BilisKara Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανεις αυτό το σάιτ και αν έχει αγοράσει απο αυτό διότι ψάχνω iPhone 7 και οι τιμές που το έχει ειναι τρομακτικά μικρές και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το εμπιστευτώ διότι λέει ότι ειναι απο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Νότια Αφρική και έχει τα μεταφορικά δωρεάν και το δέμα έρχεται σε 3ημερες
paylidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 πιο fake δε γινεται.... να φανταστω οτι θέλουν και western union payment 2
letom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 <<Είμαστε ένας προμηθευτής των κινητών τηλεφώνων>>. Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς παρακάτω, φωνάζει από μακριά ότι είναι fake.
moutsa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μίλησα μαζί τους και μου ειπαν οτι λογο εξάντλησης των αποθεμάτων στο 7 plus 128 gb αυτή τι στιγμη δεν είναι διαθέσιμο στο Λονδίνο παρα μονο στο καταστημα της Αφρικής. Αν το πάρω απο εκεί λέτε να περάσει τελωνείο μου ειπαν οτι θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο.
letom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα περάσει τελωνείο, ειδικά αν το στείλουν από το γνωστό υποκατάστημα της Νιγηρίας. Και δεν θα περάσει τελωνείο επειδή δεν πρόκειται να στείλουν τίποτα. Ούτε καν κουτί με πέτρες μέσα.
Alphaleader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Παιδια, εγώ ειμαι εκπτωτος πριγκηπας και εχω εγκλωβισμενα μυρια σε τράπεζα εξωτερικου. Πολυ ευχαριστως να σας δωσω ενα 20-25% αλλα για να μπορεσω να τα απεγκλωβισω θα πρεπει να μου στειλετε 4-5χιλιαρικα για διαδικαστικα εξοδα. Αν ενδιαφερεστε για μερτικο πειτε με να σας δωκω το iban για να καταθεσετε. 1
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιδια, εγώ ειμαι εκπτωτος πριγκηπας και εχω εγκλωβισμενα μυρια σε τράπεζα εξωτερικου. Πολυ ευχαριστως να σας δωσω ενα 20-25% αλλα για να μπορεσω να τα απεγκλωβισω θα πρεπει να μου στειλετε 4-5χιλιαρικα για διαδικαστικα εξοδα. Αν ενδιαφερεστε για μερτικο πειτε με να σας δωκω το iban για να καταθεσετε. Σού στέλνω p.m. να συνεννοηθούμε και, κοίτα, για να 'μαστε 'ξηγημένοι: Πρόλαβα! Μην τα δώσεις σε άλλον... 1
angmar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μαύρο ματ, κατάμαυρο, αυξήθηκε χρυσό Yup, seems legit.
Sophieloum Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά ειναι μούφα ; παράγγειλε ποτε κανένας ;
kakofonixx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά ειναι μούφα ; παράγγειλε ποτε κανένας ; δεν παραγγελνεις εσυ να μας πεις...
Ναυκληρος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 παντως αν εχει καποια σημασια αυτο που θα γραψω,σημερα επεσα τυχαια πανω σε αγγελια τους και που,στην ιστοσελιδα της καθημερινης.. οριστε και το λινκ αν δενε χει διαγραφει https://bluepages.kathimerini.gr/objects/various/details/polisi-diafora-4317
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα