Unabomber Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 http://www.bls.gov/web/laus/laumstrk.htm NH rulez!! 3% λεμεεεε και προκειται για εισοδηματιες (ενοικια κλπ) που δεν ενδιαφερονται να δουλεψουν! Ενταξει κυριε, και μεις παιρνουμε rents, αλλα δουλευουμε κιολας..... Xρονος να υπαρχει και ολα γινονται... 1
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εμεις κυριε στο Granite State δεν πληρωνουμε ουτε State Income ουτε sales tax!! τι ειμαστε;; λεφταδες οπως εσεις στο empire state???? :P
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 μόνος μου? Πλάκα έκανα, αλλά αφού θέλεις σοβαρή απάντηση Στη Νορβηγία που είναι πλουσιοχώρα είναι όλοι κι όλοι 5 εκατομμύρια "μόνοι τους". Τόσο μόνοι, που αν τους στρίμωχναν σε μια πόλη, θα ήταν ίδια η Αθήνα. Στην Ευρώπη οι επιλογές είναι σχετικά μικρότερες. Λάθος κάνεις. Στην Αμερική από την άλλη την έχω έτοιμη την δουλειά και μπορώ άνετος να ψάξω κάτι. Είναι τόσο έτοιμη όσο σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία. Διαφωνείς; Στην Αμερική από την άλλη την έχω έτοιμη την δουλειά και μπορώ άνετος να ψάξω κάτι. Πόσο άνετος; Δουλεύοντας 50-60 ώρες την εβδομάδα; Και μία άλλη ερώτηση. Πως είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις βίζα για ΙΤ μετά; Τις διαδικασίες βίζας στην Αμερική τις ξέρεις; Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν τις γνωρίζω λεπτομερώς. ΥΓ. Για την ανεργία δίκιο έχει ο unabomber. Απλά μόλις ανέβει 0.001% υπερβάλλουν σαν τους Άγγλους. Μια χαρά είναι οι δείκτες τους συγκριτικά με το χάλι της Ευρώπης.
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λάθος κάνεις. Μπορει και να κάνω Είναι τόσο έτοιμη όσο σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία. Διαφωνείς; Διαφωνώ γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το να πηγαίνεις στα τυφλά και να πιάνεις δουλειά στον κάθε άκυρο που μπορεί να σε εκμεταλευτεί και άλλο να πιάνεις δουλειά σε έναν άνθρωπο που είσαι σχεδόν οικογένεια
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 οι επίσημοι δείκτες ειναι μια χαρά θα συμφωνήσω..Μην ξεχνάμε και οτι πρόκειτε για χώρα 300+ εκ. το 2012 πάντως που επισκέφτηκα σίγουρα κινούταν το χρήμα αλλα οι ομογενείς μου είπαν οτι για δουλειά στο μιλητό και μέσω γνωστού. Ηταν κάτι που δεν περίμενα να ακουσω εκεί. Επίσης η ζωή ειναι κάπως πιο ακριβή απο εδώ. Η βενζίνη θυμάμαι ηταν αρκετά φθηνή ανα γαλόνι . Τα σουπερ μάρκετ απο τι ειχα προσέξει στις τιμές ηταν ελαφρώς πιο ακριβά αλλα δεν είχα δεί κάτι το αξιοσημείωτο. Τα ενοίκια ειναι ακριβά σίγουρα . Τώρα για ρεύματα ιντερνετ τηλέφωνα δεν τα γνωρίζω ας μας που τα παιδιά που διαμένουν και έχουν αποκτήσει εμπειρία. επίσης πόσο ειναι ο βασικός εκεί πέρα ; 1400$ ;
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το numbeo εχει αρκετα ακριβεις πινακες με τα κοστη ανα πολη (γιατι πιστεψε με αλλα τα κοστη στο Cleveland και το Detroit και αλλα NYC, Boston, SF) η βενζινη ειναι παμφθηνη. 2 δολλαρια το γαλονι. τσαμπα.. εαν εισαι στον τοεμα της ιατρικης, ή εχεις PHD (και γενικα πτυχιο/μεταπτυχιακο) η εισαι στο IT και εχεις certifications και working experience θα εισαι μια χαρα. δε χρειαζεται "το μιλητο". 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λάθος κάνεις. Μπορει και να κάνω Είναι τόσο έτοιμη όσο σε ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία. Διαφωνείς; Διαφωνώ γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το να πηγαίνεις στα τυφλά και να πιάνεις δουλειά στον κάθε άκυρο που μπορεί να σε εκμεταλευτεί και άλλο να πιάνεις δουλειά σε έναν άνθρωπο που είσαι σχεδόν οικογένεια Να πας αλλά να ξέρεις ότι εκεί θα βλέπεις λεβεντόπαιδα να πηγαίνουν χέρι με χέρι και να σταματάνε στη μέση του πεζοδρομίου για να ρίχνουν το δικό τους παθιασμένο γλωσσόφιλο. Θέλω να πω, θα πάθεις καλτιουρ σοκ @prof_chaos Το περίμενα να μου πει κάποιος για τα 300+ εκ. Δεν ξέρω αν το είπες για καλό ή για κακό αλλά δεν πιστεύω ότι ο απόλυτος αριθμός έχει ιδιαίτερη σημασία. Για τα υπόλοιπα που λες, δεν έχεις δει ότι τα πάντα γράφονται σε ιστοσελίδες; Για παράδειγμα, όλες οι διαδικασίες βίζας και όλες οι περιπτώσεις (και υποπεριπτώσεις) είναι σε επίσημα sites όπως της κυβέρνησης ή της πρεσβείας. Δεν χρειάζεται δηλαδή ο γνωστός του γνωστού για να μάθει κάποιος κάτι που μπορεί να το δει μόνος του από την άλλη άκρη του κόσμου. Οι δουλειές σε μεγάλες εταιρίες δύσκολα γίνονται με γνωστό*. Όλες λένε "έχουμε website, στείλτε application". Σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις γίνεται και στο μιλητό επειδή τα advertising costs είναι υψηλά. Σιγά μην ζητήσει e-mail application και ακαδημαϊκά references η συνοικιακή pub (όπου κάθε απόγευμα το αλκοολ ρέει άφθονο). *δύσκολα από την έννοια ότι πρώτα θα κοιτάξουν τα κατάλληλα skills ή qualifications (τα τυπικά δηλαδή). Αλλιώς δεν πρόκειται να δώσουν το χιλιάρικο μπονους στον γνωστό.
Captn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 @τριαπου ναι,μεταξύ σοβαρού και αστείου μιλάω κι εγώ,απλά δε συμφωνώ με το να φύγει κάποιος έτσι αβίαστα αυτήν την δύσκολη στιγμή
Ψιτ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 http://www.bls.gov/web/laus/laumstrk.htm NH rulez!! 3% λεμεεεε! Live free or die biiiitch! και προκειται για εισοδηματιες (ενοικια κλπ) που δεν ενδιαφερονται να δουλεψουν! Καλά ρε αδερφέ, it's NH... 1
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι άλλο, Σε περίπτωση που αλλάξω επάγγελμα η Visa με την οποία ήρθα ισχύει; ή θα πρέπει να μου βγάλει νεα ο εργοδότης μου ο καινούργιος; Επίσης σε ένα υποθετικό σενάριο που γίνω manager ενός καταστήματος εκεί τα λεφτά είναι καλά φαντάζομαι έτσι; Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι θα έχει τρελη δουλειά;
Unabomber Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι άλλο, Σε περίπτωση που αλλάξω επάγγελμα η Visa με την οποία ήρθα ισχύει; ή θα πρέπει να μου βγάλει νεα ο εργοδότης μου ο καινούργιος; Επίσης σε ένα υποθετικό σενάριο που γίνω manager ενός καταστήματος εκεί τα λεφτά είναι καλά φαντάζομαι έτσι; Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι θα έχει τρελη δουλειά; Εξαρταται τι εννοεις καλα.... ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.... eg. για σενα τα $2-3k να σου φαινονται οκ, αλλα για μενα να ειναι almost nothing. Εμπειρια στον χωρο του management και της εστιασης εχεις ? Νομιζεις οτι ειναι ευκολο να ''τρεξεις΄΄ ενα restaurant ?
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Είμαι 19, πιστέυεις ότι τα 2-3k δεν θα μου είναι αρκετά; Εμπειρία δεν έχω, αυτό το μαθω ομως οταν παω στην αρχή. Μπορείς να μου απαντήσεις και σχετικά με την visa;
Rabican Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το αν ειναι αρκετα εξαρταται απο το κοστος ζωης οχι απο την ηλικια σου. αν για να μεινεις μονος σου (ειπες δε θες roomates) θελεις 1500-1600 ενοικιο +utilities +κοστος καθημερινο, πως σου φαινονται τα 2-3Κ?
Papatroof Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το αν ειναι αρκετα εξαρταται απο το κοστος ζωης οχι απο την ηλικια σου. αν για να μεινεις μονος σου (ειπες δε θες roomates) θελεις 1500-1600 ενοικιο +utilities +κοστος καθημερινο, πως σου φαινονται τα 2-3Κ? Κοίτα να δεις δεν είμαι τύπος που θέλει τα πάντα ούτε ψωνίζω και συχνά για πάρτη μου (εκτός από είδη πρώτης ανάγκης βεβαίως). Θέλω απλά να βγάζω τον μήνα μου χωρίς να στερηθώ πολλά και άντε να μου μένει και κάτι για να αφήνω στην άκρη για να παρω κατι οταν θελήσω. Μπορεί κάποιος να μου πει για το θεμα της Visas; Θα χρειαστώ καινούργια να πιασω δουλεια αλλού;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει για το θεμα της Visas; Ναι. Η πρεσβεία/προξενείο. Το ανέφερα πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα