forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 πωλησα 2 digital codes παιχνιδιων στο ebay σε ενα αγοραστη ,αξιας 100 ευρω ο τυπος αφου χρησιμοποιησε τους κωδικους ανοιξε chargeback 25 μερες μετα με αποτελεσμα το paypal να μου παρει τα λεφτα απο τον λογαριασμο και απο οτι φαινεται θα χασω το case , αν και ειναι ψηφιακο λογισμικο και κανονικα καλυπτεται απο paypal , ειναι πλεον αδυνατο να ασχοληθω με ebay ιδιατερα οταν υπαρχουν τοσοι απατεωνες και καμια προστασια απο μερους του site ή paypal
chipakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οταν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό δεν έχεις προστασία. Αν πουλιόταν με συστημένο γράμμα θα μπορούσες να αποδείξεις ότι το παρέλαβε......αν δεν πουλιέται με συστημένο γράμμα δεν υπάρχει προστασία γιατί δεν φαίνεται καθόλου η συναλλαγή.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αν το πούλαγες σαν υπηρεσία (δεν ξερω αν γίνετε ή αν μπορούσες) το παυπαλ θα σε δικαίωνε, γιατί για υπηρεσίες χρήματα δεν γίνονται refund 1
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 να μη τους πουλαγες...δεν ηξερες δε ρωταγες?
forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 να μη τους πουλαγες...δεν ηξερες δε ρωταγες? εξυπνακιας καθαρα ,αν δεις το ebay ειναι γεματο πωλητες κωδικων δεν σε ακουσα να τους ασκεις κριτικη ,και το ιδιο το paypal σε εισαγωγικα σε προστατευει ,μετα το παθημα απλα θελει να σαι προσεκτικος γιατι απο οτι φαινεται δεν προστατευει κανεναν παρα τα οσα αναφερει
Hapatingo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πριν κανένα εξάμηνο πούλησα κωδικούς 25 δολάρια ο ένας. Στις πληροφορίες είχα γράψει οτι δεν πρόκειται για προϊόν αλλά για υπηρεσία και ότι η αποστολή θα γίνει στο email του αγοραστή και όχι με ταχυδρομική εταιρία.
KiriosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Είσαι νέος πωλητής στο e-bay ? πιθανό πολύ νέοι πωλητές να έχουν προσπαθήσει να "κλέψουν" κάποιον οπότε και το e-bay / paypal είναι πιο αυστηρό στους νέους. Δε γνωρίζω τι γίνεται γενικότερα για ψηφιακά κλειδιά μιας και είναι ιδιαίτερος τρόπος να τα αγοράζεις από τέτοια μέρη + αυτό που ειπώθηκε μόλις, για το είδος συναλλαγής
forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πριν κανένα εξάμηνο πούλησα κωδικούς 25 δολάρια ο ένας. Στις πληροφορίες είχα γράψει οτι δεν πρόκειται για προϊόν αλλά για υπηρεσία και ότι η αποστολή θα γίνει στο email του αγοραστή και όχι με ταχυδρομική εταιρία. το εχω ηδη αναφερει οτι το λεω στο description αλλα εκανα chargeback με την πιστωτικη του εταιρια Είσαι νέος πωλητής στο e-bay ? πιθανό πολύ νέοι πωλητές να έχουν προσπαθήσει να "κλέψουν" κάποιον οπότε και το e-bay / paypal είναι πιο αυστηρό στους νέους. Δε γνωρίζω τι γίνεται γενικότερα για ψηφιακά κλειδιά μιας και είναι ιδιαίτερος τρόπος να τα αγοράζεις από τέτοια μέρη + αυτό που ειπώθηκε μόλις, για το είδος συναλλαγής δεν ειμαι νεος πωλητης και αυτο ειναι το θεμα οτι σε chargeback αντι να δουν την αγγελια αμεσως εκαναν επιστροφη των λεφτων διοτι εγινε chargeback απο την πιστωτικη εταιρια του αγοραστη και διερευνουν σε εισαγωγικα το θεμα
Hapatingo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ωραία τότε όλα αυτά πρέπει να τα πεις στο paypal. Αυτό που δεν κατάλαβα, ο αγοραστής είναι μέλος του ebay ή αγόρασε με την κάρτα σαν περαστικός?
forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ωραία τότε όλα αυτά πρέπει να τα πεις στο paypal. Αυτό που δεν κατάλαβα, ο αγοραστής είναι μέλος του ebay ή αγόρασε με την κάρτα σαν περαστικός? οπως εχω πει τα αναφερα ,το paypal ομως απο οτι διαβασα θα κανει την παπια γιατι αναγκαστικα θα πρεπει να δωσει τα λεφτα διοτι ο τυπας εκανε chargeback ως μη authorized transaction ,τωρα πως γινεται αυτο δεν εχω καταλαβει ,εχει προφιλ στο ebay και ειναι μελος 4 χρονια αλλα την πατεντα μαλλον την κανει συχνα γιατι ηταν δομημενος ο τροπος δρασης, εκανε πρωτα ebay request οτι εγινε ο λογαριασμος του unauthorized acces και καπακι paypal chargeback
moutsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εσύ μπορείς να αποδείξεις με καποιο τροπο οτι οι κωδικοί αυτοι ηταν δικοι σου?
forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εσύ μπορείς να αποδείξεις με καποιο τροπο οτι οι κωδικοί αυτοι ηταν δικοι σου? φυσικα εχω το αληθινο καρτελακι με το serial αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ,το serial δοθηκε και χρησιμοποιηθηκε
Ghost_Rider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 εξυπνακιας καθαρα ,αν δεις το ebay ειναι γεματο πωλητες κωδικων δεν σε ακουσα να τους ασκεις κριτικη ,και το ιδιο το paypal σε εισαγωγικα σε προστατευει ,μετα το παθημα απλα θελει να σαι προσεκτικος γιατι απο οτι φαινεται δεν προστατευει κανεναν παρα τα οσα αναφερει αυτη ειναι η αποψη μου φιλε αμεσως να βγεις λαδι
moutsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 φυσικα εχω το αληθινο καρτελακι με το serial αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα ,το serial δοθηκε και χρησιμοποιηθηκε[/quote Λογικά θα πρεπει να σε καλυψει το paypal δεν νομιζω να βγεις χαμένος στην τελικη μιλα και με την εταιρία διανομής. Εξαλου γ αυτό το λογο κάνουμε τις συναλλαγές με το paypal και όχι για να πληρώνουμε μονο τα νταβαζιλικια σε προμήθειες.
forgotten Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αυτη ειναι η αποψη μου φιλε αμεσως να βγεις λαδι απο οτι ξερω φιλος εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας οχι φορουμ ατομων που το μονο που συνεισφερουν ειναι ενα δεν ηξερες δεν ρωταγες αλλιως δεν θα υπηρχε τπτ περαν απο ειρωνες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα