Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σου απάντησα ακριβώς από πάνω στο δεύτερο σκέλος Αυτά που απάντησες στο δεύτερο σκέλος, είναι άσχετα με αυτό που έγραψα. Αυτό που είπα είναι ότι τα ίδια πράγματα που λες ότι θα κάνεις στην Αμερική, μπορείς να τα κάνεις και στην Ευρώπη-Αγγλία με μεγαλύτερη ευκολία. Ούτε εγώ υποννόησα ότι είναι απατεώνας. και δε μου λες? εδώ ποιος θα μείνει? Εσύ.
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αυτά που απάντησες στο δεύτερο σκέλος, είναι άσχετα με αυτό που έγραψα. Αυτό που είπα είναι ότι τα ίδια πράγματα που λες ότι θα κάνεις στην Αμερική, μπορείς να τα κάνεις και στην Ευρώπη-Αγγλία με μεγαλύτερη ευκολία. Ούτε εγώ υποννόησα ότι είναι απατεώνας. Εσύ. Εξηγώ ότι απότερος σκοπός μου είναι να πάω στην Αμερική για να βρω μια δουλειά στο αντικείμενο μου ή οτιδήποτε τέλος πάντων που μπορεί να οδηγήσει σε καριέρα. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι σχετικά μικρότερες. Έχω βέβαια στην άκρη του μυαλού μου Αγγλία μεριά αλλά εκεί υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν θα μπει κανένας στην διαδικασία να προσλάβει κάποιον από την άλλη άκρη της Ευρώπης αρα πρέπει να πάω εκεί άρα χρειάζομαι μπόλικα λεφτά ή να κάτσω να ψαξω δουλειά Στην Αμερική από την άλλη την έχω έτοιμη την δουλειά και μπορώ άνετος να ψάξω κάτι.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καταρχήν εχεις αμερικανική υπηκόοτητα για να πάς να δουλέψεις σε εστιατόριο ; Αλλιως δεν βλέπω τρόπο πέραν του γάμου οπου θα μπορέσεις να διαμείνεις αλλά και να εργαστείς νόμιμα στην χώρα. Η working Visa δίνεται μόνο σε αλοδαπούς με προσόντα που θεωρούνται πολύ χρήσιμα για την αγορά εργασίας τους. Δηλαδή επιστήμονες με master + και αυτό δεν ειναι απολυτο. Στην Αμερική εχω πάρα πολλους συγγενείς και γνωστούς με εστιατόρια αλλά δεν μπορώ να πάω να δουλέψω γι αυτον ακριβώς τον λόγο. Για να γίνω και πιο κατανοητός ο εργοδότης πρέπει να δικαιολογήσει στο κράτος γιατι έδωσε στον αλοδαπό visa εργασίας για να τον προσλάβει υπάλληλο κουζίνας και δεν έδωσε σε κάποιον ημεδαπο που παρακαλάει για δουλειά με τον δείκτη ανεργίας να χτυπάει κόκκινο και εκεί. 2
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καταρχήν εχεις αμερικανική υπηκόοτητα για να πάς να δουλέψεις σε εστιατόριο ; Αλλιως δεν βλέπω τρόπο πέραν του γάμου οπου θα μπορέσεις να διαμείνεις αλλά και να εργαστείς νόμιμα στην χώρα. Η working Visa δίνεται μόνο σε αλοδαπούς με προσόντα που θεωρούνται πολύ χρήσιμα για την αγορά εργασίας τους. Δηλαδή επιστήμονες με master + και αυτό δεν ειναι απολυτο. Στην Αμερική εχω πάρα πολλους συγγενείς και γνωστούς με εστιατόρια αλλά δεν μπορώ να πάω να δουλέψω γι αυτον ακριβώς τον λόγο. υπαρχουν τροποι... υπαρχει και το annual DV lottery...
Unabomber Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι σχετικά μικρότερες. Εδω περα παλι ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος. 1
zio10 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εξηγώ ότι απότερος σκοπός μου είναι να πάω στην Αμερική για να βρω μια δουλειά στο αντικείμενο μου ή οτιδήποτε τέλος πάντων που μπορεί να οδηγήσει σε καριέρα. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι σχετικά μικρότερες. Έχω βέβαια στην άκρη του μυαλού μου Αγγλία μεριά αλλά εκεί υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν θα μπει κανένας στην διαδικασία να προσλάβει κάποιον από την άλλη άκρη της Ευρώπης αρα πρέπει να πάω εκεί άρα χρειάζομαι μπόλικα λεφτά ή να κάτσω να ψαξω δουλειά Στην Αμερική από την άλλη την έχω έτοιμη την δουλειά και μπορώ άνετος να ψάξω κάτι. Καλό είναι να το ξέρει αυτό και ο γνωστός πάντως. Γιατί λες ότι αυτός θέλει να στηριχτεί σε σένα και να σε κάνει ίσως και μάνατζερ, αλλά εσύ το βλέπεις απλά σαν μια ευκαιρία να πας στη χώρα και να ψάξεις κάτι άλλο.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 υπαρχουν τροποι... υπαρχει και το annual DV lottery... one in a million.. δεν λογίζεται καν ως τρόπος μιας και πρέπει να είσαι υπερτυχερός Επίσης στο lottery σε εγκαθιστουν αυτοι σε πολιτεία και δεν πας εσυ όπου θέλεις. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Παραθυράκια κτλ πολύ δυσκολο και μόνο εαν μισθώσετε αμερικανο δικηγόρο ίσως μάθετε κάτι. Δεν ξέρω τώρα το σκέφτηκα εαν γίνεται με υπηκόοτητα άλλου κράτους να εργαστείς νόμιμα και φυσικά εαν ειναι εύκολο να την πάρεις. Οπως το πουερτο ρίκο για παράδειγμα οπου εχουν δικαιώμα να εργαστουν στην χώρα . Ο πιο ευκολος τρόπος όπως εγραψα ειναι να παντρευτείς Αμερικανίδα ..
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 one in a million.. δεν λογίζεται καν ως τρόπος μιας και πρέπει να είσαι υπερτυχερός Επίσης στο lottery σε εγκαθιστουν αυτοι σε πολιτεία και δεν πας εσυ όπου θέλεις. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Παραθυράκια κτλ πολύ δυσκολο και μόνο εαν μισθώσετε αμερικανο δικηγόρο ίσως μάθετε κάτι. actually ειναι 1/5000 περιπου (για ελλαδα παντα) και ξερω at least 4 ατομα (συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου) που κερδισαν με την πρωτη φορα που εβαλαν! και δεν σε εγκαθιστουν αυτοι. πας ΟΠΟΥ θελεις.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εισαι τυχερός πάντως ελπίζω να ειναι καλά . Ωστόσο στο Site της πρεσβείας το είχα διαβάσει μιας και τα είχα ψάξει αρκετά.
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 επετρεψε μου να ξερω καλυτερα μιας και την περασα τη διαδικασια πριν 1 χρονο. πας πραγματικα ΟΠΟΥ θες. απλα δηλωνεις μια διευθυνση για να σου στειλουν την πρασινη καρτα.
Postmort3m Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εξηγώ ότι απότερος σκοπός μου είναι να πάω στην Αμερική για να βρω μια δουλειά στο αντικείμενο μου ή οτιδήποτε τέλος πάντων που μπορεί να οδηγήσει σε καριέρα. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι σχετικά μικρότερες. Έχω βέβαια στην άκρη του μυαλού μου Αγγλία μεριά αλλά εκεί υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν θα μπει κανένας στην διαδικασία να προσλάβει κάποιον από την άλλη άκρη της Ευρώπης αρα πρέπει να πάω εκεί άρα χρειάζομαι μπόλικα λεφτά ή να κάτσω να ψαξω δουλειά Στην Αμερική από την άλλη την έχω έτοιμη την δουλειά και μπορώ άνετος να ψάξω κάτι. Στην Αγγλία γενικώς δεν σπουδάζουν πολύ οι Άγγλοι παρόλο που έχουν από τα καλύτερα και περισσότερα πανεπιστήμια (οξύμορο ναι) οπότε ζητάνε ξένους αρκετά. Αλλά στον χώρο του IT που θες να ασχοληθείς αν δεν θες να είσαι για πάντα IT support και να κάνεις καριέρα όπως λες πρέπει να σπουδάσεις, έστω ενα bachelor. Στο IT παίζει πολύ η εξειδίκευση (πχ ασφάλεια, data κλπ. ) Ο τομέας της ασφάλειας έχει μεγάλη άνοδο όπως και οτιδήποτε σχετικό με big data. one in a million.. δεν λογίζεται καν ως τρόπος μιας και πρέπει να είσαι υπερτυχερός Επίσης στο lottery σε εγκαθιστουν αυτοι σε πολιτεία και δεν πας εσυ όπου θέλεις. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Παραθυράκια κτλ πολύ δυσκολο και μόνο εαν μισθώσετε αμερικανο δικηγόρο ίσως μάθετε κάτι. Δεν ξέρω τώρα το σκέφτηκα εαν γίνεται με υπηκόοτητα άλλου κράτους να εργαστείς νόμιμα και φυσικά εαν ειναι εύκολο να την πάρεις. Οπως το πουερτο ρίκο για παράδειγμα οπου εχουν δικαιώμα να εργαστουν στην χώρα . Ο πιο ευκολος τρόπος όπως εγραψα ειναι να παντρευτείς Αμερικανίδα .. Που το διάβασες αυτό ότι σε βάζουν σε συγκεκριμένη πολιτεία? Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά και πουθενά δεν το λέει αυτό. Πράσινη κάρτα σου δίνουν αν κληρωθείς και μένεις όπου θέλεις στην Αμερική.
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά δεν γνωρίζω, για να μου το λέει φαντάζομαι να ξέρει. Μπορεί να έχει κάτι στο μυαλό του για το πως να με δικαιολογήσει. Θα μάθω σε λίγο καιρό υποθέτω. BTW καλά που μου θυμήσατε το DV lottery, το είχα ξεχάσει, αυτόν τον μήνα δνε είναι η κλήρωση; Είναι εύκολο σε κάποιον να μου αφήσει κάποιο Link για το site.
Unabomber Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καταρχήν εχεις αμερικανική υπηκόοτητα για να πάς να δουλέψεις σε εστιατόριο ; Αλλιως δεν βλέπω τρόπο πέραν του γάμου οπου θα μπορέσεις να διαμείνεις αλλά και να εργαστείς νόμιμα στην χώρα. Η working Visa δίνεται μόνο σε αλοδαπούς με προσόντα που θεωρούνται πολύ χρήσιμα για την αγορά εργασίας τους. Δηλαδή επιστήμονες με master + και αυτό δεν ειναι απολυτο. Στην Αμερική εχω πάρα πολλους συγγενείς και γνωστούς με εστιατόρια αλλά δεν μπορώ να πάω να δουλέψω γι αυτον ακριβώς τον λόγο. Για να γίνω και πιο κατανοητός ο εργοδότης πρέπει να δικαιολογήσει στο κράτος γιατι έδωσε στον αλοδαπό visa εργασίας για να τον προσλάβει υπάλληλο κουζίνας και δεν έδωσε σε κάποιον ημεδαπο που παρακαλάει για δουλειά με τον δείκτη ανεργίας να χτυπάει κόκκινο και εκεί. Nταξ, δεν βαραει και κοκκινο..... US Jobless Rate at 5-Month High of 5% in September US unemployment rate increased to 5 percent in September 2016, compared to 4.9 percent in the previous month and missing market expectations of 4.9 percent. It was the highest jobless rate since April, as the number of unemployed persons rose by 90 thousand to 7.9 million while the labor force participation rate edged up by 0.1 percentage point to 62.9 percent. Among the major worker groups, the unemployment rate for Hispanics increased to 6.4 percent in September, while the rates for adult men (4.7 percent), adult women (4.4 percent), teenagers (15.8 percent), Whites (4.4 percent), Blacks (8.3 percent), and Asians (3.9 percent) showed little or no change. The number of persons unemployed less than 5 weeks increased by 284,000 to 2.6 million in September. The number of long-term unemployed (those jobless for 27 weeks or more) was essentially unchanged at 2.0 million and accounted for 24.9 percent of the unemployed. In September, both the labor force participation rate, and employment-population ratio increased by 0.1 percentage points to 62.9 percent and to 59.8 percent, respectively. The number of persons employed part time for economic reasons (sometimes referred to as involuntary part-time workers) was little changed in September at 5.9 million. These individuals, who would have preferred full-time employment, were working part time because their hours had been cut back or because they were unable to find a full-time job. In September, 1.8 million persons were marginally attached to the labor force, about unchanged from a year earlier. (The data are not seasonally adjusted.) These individuals were not in the labor force, wanted and were available for work, and had looked for a job sometime in the prior 12 months. They were not counted as unemployed because they had not searched for work in the 4 weeks preceding the survey. Among the marginally attached, there were 553,000 discouraged workers in September, little changed from a year earlier. (The data are not seasonally adjusted.) Discouraged workers are persons not currently looking for work because they believe no jobs are available for them. The remaining 1.3 million persons marginally attached to the labor force in September had not searched for work for reasons such as school attendance or family responsibilities. 2
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 http://www.bls.gov/web/laus/laumstrk.htm NH rulez!! 3% λεμεεεε! Live free or die biiiitch! και προκειται για εισοδηματιες (ενοικια κλπ) που δεν ενδιαφερονται να δουλεψουν! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα