xstreamgamer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Να πω και εγώ μία π@π@ριά;Μπορεί ο γνωστός του να μπορεί να του βγάλει βίζα με την δικαιολογία ότι χρειάζεται κάποιον που να μιλάει native Ελληνικά άρα ο Αμερικανός πολίτης δεν έχει τα προσόντα για αυτήν την θέση που προσφέρει οπότε κάνει πρόσκληση από Ελλάδα για θέση εργασίας.Μπορεί να γράφω και βλακεία μην βαράτε μία σκέψη έκανα .
Veyron94 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Βλέπω φίλε ότι ρωτάς για πολλά επιμέρους πράγματα(π.χ για το πόσα θα χρειάζεσαι κάθε μήνα,για δίπλωμα οδήγησης κ.λ.π) αλλά μάλλον έχεις αμελήσει λίγο το σημαντικότερο.Πως ακριβώς θα εργαστείς νόμιμα στις Η.Π.Α; Ειδικά για δουλειά εστιατορίου που λες είναι από δύσκολο έως απίθανο να πάρεις βίζα.Επίσης ότι απόπειρα και να κάνει ο εργοδότης για την πρόσκληση εργασίας,θα χρειαστεί να απευθυνθεί σε μεταναστευτικό δικηγόρο με το κόστος για την όλη διαδικασία να φτάνει σε μερικές χιλιάδες δολάρια. Καλό θα ήταν να κάνεις μια αναλυτική συζήτηση επ'αυτού με τον άνθρωπό σου στην Αμερική και μετά σκέφτεσαι και τα υπόλοιπα,γιατί είναι κρίμα να ετοιμάσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά για ένα τέτοιο βήμα και όταν πας για τα διαδικαστικά να πέσεις σε τοίχο.
Papatroof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Βλέπω φίλε ότι ρωτάς για πολλά επιμέρους πράγματα(π.χ για το πόσα θα χρειάζεσαι κάθε μήνα,για δίπλωμα οδήγησης κ.λ.π) αλλά μάλλον έχεις αμελήσει λίγο το σημαντικότερο.Πως ακριβώς θα εργαστείς νόμιμα στις Η.Π.Α; Ειδικά για δουλειά εστιατορίου που λες είναι από δύσκολο έως απίθανο να πάρεις βίζα.Επίσης ότι απόπειρα και να κάνει ο εργοδότης για την πρόσκληση εργασίας,θα χρειαστεί να απευθυνθεί σε μεταναστευτικό δικηγόρο με το κόστος για την όλη διαδικασία να φτάνει σε μερικές χιλιάδες δολάρια. Καλό θα ήταν να κάνεις μια αναλυτική συζήτηση επ'αυτού με τον άνθρωπό σου στην Αμερική και μετά σκέφτεσαι και τα υπόλοιπα,γιατί είναι κρίμα να ετοιμάσεις τον εαυτό σου ψυχολογικά για ένα τέτοιο βήμα και όταν πας για τα διαδικαστικά να πέσεις σε τοίχο. Όπως είχα πει και πριν δυστυχώς δεν γνωρίζω πως θα το κάνει. Μου είπε ότι αν έρθω θα τα κανονίσει αυτός. Ίσως ξαναλέω με φέρει για κάποια άκυρη θέση που να μπορεί να την δικαιολογήσει με κάποιο τρόπο. Ίσως πάλι να ισχύει ότι λέει και ο xstreamgamer. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε να τα βρούμε. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση όχι μόνο στην Αμερική αλλά σε πολλές χώρες. Τι παίζει με κάτι ολοκαίνουργιες πολυκατοικιες, με θυρωρο, Γυμναστήρια, θέα κτλ. και τιμές διαμερισμάτων χώμα; Παράδειγμα http://www.apartments.com/south-shore-beach-apartments-chicago-il/dff9gdj/ Studio σε κτήριο με ότι ανέφερα κάτω από 700$, υπερβολικα too good to be true, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω την απατεωνια.
bedazzled Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολυκατοικία με θυρωρό; Σαν ξενοδοχείο μοιάζει...
