defacer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στη Γερμανία όμως; Υποθέτω το ίδιο για τους ίδιους λόγους. Άντε το πολύ να κάνουν έλεγχο σε όσους τελικά αποφάσισαν να προσλάβουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Υποθέτω το ίδιο για τους ίδιους λόγους. Άντε το πολύ να κάνουν έλεγχο σε όσους τελικά αποφάσισαν να προσλάβουν. Δεν ξέρω. Αγγλία σε γενικές γραμμές είναι τυπικοί στο τι λέει ο νόμος. Συνήθως στις αγγελίες λένε required ή desired. Ίσως ξεφύγει κάποιος στην αρχή αλλά έτσι και επιβεβαιωθεί το πλαστό, κατά 99% κάποιος θα απολυθεί.
defacer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω. Αγγλία σε γενικές γραμμές είναι τυπικοί στο τι λέει ο νόμος. Συνήθως στις αγγελίες λένε required ή desired. Ίσως ξεφύγει κάποιος στην αρχή αλλά έτσι και επιβεβαιωθεί το πλαστό, κατά 99% κάποιος θα απολυθεί. Ναι τελείως. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν σε βρουν θα σε σκίσουν. Αυτή είναι (ήταν? we can always hope) η διαφορά με την Ελλάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι τελείως. Δεν έχω αμφιβολία ότι αν σε βρουν θα σε σκίσουν. Αυτή είναι (ήταν? we can always hope) η διαφορά με την Ελλάδα. Ε τα ίδια είναι τότε. Τώρα που έκανες σύγκριση, θυμήθηκα μια είδηση με πλαστό πτυχίο (γιατρού ή κάτι τέτοιο) που τον ανακάλυψαν μετά από δεκαετίες. Στην Ισπανία.
opcorsa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Του 2007 βέβαια αλλά δεν νομίζω να έχει αλλάξει ιδιαίτερα. μοιαζει αρκετα με το εντεξελ μου.. αν και εχει ωραιο σημα πανω αριστερα
Ghost_Rider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 μοιαζει λιγο με του γκριφιντορ ΧΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα