Προς το περιεχόμενο

Buy It Express LTD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανεις αυτό το σάιτ και αν έχει αγοράσει απο αυτό διότι ψάχνω iPhone 7 και οι τιμές που το έχει ειναι τρομακτικά μικρές και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το εμπιστευτώ διότι λέει ότι ειναι απο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Νότια Αφρική και έχει τα μεταφορικά δωρεάν και το δέμα έρχεται σε 3ημερες

post-377572-0-24895800-1476693293_thumb.png

Δημοσ.

<<Είμαστε ένας προμηθευτής των κινητών τηλεφώνων>>. Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς παρακάτω, φωνάζει από μακριά ότι είναι fake.

Δημοσ.

Μίλησα μαζί τους και μου ειπαν οτι λογο εξάντλησης των αποθεμάτων στο 7 plus 128 gb αυτή τι στιγμη δεν είναι διαθέσιμο στο Λονδίνο παρα μονο στο καταστημα της Αφρικής. Αν το πάρω απο εκεί λέτε να περάσει τελωνείο μου ειπαν οτι θα σταλεί με απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Δεν θα περάσει τελωνείο, ειδικά αν το στείλουν από το γνωστό υποκατάστημα της Νιγηρίας. Και δεν θα περάσει τελωνείο επειδή δεν πρόκειται να στείλουν τίποτα. Ούτε καν κουτί με πέτρες μέσα.

Δημοσ.

Παιδια, εγώ ειμαι εκπτωτος πριγκηπας και εχω εγκλωβισμενα μυρια σε τράπεζα εξωτερικου. Πολυ ευχαριστως να σας δωσω ενα 20-25% αλλα για να μπορεσω να τα απεγκλωβισω θα πρεπει να μου στειλετε 4-5χιλιαρικα για διαδικαστικα εξοδα. Αν ενδιαφερεστε για μερτικο πειτε με να σας δωκω το iban για να καταθεσετε.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια, εγώ ειμαι εκπτωτος πριγκηπας και εχω εγκλωβισμενα μυρια σε τράπεζα εξωτερικου. Πολυ ευχαριστως να σας δωσω ενα 20-25% αλλα για να μπορεσω να τα απεγκλωβισω θα πρεπει να μου στειλετε 4-5χιλιαρικα για διαδικαστικα εξοδα. Αν ενδιαφερεστε για μερτικο πειτε με να σας δωκω το iban για να καταθεσετε.

Σού στέλνω p.m. να συνεννοηθούμε και, κοίτα, για να 'μαστε 'ξηγημένοι: Πρόλαβα! Μην τα δώσεις σε άλλον...

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παντως αν εχει καποια σημασια αυτο που θα γραψω,σημερα επεσα τυχαια πανω σε αγγελια τους και που,στην ιστοσελιδα της καθημερινης..

οριστε και το λινκ αν δενε χει διαγραφει

https://bluepages.kathimerini.gr/objects/various/details/polisi-diafora-4317

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...