aristos12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αμέ ..άμα ήταν σε καλή κατάσταση άνετα . ψάχνω και εγώ μπουφαν μηχανής , που το βρήκες; αν και με 5 ευρω δεν νομιζω να ειναι κατι καλο ειχε κ πολλά κ ωραία κομμάτια γιά μπουφάν μηχανής (τουλάχιστον μέχρι χθές) εγώ δυσκολεύτηκα νά βρώ γιατί εχω μπάκα ... αν εισαι λεπτός κ φοράς μέχρι L ειχε αρκετά
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moνο απο γνωστο αν μου το χαριζε. Να αγορασω 2ο χερι ρουχο και πολυ περισσοτερο εσωρουχο ή παπουτσι, ουτε καν. Καταλαβαινω και σεβομαι ωστοσο οτι για καποιους ειναι μοναδικη επιλογη ειδικα αν θελουν να φορεσουν επωνυμα ρουχα.
coveb74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 γιατι τοσο μισος/σιχαμαρα σε αγνωστους? δηλαδή στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε και σε βλεννα γενηθηκαμε, μην ξεχνιομαστε. Η καθαριοτητα δεν είναι μονιμη, είναι μια ρευστη κατασταση. Όλα είναι βρωμικα μεχρι να καθαριστουν και όλα είναι καθαρα μεχρι να βρωμισουν. Πολυς συναισθηματισμος για χρηστικα αντικείμενα που, στην τελικη, παλι για τον ανθρωπο ειναι Θα φορούσες παντελόνι από δεύτερο χέρι το οποίο θα είχε φορέσει ατομο με aids? 1
BritGreek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Όχι, δεν θα φόραγα 2ο χέρι ρούχα, γιατί σιχαίνομαι και μάλιστα πολύ. Από κανένα ξάδελφο, κολλητό ή τον πατέρα μου, ναι, εννοείται. Αλλά να φορέσω ρούχα που πριν άνηκαν σε κάποιον άγνωστο (ή πεθαμένο ; ), με τίποτα. Μέχρι και στη λαϊκή έχει μια χαρά ρούχα με 5-10 ευρώ κλειστά σε ζελατίνα, αν κάποιος δεν έχει/δεν θέλει να δώσει περισσότερα χρήματα για να ντυθεί. Υπάρχουν λαϊκές, ειδικά στις πιο υποβαθμισμένες συνοικίες, που είναι πραγματικά πολυκαταστήματα. αλλά και αμέτρητα στοκατζίδικα με μάρκες και επώνυμα ρούχα σε τιμές πολύ χαμηλές, για όποιον θέλει μάρκες. Επίσης, υπάρχει και η Αγία Βαρβάρα, με τα πάντα-όλα, που όλοι σνομπάρουν, αλλά όλοι ψωνίζουν μαϊμούδες τούρκικες και κινέζικες από εκεί.
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θα φορούσες παντελόνι από δεύτερο χέρι το οποίο θα είχε φορέσει ατομο με aids? Μεγαλε πως χωρεσες τοσο ρατσισμο, αγνοια και μισος μεσα σε 10 λεξεις; Για την ιστορια, μπορω να σε βοηθησω μονο ως προς το κομματι της αγνοιας. -Το aids δεν μεταδιδεται απο τα ρουχα 13
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Θα φορούσες παντελόνι από δεύτερο χέρι το οποίο θα είχε φορέσει ατομο με aids? Όχι μόνο αυτό, αν το φοράς πολύ καιρό μπορεί να γίνεις κι εσύ σαν κι αυτούς τους τοιούτους, απαπαπα! 6
spyros007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πολυ σωστα αυτα που ειπες για το πώς μεταδιδεται το ΑIDS .Αρα εσυ θα το φορουσες.Εγω πάντως θα προτμουσα να μην το ακουμπήσω καθόλου .Δικαιωμα μου δεν ειναι ........ 1
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πολυ σωστα αυτα που ειπες για το πώς μεταδιδεται το ΑIDS .Αρα εσυ θα το φορουσες.Εγω πάντως θα προτμουσα να μην το ακουμπήσω καθόλου .Δικαιωμα μου δεν ειναι ........ Στο αν θα φορουσα 2ο χερι ρουχα απαντησα λιγο πιο πανω και δεν εχει να κανει με ασθενειες που δεν μεταδιδονται με ρουχα. Ειναι βεβαια αστειο εν ετει 2016 να συναντα κανεις ατομα που δηθεν φοβουνται να φορεσουν παντελονι φορεα AIDS, οταν πινουν νερο/καφε απο ποτηρια που πινουν και οι φορεις οχι μονο AIDS αλλα οποιασδηποτε πιθανης ασθενειας ή να τρωνε με πιρουνια που βαλαν στο στομα τους φορεις κλπ. Απο την αλλη δεν μου κανει κι εντυπωση: αλλοι 2-3 κλασσικοι ανενημερωτοι για τον ιο με τονους προκαταληψεων και φοβιων και μοιραια πιο ευαλωτοι απο αυτο που...φοβουνται αλλα δεν ενημερωνονται κιολας.
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μετά από πλύσιμο Ναι αλλά όχι βρακιά κ μάλιστα χεσμενα με τη μακα αποτυπωμένη σαν σφραγίδα γνησιότητας, ακόμα κ αν πλυθούν ποτέ δεν είναι πραγματικά καθαρά 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μετά από πλύσιμο Ναι αλλά όχι βρακιά κ μάλιστα χεσμενα με τη μακα αποτυπωμένη σαν σφραγίδα γνησιότητας Έτσι κι αλλιώς δεν πουλάει κανείς μεταχειρισμένα εσώρουχα. Και στα μαγαζιά με πρώτο χέρι ρούχα δε δέχονται αλλαγές. 1
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Έτσι κι αλλιώς δεν πουλάει κανείς μεταχειρισμένα εσώρουχα. Και στα μαγαζιά με πρώτο χέρι ρούχα δε δέχονται αλλαγές.Ειχα βρει σε αγγελία σε ένα site ελληνικό που είχε αγοραπωλησίες και ένας πουλούσε βρακιά. Τα είχε απλωμένα σαν σε αγγελία με κασέτες Nintendo 64 πάνω σε ένα κρεβάτι, ούτε ζελατίνα ούτε τίποτα Άντε να καταλάβεις από εκεί αν τα είχε φορέσει 1
idomeneas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εχω παρει απο ebay παλιότερα διαφορα μεταχειρισμένα. Πλεον μονο σε καλη κατασταση, να μου αρεσει και να ειναι μάρκα ή ποιοτικο (πχ δερματινο που αναφερθηκε). Γυναικεια βρακια μεταχειρισμένα πουλιουνται φουλ παντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις