mylo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με έπιασε εχθές λοξιγκας και δε σταματούσε με τίποτα τι λεμονια τι κράτα την ανάσα τίποτα. Στο τέλος πέρασε μόνος του. Κάτι ποιο δραστικο έχουμε; επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο;
eliasjuve Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γαργάρες με αλατόνερο. Επίσης ζέστανε μια κουταλιά μέλι σε ένα μπρίκι, ρίξε λίγο λεμόνι και πιες το. Άμεση ανακούφιση. 1
mylo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Στο πονοκέφαλο κάνει δουλειά το ξεματιασμα 1
thomasG4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με έπιασε εχθές λοξιγκας και δε σταματούσε με τίποτα τι λεμονια τι κράτα την ανάσα τίποτα. Στο τέλος πέρασε μόνος του. Κάτι ποιο δραστικο έχουμε; επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο; Οταν σε πιάνει λόξιγκας, πίνεις μονοκοπανιά ένα ποτήρι νερό και μετά ρέψου. Δεν τρολλάρω. Όντως πιάνει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Και λικέρ βοηθάει στο κρύωμα (τουλάχιστον εμένα) Στο πονοκέφαλο κάνει δουλειά το ξεματιασμα Και στο που***κέφαλο άμα κάποια στο ματιάσει. True story. 1
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 επίσης σήμερα γρατζουναει ο λαιμός μου. Εκτός από καραμέλες και ζεστά ροφήματα έχουμε τίποτα άλλο; hexalen spray
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Λοξυγκας... Το γιατρικο(δοκιμασμενο) ειναι ο αποτομος και αξαφνος φοβος. Και μιλαω σοβαρα...
Vapir Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 μικρός όποτε με έπιανε έπινα 4-5 μικρές γουλιές νερό με διάστημα 2-3 sec μεταξύ τους καταπίνοντας και αέρα και σταματούσετώρα αααααν με πιάσει ποτέ το κάνω χωρίς νερό , μόνο με αέρα
angmar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δε νομίζω πως υπάρχει sure fire way για να περάσει ο λόξυγκας, κάτι που δούλεψε τη μια φορά παίζει και να μη δουλέψει την επόμενη. Το τελευταίο τρικ που άκουσα είναι να κρατήσεις την ανάσα και να καταπιείς 3 φορές. Good luck.
Vapir Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δε νομίζω πως υπάρχει sure fire way για να περάσει ο λόξυγκας, κάτι που δούλεψε τη μια φορά παίζει και να μη δουλέψει την επόμενη. Το τελευταίο τρικ που άκουσα είναι να κρατήσεις την ανάσα και να καταπιείς 3 φορές. Good luck. εμένα το ίδιο τρικ έπιανε όσο ζω , αυτό με τον αέρα που λες επίσης πιάνει σε εμένα τώρα σε άλλους δεν ξέρω , ίσως είναι κ στον άνθρωπο , λολ
mylo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ναι έχεις δίκιο, ας μιλήσουμε λογικά γιατροσόφια ζήτησα, όχι γνωματευση γιατρου
adi32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει διαφορα μεταξυ κρυωματος και γριπης ? δηλ μπορει να αρρωστησει κανεις επειδη τον κολλησε καποιος αλλος ή επειδη πχ εκατσε στο κρυο ιδρωμενος? Υπαρχει τροπος να σταματησει ο κυκλος του κρυωματος - γριπης ? πχ σε πιανει αρχικα πονολαιμος 1-2 μερες και μετα καταληγει σε καμια βδομαδα εκνευριστικο συναχι βηχας κλπ
FilipposMD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 H επιστήμη πάντως έχει μιλήσει για το πώς σταματάει ο λόξυγκας. Site: Termination of intractable hiccups with digital rectal massage. Ορμάτε παλικάρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα