defacer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος άλλος? Μα αφού το παλικάρι σου εξηγεί. Τι F και μαλακίες, "ο ιμάντας ματσάρει την ταχύτητα άρα παραμένει στάσιμο". Πού είδες εσύ να λύνουν προβλήματα φυσικής μελετώντας τις δυνάμεις που ασκούνται; Και στο καφενείο τι θα κάνει ο κόσμος; 3
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μα αφού το παλικάρι σου εξηγεί. Τι F και μαλακίες, "ο ιμάντας ματσάρει την ταχύτητα άρα παραμένει στάσιμο". Πού είδες εσύ να λύνουν προβλήματα φυσικής μελετώντας τις δυνάμεις που ασκούνται; Και στο καφενείο τι θα κάνει ο κόσμος; Πες μας εσυ που ειναι η F αφού λες οτι υπαρχει μια F...Να σου δείξω κάτι που λέω οτι δεν υπάρχει δεν το κάνω όσο και αν χτυπιέσαι στο πάτωμα.
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qNTfcXG0Xfs Στο 0.53 όπου ο Dr Axe ματσάρει τις ταχύτητες διαδρόμο και σωματός του πηγαίνει μπροστά; Αν αυξήσει ταχύτητα και έχει τον ιμάντα του προβλήματος πάλι στο ίδιο σημείο δεν θα παραμείνει. Δείτε τα πόδια του δρομέα όπως την ρόδα του αεροπλάνου(σημείο επαφής με ιμάντα). Και την δύναμη απο τους κινητήρες όπως η δύναμη των μυών (εσωτερική δύναμη συστήματος και στις δύο περιπτώσεις) Κοιτα να δεις που ο ατιμος αλλάζει και εν κινήσει την ταχύτητα του ιμάντα και του εαυτού του και παραμένει πάλι στο ίδιο σημείο!!! Quantum mechanics!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY Και από πίσω όλοι που βλέπουν τον Dr Axe να κινείται, του φωνάζουν.... Λάθος. Αυτό δεν είναι ανάλογο. Το ανάλογο θα ήταν ως εξής : Είσαι πάνω σε ένα πατίνι και αυτό πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής. Έρχομαι εγώ από πίσω και σε σπρώχνω (βασικά κλωτσιά θες) . Ας την ονομάσουμε F . Πες μου τώρα, ποια είναι η ΄"μαγική" δύναμη -F , που θα σε αφήσει ακίνητο . Βασικά άσε κάποιον άλλον να απαντήσει , μιας και δεν το έχεις ρε παιδί μου.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ναι βρε μανα μου, αν μιλαγαμε για αμαξι τοτε ναι θα εμενε εκει που ειναι επειδη η κινηση μεταδιδεται απο τους τροχους. Στο αεροπλανο, οπως και στο ποτηρι η κινηση μεταδιδεται απο το ιδιο το αεροπλανο/ποτηρι. Το ποτηρι δεν εχει ποδια για να μεταδωσει την κινηση στο χαρτι! Εγω μεταδιδω κινηση στο ποτηρι! Και ναι, μπορω να τραβαω το χαρτι προς τα αριστερα και το ποτηρι δεξια με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια ταχυτητα. Τι δεν καταλαβαινεις στο εδειξα πως γινεται. Αντε να στο βαλω αλλη μια Δεν έχουν την ίδια ταχύτητα καλέ μου άνθρωπε...Στο ανάφεραν και πιο πάνω
παπι Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχουν την ίδια ταχύτητα καλέ μου άνθρωπε...Στο ανάφεραν και πιο πάνω Και αν τυχει και εχουν; Τι θα γινει; θα περασει το χερι μου μεσα απο το ποτηρι; Πως στο καλο θα ανοιξω τα χερια μου και το ποτηρι θα μεινει εκει που ειναι;
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Λάθος. Αυτό δεν είναι ανάλογο. Το ανάλογο θα ήταν ως εξής : Είσαι πάνω σε ένα πατίνι και αυτό πάνω σε έναν διάδρομο γυμναστικής. Έρχομαι εγώ από πίσω και σε σπρώχνω (βασικά κλωτσιά θες) . Ας την ονομάσουμε F . Πες μου τώρα, ποια είναι η ΄"μαγική" δύναμη -F , που θα σε αφήσει ακίνητο . Βασικά άσε κάποιον άλλον να απαντήσει , μιας και δεν το έχεις ρε παιδί μου. Μου δίνεις την κλωτσιά όπως λες, η κλωτσιά αυτή θα με αναγκάσει να κινηθώ και το ξέρουμε και οι δύο. Το πρόβλημα ειναι οτι ο ιμαντας (εκεί το χάνουμε) ματσάρει(συμφωνα με το προβλημα, σε πραγματική ζωή διαφοροποιειται και η απάντηση μου) ίδια και αντίθετη ταχύτητα(όχι για μια χρονική στιγμή, θα το ανάφερε το πρόβλημα αλλά συνέχεια). Με σπρώχνεις λοιπόν αυξάνω ταχύτητα αλλά εκείνη την στιγμή αυξάνει ταυτοχρονα και ο ιμάντας. Έτσι αντι να πάω μπροστα(αν δεν μάτσαρε ταχυτητα ο ιμάντας) παραμένω στασιμος, αφου ματσάρει ταχύτητα ο ιμάντας. Το ειπα αναλυτικότατα.
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πες μας εσυ που ειναι η F αφού λες οτι υπαρχει μια F...Να σου δείξω κάτι που λέω οτι δεν υπάρχει δεν το κάνω όσο και αν χτυπιέσαι στο πάτωμα. Δεν υπάρχει F??????? χχαχαχαχαχαχαχαχα Πάρτην Έλα να απαντάμε. ΌΧΙ εσύ, εσύ άστο καλύτερα. Για ζώδια σε βλέπω.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Και αν τυχει και εχουν; Τι θα γινει; θα περασει το χερι μου μεσα απο το ποτηρι; Πως στο καλο θα ανοιξω τα χερια μου και το ποτηρι θα μεινει εκει που ειναι; Αφου ειναι προς αντιθετες κατευθυνσεις πως να γίνει αυτο; Δεν υπάρχει F??????? χχαχαχαχαχαχαχαχα Πάρτην Έλα να απαντάμε. ΌΧΙ εσύ, εσύ άστο καλύτερα. Για ζώδια σε βλέπω. ρε liakjim λες που να αντιστέκεται στην κίνηση νιώσε....Αυτό που δείχνεις είναι έμμεσα το F=-Δμ/Δt (αλήθεια γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό Άλλοι δεν το έχουν μάλλον και βάζουν οτι βρουν στο Ιντερνετ....Που και ακόμα αν είναι αντίθετο σε αυτό που λένε μετά αποποιούνται ευθυνών
liakjim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μου δίνεις την κλωτσιά όπως λες, η κλωτσιά αυτή θα με αναγκάσει να κινηθώ και το ξέρουμε και οι δύο. Το πρόβλημα ειναι οτι ο ιμαντας (εκεί το χάνουμε) ματσάρει(συμφωνα με το προβλημα, σε πραγματική ζωή διαφοροποιειται και η απάντηση μου) ίδια και αντίθετη ταχύτητα(όχι για μια χρονική στιγμή, θα το ανάφερε το πρόβλημα αλλά συνέχεια). Με σπρώχνεις λοιπόν αυξάνω ταχύτητα αλλά εκείνη την στιγμή αυξάνει ταυτοχρονα και ο ιμάντας. Έτσι αντι να πάω μπροστα(αν δεν μάτσαρε ταχυτητα ο ιμάντας) παραμένω στασιμος, αφου ματσάρει ταχύτητα ο ιμάντας. Το ειπα αναλυτικότατα. Σου είπα να μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς, γράφεις βλακείες. Πες μου ή καλύτερα ζωγράφισε μου, ποιά είναι και που εφαρμόζεται η -F... Άστο δεν υπάρχει. Το λες και μόνος σου. "Αυξάνεις" ταχύτητα. Σου βάζω και 2 φτερά στα αυτιά και απογειώνεσαι. Γεια σας. Τα λέμε στην προσγέιωση.
angmar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αυτή την F ρε liakjim την εξουδετερώνει ο ιμάντας. Εδώ και 30 σελίδες το λέμε. Αφού ματσάρει την ταχύτητα στις ρόδες και το αεροπλάνο μένει ακίνητο. 1
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σου είπα να μην μπαίνεις στον κόπο να απαντάς, γράφεις βλακείες. Πες μου ή καλύτερα ζωγράφισε μου, ποιά είναι και που εφαρμόζεται η -F... Άστο δεν υπάρχει. Το λες και μόνος σου. "Αυξάνεις" ταχύτητα. Σου βάζω και 2 φτερά στα αυτιά και απογειώνεσαι. Γεια σας. Τα λέμε στην προσγέιωση. Πήγαινε με το παρεάκι σου σε μηχανικούς και πες τους τι διαδρόμους και βλακείες....Με έναν ιμάντα θα πετάξει το αεροπλάνο τσάμπα χαλάτε τόσα υλικά....
παπι Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχαχαχ θα μεινει ιστορικο αυτο το θεμα. σα το υγρο πυρ. 1
defacer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πες μας εσυ που ειναι η F αφού λες οτι υπαρχει μια F...Να σου δείξω κάτι που λέω οτι δεν υπάρχει δεν το κάνω όσο και αν χτυπιέσαι στο πάτωμα. Πόσο πιο άσχετος μπορεί να είσαι με τη φυσική για να λες ότι το αεροπλάνο μένει ακίνητο χωρίς να ασκείται πάνω του αντίθετη F από των κινητήρων; 1
VonLoutsos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πόσο πιο άσχετος μπορεί να είσαι με τη φυσική για να λες ότι το αεροπλάνο μένει ακίνητο χωρίς να ασκείται πάνω του αντίθετη F από των κινητήρων; Εγώ έχω πει τι γίνεται...Αν δεν καταλαβαινεις και το παραδειγμα με τον διαδρομο απορώ πραγματικά για την Φυσικη που λες οτι ξερεις P.S Μήπως να πας στους Γερμανους να τους δώσεις λύση για τα αεροδρόμια τους; Δεν το έχει σκεφτει κανένας πριν απο εσένα
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 @VonLoutsos εστω οτι ο τυπος στο βιντεο ειναι πανω σε διαδρομο και η ταχυτητα που εχουν οι ροδες στο hoverboard ειναι ιδια με την ταχυτητα του διαδρομου, τι θα γινενι αν καποιος τον σπρωξει οπως στο βιντεο θα πεσει ή οχι? Αιτιολογησε την απαντηση σου. Ηint: το χερι που σπρωχνει ειναι η F που σου λενε τοση ωρα οι αλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις