Oneman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Αξιζει η ιδεα για επιχείρηση "καντινας" εχεις κανεις παρομοια ιδεα-εμπειρια? Αδειοδότηση απο τον δημο παίρνεις? 1
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Από τις δουλειές που θα ήθελα να κάνω! Καλή τύχη αν το προχωρήσεις! 1
Haldol Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Κάποτε έδινα τα λεφτά μου σε καντίνες και (1-2 ώρες πιο μετά) Imodium. Έκοψα το βρώμικο και ησύχασα. 2
omghi2u Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα... παντως πριν χρόνια μας είχαν βγάλει τον καρκίνο απο τον δήμο για την άδεια. 1
Oneman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Και γω απο τι ρωτησα κατι γνωστους μου ειπαν πως ο δημος φροντιζει να σε καθυστερει οσο μπορει και γινονται διαγωνισμοι. Ισχυει κατι τετοιο? Και τι κοστος εχει ξερουμε? Παντως ωραια ιδεα αν ειναι σε καλο σημειο.
mylo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 μάρεσει σαν ιδέα. το είχα σκεφτεί και εγω αλλά ποτέ δεν προχώρησα 1 1
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Απο εμπειρία συγγενή μου. Συγκεκριμενα αδερφό της μάνας μου. Είχε καντίνα και πραγματικα, έχει φραγκακια. Έβγαζε χρήμα. Αρκει να το κυνηγησεις, να βρεις περασμα και εννοείται αυτό που πουλάς να είναι ποιοτικό καθαρό και σχετικά φθηνό έτσι ώστε να κανεις όνομα και πελατες. Αλλά την πούλησε ο παπάρας γιατί η καντίνα ήθελε αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί επειδή είχε πάρει μια σάπια. Επίσης αυτό με τους δήμους ναι. Είναι μπαχαλο η φαση
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για να μην αμπελοφιλοσοφούμε..N.4264/2014 (τσέκαρε Κεφάλαιο ΣΤ', από άρθρο 22 και μετά) 1
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για πόσα λεφτά μιλάμε τον μήνα; Και με εφορία τι γίνεται;
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επίσης να έχεις υπ' όψιν σου, ότι - εφόσον πας καλά και ειδικά εφόσον δουλεύεις νύχτα - μέσα στα στάνταρ έξοδα λειτουργίας, πρέπει να υπολογίσεις και την προστασία που θα «αγοράσεις» υποχρεωτικά, από την τοπική ...security. Δεν τα παίρνουν μόνο από καφέ, μπαράκια και κλαμπ, αλλά από οτιδήποτε βλέπουν ότι βγάζει λεφτά. 3
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επίσης να έχεις υπ' όψιν σου, ότι - εφόσον πας καλά και ειδικά εφόσον δουλεύεις νύχτα - μέσα στα στάνταρ έξοδα λειτουργίας, πρέπει να υπολογίσεις και την προστασία που θα «αγοράσεις» υποχρεωτικά, από την τοπική ...security. Δεν τα παίρνουν μόνο από καφέ, μπαράκια και κλαμπ, αλλά από οτιδήποτε βλέπουν ότι βγάζει λεφτά. Νομίζω αυτό είναι ανάλογα με την περιοχή. Άλλο Αθήνα άλλο επαρχία δηλαδή. 2
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Επαρχια πάντως τέτοια δεν γίνονται. Μένω σε επαρχια
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Νομίζω αυτό είναι ανάλογα με την περιοχή. Άλλο Αθήνα άλλο επαρχία δηλαδή. Για Αθήνα μιλάω - δεν ξέρω αν και τι παίζει εκτός - και υπέθεσα ότι ο t.s. για εκεί το σκέφτεται (τουλάχιστον συμπεραίνοντας από το location). Πάντως τονίζω ότι το πέσιμο γίνεται εκεί που βλέπουν ότι κινείται χρήμα, αυτό είναι το κριτήριο. Ξέρω συγκεκριμένες περιπτώσεις πρωινής λειτουργίας μαγαζιών - αποκλειστικά για καφέ και σφολιατοτοειδή στο χέρι (χωρίς καν σκαμπό, όχι τραπέζια...) - που κάνουν δυνατούς τζίρους για το είδος, λόγω καλού σημείου/περάσματος και τα χώνουν κανονικά. Για καντίνα/φαγάδικο σε σημείο με στέκια νυχτερινής διασκέδασης δε, δεν το συζητάμε. Μπαίνει μπουρλότο την επόμενη μέρα έτσι και κάνεις το δύσκολο. 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για καντίνα/φαγάδικο σε σημείο με στέκια νυχτερινής διασκέδασης δε, δεν το συζητάμε. Μπαίνει μπουρλότο την επόμενη μέρα έτσι και κάνεις το δύσκολο. Δεν νομίζεις οτι υπερβάλλεις; Δηλαδή αν ανοίξει κάποιο φαγάδικο κοντά σε άλλα μαγαζιά του τομέα εστίασης θα το σπάσουν και θα το κάψουν; 2
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομίζεις οτι υπερβάλλεις; Δηλαδή αν ανοίξει κάποιο φαγάδικο κοντά σε άλλα μαγαζιά του τομέα εστίασης θα το σπάσουν και θα το κάψουν; Ίσως δεν κατάλαβες σε τι αναφέρθηκα. Δεν είπα ότι θα κάνει ο ανταγωνισμός τη ζημιά. Για προστασία με το ζόρι μίλησα, και το τι συμβαίνει σε όποιον αρνείται τη συγκεκριμένη «παροχή υπηρεσίας». 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις