισσότερες λεπτομέρειες. Πχ να του πεις ότι με ενδιαφέρει, να ρωτήσεις αν θα είναι όλα εντάξει με χαρτιά, για κόστος ζωής, για σπίτια, για μισθό. Συγκεκριμένα πράγματα δηλαδή για να σε βοηθήσουν να πάρεις μια απόφαση.

Εμείς βασικά δεν έχουμε καμια σχεση. Απλά με συμπαθεί.

Με τον Πατέρα μου είναι καλοί φίλοι πολλά χρόνια.

Όπως είπα και πιο πάνω φυσικά όταν πάρω την απόφαση εκεί θα ρωτήσω, προς το παρών μαζεύω απλά πληροφορίες από εσας.

Δημοσ.

Εμείς βασικά δεν έχουμε καμια σχεση. Απλά με συμπαθεί.

Με τον Πατέρα μου είναι καλοί φίλοι πολλά χρόνια.

Όπως είπα και πιο πάνω φυσικά όταν πάρω την απόφαση εκεί θα ρωτήσω, προς το παρών μαζεύω απλά πληροφορίες από εσας.

Αυτό λέω, ότι καλό θα ήταν να πάρεις συγκεκριμένες πληροφορίες από αυτόν. Άλλο σε μια κουβέντα να πει έλα για δουλειά και άλλο να του πεις με ενδιαφέρει, έλα να τα βάλουμε κάτω. Μπορεί να σου πει μα - μου, είναι δύσκολα με τα χαρτιά, να δούμε και τέτοια, οπότε θα μαζέψεις λίγο το μυαλό σου. Μπορεί να σου πει το αντίθετο βέβαια.

Δημοσ.

Ο,τικαι να του πεί, το πιθανότερο είναι ότι θα τον ξεζουμισει, και θα του περάσει και τη λογική " σου κανω χάρη".

TS αν δεν υπαρχει προοπτική να κάνεις τα δικα σου σχεδια ανεξάρτητα από τον τυχαίο γνωστό, πολυ φοβαμαι οτι θα απογοητευτείς καί ίσως παγιδευτείς κιόλας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...