Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εταιρία στην οποία εργάζομαι, εννοείς; Αν ναι, παρ' το αλλιώς διότι βρήκες: Δικές μου επιχειρήσεις τρέχω, οπότε ...σ' εμένα θα τα έλεγα...

Πες οτι είσαι το αφεντικό και οτι και αν πεις οι άλλοι σου λένε ναι by default. Μην φοβάσαι τίποτα. Πέτα μαργαριτάρια αβέρτα. Έχεις κοινό που σε ακούει και οτι και αν πεις σου λέει ναι.....Ρίχτο deesnider ρίχτο

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

I've been thinking about how the problem is posed (for now as I'm typing this) and it occurred to me that the constraint "run at the same speed as whatever the planes tyres  speed" actually means run such that the plane doesn't move with respect to the ground.

That is, the question, as posed, is:

If the treadmill is run such that the plane doesn't move, will the plane take off?

Obviously, the answer is no. The plane must move to take off.

If you are still confused you should re-read his answer, re-read it again, and if need be get a pilots license to fully understand that plane speed is not at all influenced by wheel speed.

Απάντηση ( και με τα περισσότερα thumbs up ) από site που ανέβασε ο Defacer...και μετά ξεκινάτε τους χαρακτηρισμούς... :)

Πόσο ακόμα θέλετε;Μέχρι και το site που ανεβάσατε λέει πως δεν θα πετάξει...αλλιώς Fraport και λεφτάκια μην είστε βλάκες

Αυτος ειναι αλλος χαζουλης. Αφου δεν μπορει να απαντησει στην ερωτηση, παει και βαζει την δικια του ερωτηση και απαντα.. Οτιναναι, λεει πουθενα οτι το αεροπλανο "doesnt move" ?

Δημοσ.

Αυτος ειναι αλλος χαζουλης. Αφου δεν μπορει να απαντησει στην ερωτηση, παει και βαζει την δικια του ερωτηση και απαντα.. Οτιναναι, λεει πουθενα οτι το αεροπλανο "doesnt move" ?

Μάλλον δεν δια΄βασες τις πρώτες δύο γραμμές....Οκ πάσο :)

Δημοσ.

Θα βοηθούσε να γράφατε αν θέλετε τι σχέση έχει ο καθένας σας με τη φυσική, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη...:)

Δημοσ.

Μάλλον δεν δια΄βασες τις πρώτες δύο γραμμές....Οκ πάσο :)

Τις διαβασα αγορι μου. Και ξαναλεω, ΔΕΝ μπορει να απαντησει στην ερωτηση και για αυτο την φτιαχνει οπως θα μπορουσε να απαντηση. Οπως οι πολιτικοι μας.

Μπεεε

Δημοσ.

Μην είσαι χαζός ρε! Την καλύτερη κωμωδία αν δεις, λιγότερο θα γελάσεις, απ' όσο με τις απαντήσεις του.

Δεν συμφωνώ. Εμείς γελάμε, άλλοι όμως μπορεί να μπερδευτούν με τις ανοησίες του.

Μη τον ταίζεις. Το θέμα ψόφησε.

Δημοσ.

Τις διαβασα αγορι μου. Και ξαναλεω, ΔΕΝ μπορει να απαντησει στην ερωτηση και για αυτο την φτιαχνει οπως θα μπορουσε να απαντηση. Οπως οι πολιτικοι μας.

Μπεεε

παπί αν δεν τρέχεις επιχείρηση, πήγαινε και πες στους Γερμανούς την ιδέα αυτή. Θα σου μεταφράζει ο Defacer και τα κέρδη μισα μισα. Ιμάντας απογείωσης απο το παπί και τον Defacer (o deesniper είναι αλτρουιστής και τρέχει επιχείρηση) και τον liakjim

Δημοσ.

Μα γνώστες διαφωνούν, εκεί είναι το θέμα!

Οταν λεω γνωστης αναφερομαι στα ατομα τα οποια εφαρμοζουν αυτες τις γνωσεις για την υλοποιηση ενος project (σε μια επιχειρηση για παραδειγμα) και οχι σε αυτα τα οποια απλα ειναι χομπιστες ή βρισκουν το αντικειμενο ενδιαφερον. :)

• Like 1
Δημοσ.

Πες οτι είσαι το αφεντικό και οτι και αν πεις οι άλλοι σου λένε ναι by default. Μην φοβάσαι τίποτα. Πέτα μαργαριτάρια αβέρτα. Έχεις κοινό που σε ακούει και οτι και αν πεις σου λέει ναι.....Ρίχτο deesnider ρίχτο

Μόνο που στη συγκεκριμένη κουβέντα, οι συνομιλητές μου δεν είναι υπάλληλοί μου...

...το λέω διότι έχεις αποδείξει ότι μπερδεύεις τις βούρτσες με τις...

(παρεμπιπτόντως, σ' ευχαριστώ θερμά που συνεχίζεις να ποστάρεις, όπως σε παρακάλεσα. Καινούργιο συκώτι έχω φτιάξει.)

Δημοσ.

Μόνο που στη συγκεκριμένη κουβέντα, οι συνομιλητές μου δεν είναι υπάλληλοί μου...

...το λέω διότι έχεις αποδείξει ότι μπερδεύεις τις βούρτσες με τις...

(παρεμπιπτόντως, σ' ευχαριστώ θερμά που συνεχίζεις να ποστάρεις, όπως σε παρακάλεσα. Καινούργιο συκώτι έχω φτιάξει.)

Κάνε μια νέα επιχείρηση με ιμάντες εσύ αεροπλανων για να πετάνε ;)

• Like 1
Δημοσ.

λολ το οτι εχει φτασει 47 σελιδες μια μ*λκια που απανταται με γνωσεις γυμνασιου αν οχι δημοτικου..

Και επειδη ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ο εγκεφαλος επιλεγει να προσπαθησει να αλλαξει τη γνωμη ολου του πλανητη απ το να παραδεχθει οτι ειναι λαθος, το γυρισατε στην εκφωνηση και το τι υπονοει και τι οχι χαχα

Anyway, προβλημα φυσικης η οποιασδηποτε αλλης θετικης επιστημης δν ειναι ουτε παραβολη ουτε μυθιστορημα, ειναι κυριολεκτικα οτι λεει η εκφωνηση. 

• Like 1
Δημοσ.

o deesniper είναι αλτρουιστής και τρέχει επιχείρηση

Επίσης, είμαι και χεβυμεταλάς, το οποίο έχει τόση σχέση με την κουβέντα μας, όσο και το «αλτρουϊστής». Άστο να πάει στην ευχή με τις λέξεις, ρε 'συ! Τράβα την πάρτη σου βίντεο και δειξ'το μας με νοήματα αυτό που θέλεις να πεις. Περισσότερο νόημα θα βγαίνει...

Δημοσ.

Θα βοηθούσε να γράφατε αν θέλετε τι σχέση έχει ο καθένας σας με τη φυσική, μήπως βγάλουμε καμιά άκρη... :)

Φυσικη γυμνασιου, δεν θες κατι παραπανω.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εχετε σκαλωσει τοσο πολυ σε αυτη την ροδα και τον ιμαντα. 

Αντε αλλη μια προσπαθεια. Θα το παμε απο την αναποδη.

Η ερωτηση: Ειναι ιδια η ταχυτητα του ιμαντα με αυτη του τροχου;

Οταν

1) Εισαι ενας γιγαντας με 10χλμ χερια

2) Με το ενα χερι σπρωχνεις τον ιμαντα προς το αεροπλανο

3) Με το αλλο χερι σπρωχνεις το αεροπλανο προς τον ιμαντα

4) Σπρωχνεις και τα δυο με την ιδια ταχυτητα

Δημοσ.

Επίσης, είμαι και χεβυμεταλάς, το οποίο έχει τόση σχέση με την κουβέντα μας, όσο και το «αλτρουϊστής». Άστο να πάει στην ευχή με τις λέξεις, ρε 'συ! Τράβα την πάρτη σου βίντεο και δειξ'το μας με νοήματα αυτό που θέλεις να πεις. Περισσότερο νόημα θα βγαίνει...

Βοήθα τα παιδιά να φτιάξουν επιχείρηση με ιμάντες για απογείωση αεροπλάνου. Αν και αν ξέρεις απο επιχειρήσεις όσο ξέρεις απο Φυσική... Ερεβος...Μόνο Έρεβος....

Διάβασε τις δύο πρώτες σελίδες που αναφέρω με αρκετή Φυσική (που δεν ξέρω όπως λένε μερικοί εδώ μέσα) και θα καταλαβεις. Αν οχι, πέρνα να σου δώσω τον Young τον έχω στα ελληνικά.

Δημοσ.

Φυσικη γυμνασιου, δεν θες κατι παραπανω.

Εννοώ ότι είναι αλλιώς να γράψει κάποιος ότι η φυσική είναι η δουλειά μου πχ ή έχω βγάλει την τάδε σχολή και θα συμβεί αυτό και αλλιώς να γράψει κάποιος νομίζω ότι θα γίνει αυτό γιατί έτσι θυμάμαι από το γυμνάσιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...