Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έπιασε εχθές λοξιγκας και δε σταματούσε με τίποτα τι λεμονια τι κράτα την ανάσα τίποτα. Στο τέλος πέρασε μόνος του. Κάτι ποιο δραστικο έχουμε; επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Γαργάρες με αλατόνερο. Επίσης ζέστανε μια κουταλιά μέλι σε ένα μπρίκι, ρίξε λίγο λεμόνι και πιες το. Άμεση ανακούφιση.

• Like 1
Δημοσ.

Με έπιασε εχθές λοξιγκας και δε σταματούσε με τίποτα τι λεμονια τι κράτα την ανάσα τίποτα. Στο τέλος πέρασε μόνος του. Κάτι ποιο δραστικο έχουμε; επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο;

Οταν σε πιάνει λόξιγκας, πίνεις μονοκοπανιά ένα ποτήρι νερό και μετά ρέψου.

Δεν τρολλάρω. Όντως πιάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Και λικέρ βοηθάει στο κρύωμα (τουλάχιστον εμένα) 

Στο πονοκέφαλο κάνει δουλειά το ξεματιασμα

Και στο που***κέφαλο  άμα κάποια στο ματιάσει. True story.

• Like 1
Δημοσ.

επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο;

hexalen spray

Δημοσ.

μικρός όποτε με έπιανε έπινα 4-5 μικρές γουλιές νερό με διάστημα 2-3 sec μεταξύ τους καταπίνοντας και αέρα και σταματούσε
τώρα αααααν με πιάσει ποτέ το κάνω χωρίς νερό , μόνο με αέρα 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως υπάρχει sure fire way για να περάσει ο λόξυγκας, κάτι που δούλεψε τη μια φορά παίζει και να μη δουλέψει την επόμενη. 

Το τελευταίο τρικ που άκουσα είναι να κρατήσεις την ανάσα και να καταπιείς 3 φορές. Good luck.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως υπάρχει sure fire way για να περάσει ο λόξυγκας, κάτι που δούλεψε τη μια φορά παίζει και να μη δουλέψει την επόμενη. 

Το τελευταίο τρικ που άκουσα είναι να κρατήσεις την ανάσα και να καταπιείς 3 φορές. Good luck.

εμένα το ίδιο τρικ έπιανε όσο ζω , αυτό με τον αέρα που λες επίσης πιάνει σε εμένα

τώρα σε άλλους δεν ξέρω , ίσως είναι κ στον άνθρωπο , λολ 

Δημοσ.

Υπαρχει διαφορα μεταξυ κρυωματος και γριπης ?

δηλ μπορει να αρρωστησει κανεις επειδη τον κολλησε καποιος αλλος ή επειδη πχ εκατσε στο κρυο ιδρωμενος?

Υπαρχει τροπος να σταματησει ο κυκλος του κρυωματος - γριπης ?

πχ σε πιανει αρχικα πονολαιμος 1-2 μερες και μετα καταληγει σε καμια βδομαδα εκνευριστικο συναχι βηχας κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...