Rabican Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 κι εγω εδω που μενω εχει leasing office με θυρωρο 6 μερες τη βδομαδα. δεν ειναι περιεργο. οντως μοιαζει περισσοτερο με ξενοδοχειο. καλη φαση φαινεται. αν υπαρχει μια "απατεωνια" θα μπορουσε να ειναι κακοφημη περιοχη. αλλα δε νομιζω.. δε φαινεται για τετοια, ειδικα μπροστα στη λιμνη..
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Kατι για roaches λεει κατω στα σχολια.....
Papatroof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 κι εγω εδω που μενω εχει leasing office με θυρωρο 6 μερες τη βδομαδα. δεν ειναι περιεργο. οντως μοιαζει περισσοτερο με ξενοδοχειο. καλη φαση φαινεται. αν υπαρχει μια "απατεωνια" θα μπορουσε να ειναι κακοφημη περιοχη. αλλα δε νομιζω.. δε φαινεται για τετοια, ειδικα μπροστα στη λιμνη.. Δηλαδή αν αρχίσω να ψάχνω για σπίτι να τα κοιτάω αυτά άφοβα; Kατι για roaches λεει κατω στα σχολια..... Εντάξει παράδειγμα είναι το συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλά τέτοια παρόμοια.
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πολυκατοικία με θυρωρό; Σαν ξενοδοχείο μοιάζει... πολλές πολυκατοικίες εξωτερικο (αγγλια λονδίνο πολλά σπιτια που έμεινα) είχαν θυρωρό η θυρωρούς.
Papatroof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ούτε μέχρι Πάτρα δεν σε κόβω man. Καλά κάνεις, δεν μου αρέσει η Πάτρα. πολλές πολυκατοικίες εξωτερικο (αγγλια λονδίνο πολλά σπιτια που έμεινα) είχαν θυρωρό η θυρωρούς. Ο Θυρωρός μου έκανε εντύπωση γιατί όντως μοιαζει με Ξενοδοχειο παρα με πολυκατοικια.
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλά κάνεις, δεν μου αρέσει η Πάτρα. Ο Θυρωρός μου έκανε εντύπωση γιατί όντως μοιαζει με Ξενοδοχειο παρα με πολυκατοικια. Δεν ειναι και κατι τρομερο, και εδω που μενω εκτος απο θυρωρο εχει και security.
Papatroof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι και κατι τρομερο, και εδω που μενω εκτος απο θυρωρο εχει και security. Αρα αυτά να μην τα φοβάμαι; Είναι legit; Επίσης όπως είπα έχουν τιμές χώμα κάτω από 700$, θεωριτικά με τέτοι νοίκι θα τα βγάζω πέρα λίγο πιο εύκολα έτσι;
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή αν αρχίσω να ψάχνω για σπίτι να τα κοιτάω αυτά άφοβα; Εντάξει παράδειγμα είναι το συγκεκριμένο. Υπάρχουν πολλά τέτοια παρόμοια. Μην σοκαριστεις απο το υψος του deposit ομως οταν στο ζητησουν. Αρα αυτά να μην τα φοβάμαι; Είναι legit; Επίσης όπως είπα έχουν τιμές χώμα κάτω από 700$, θεωριτικά με τέτοι νοίκι θα τα βγάζω πέρα λίγο πιο εύκολα έτσι; Legit μπορει να ειναι, αλλα ο landlord θα κανει και ενα credit check. Επισης αν δεν εχεις τα requirements για το annual salary χλωμο να στο δωσουν..... 1
Papatroof Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μην σοκαριστεις απο το υψος του deposit ομως οταν στο ζητησουν. Legit μπορει να ειναι, αλλα ο landlord θα κανει και ενα credit check. Επισης αν δεν εχεις τα requirements για το annual salary χλωμο να στο δωσουν..... Όλα αυτά τα λέει και στο Site ή θα περιμένουν να φτάσω στην πορτα για να μου τα πουν;
Unabomber Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Όλα αυτά τα λέει και στο Site ή θα περιμένουν να φτάσω στην πορτα για να μου τα πουν; Λογικα θα πρεπει να ερθεις σε επαφη με το γραφειο που τα ενοικιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα