Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 930 ή Microsoft Lumia 950;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Η ερώτησή μου είναι αυτή. Στα ίδια λεφτά με το ίδιο λειτουργικό ποιο από τα δυο αξίζει να αγοράσεις;

Δεν έχω ακούσει για προβλήματα του 950 εν αντιθέσει με το 930 που έχω διαβάσει για θεματάκια με την οθόνη του που σε κάποιους έβγαλε ενα μωβ χρώμα.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η απορία μου είναι γιατί υπάρχει γενικά αυτή η απορία στο μυαλό σου;

το 950 έχει καλύτερη κάμερα, περισότερη ραμ, μεγαλύτερη μπαταρία, πιο νέο μοντέλο

το 930 είναι παλιό, δε κυκλοφορεί πλέον και είναι και ακριβότερο απότι βλέπω στο σκρουτζ

;;;

αν θελεις windows phone και είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τότε το 950 είναι μονόδρομος;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ αφού δύνασαι να δώσεις αυτό το ποσό για κινητό, για ποιο λόγο να το δώσεις σε windows phone και να μην πας σε μια android λύση ; Αν σε βολεύει το windows mobile και αν θες την κάμερα των παραπάνω η οποία σκοτώνει πάω πάσο. Βασικά συμπλήρωσε τη φόρμα έτσι ώστε να σε βοηθήσουμε σωστά, μιας και δεν μας έχεις προσδιορίσει τις ανάγκες σου, επιμένω σε αυτό για να επιλέξεις το καλύτερο δυνατό ξαναλέω στα λεφτά που δίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η απορία μου είναι γιατί υπάρχει γενικά αυτή η απορία στο μυαλό σου;

το 950 έχει καλύτερη κάμερα, περισότερη ραμ, μεγαλύτερη μπαταρία, πιο νέο μοντέλο

το 930 είναι παλιό, δε κυκλοφορεί πλέον και είναι και ακριβότερο απότι βλέπω στο σκρουτζ

;;;

αν θελεις windows phone και είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο τότε το 950 είναι μονόδρομος;

Από την στιγμή που θέλει μόνο wp, θα έπρεπε ήδη να είχες καταλάβει οτι δεν γνωρίζει και πολλά. :P

Προφανώς και το 950 είναι η μόνη επιλογή.

Δημοσ.

Από την στιγμή που θέλει μόνο wp, θα έπρεπε ήδη να είχες καταλάβει οτι δεν γνωρίζει και πολλά. :P

Προφανώς και το 950 είναι η μόνη επιλογή.

Έγραψες. Όντως δε ξέρω πολλά. Ειχα το Lumia 820 και πηγα σε iPhone 5s. Δεν εμεινα ικανοποιημένος και λέω να γυρίσω σε αυτο που μου αρεσε πολυ. Δεν έχω εμπειρία από android.

Δημοσ.

Έγραψες. Όντως δε ξέρω πολλά. Ειχα το Lumia 820 και πηγα σε iPhone 5s. Δεν εμεινα ικανοποιημένος και λέω να γυρίσω σε αυτο που μου αρεσε πολυ. Δεν έχω εμπειρία από android.

ζητα απο γνωστο σου να σου δειξει windows mobile σημερα κ ρωτα κ την γνωμη του

αυτο κ τπτ αλλο πριν δωσεις λεφτα

Δημοσ.

ζητα απο γνωστο σου να σου δειξει windows mobile σημερα κ ρωτα κ την γνωμη του

αυτο κ τπτ αλλο πριν δωσεις λεφτα

έχω wp phone και πραγματικά θα ξαναέπαιρνα εάν ήξερα πως η ms δεν θα σταματούσε ουσιαστικά την υποστήριξη μιας και δεν έχει βγάλει άλλα μοντέλα. πιστεύω το ίδιο πρόβλημα έχουν και όλοι όσοι έχουν wp phone καθώς υπάρχει αυτό το κενό που δεν ξέρεις που βρίσκεσαι. επειδή έχω δουλέψει android, τα wp τουλάχιστον σε εμένα μου ''κάθονται'' καλύτερα. είναι πιο άνετα, τσουλάνε καλύτερα στα τηλέφωνα. κολλήματα μηδέν. ios δεν έχω δοκιμάσει γιατί απλά το θεωρώ κοροϊδία να δώσω τόσα χρήματα για ένα τηλέφωνο. εάν έπρεπε να πάρω τώρα τηλέφωνο, πραγματικά δεν θα ήξερα τι να κάνω, θα ήμουν αναγκασμένος να πάρω android. δυστυχώς. εάν ο φίλος μπορεί να το καθυστερήσει λίγο να δούμε τι θα κάνει η ms τότε...

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι, αυτή η "προτροπή" άλλοτε ευγενική άλλοτε "μυστήρια" για επιλογή άλλης συσκευής απο αυτή που έχει στο μυαλό του ο ενδιαφερόμενος πρέπει κάποτε να τελειώσει οριστικά.

Αν κάποιος θέλει WP μάλλον έχει τους λόγους του και αφελής δεν είναι.

Φίλε μου, απο τη στιγμή που η Microsoft έχει δηλώσει επίσημα ότι ΤΕΛΟΣ τα κινητά, υπάρχει κάποιο θέμα με την εξέλιξη όσο δεν έχει φανεί στον ορίζοντα "παίκτης" διατεθιμένος να συνεχίσει τη κατασκευή και διάθεση WP στη παγκόσμια αγορά.

Το βέβαιο είναι ότι το λειτουργικό θα συνεχίσει να υπάρχει και ενδεχομένως να εξελίσσεται, αργά ή γρήγορα δεν έχει σημασία, αλλά μην ξεχνάμε ότι και αυτό είναι "κλειστό".

Ειδικά η συμβατότητα με Continuum, ευελπιστώ ότι θα παραμείνει ζωντανή.

Προφανώς η επιλογή του 950 είναι μονόδρομος.

Εξ' άλλου το κινητό είναι αναλώσιμο και όχι η Αγορά του Αιώνα, τα δε κριτήρια της επιλογής του διαφορετικά για τον καθ' ένα απο εμάς και παραμένουν μεταβλητά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. 

Ας χαλαρώσουμε, οι Εταιρείες κινητής να είναι καλά με τις επιδοτήσεις τους.

ΥΓ

Πήγα σε Priv παγερά αδιάφορος για τη φημολογία περί blackberry.

Δημοσ.

και μένα με βολεύει απίστευτα το windows phone γιατί το έχω συνηθίσει, όμως η μηδενική υποστήριξη σε εφαρμογές είναι κάτι που με απασχολεί. όσοι έχουν συνηθίσει κάποιες εφαρμογές της microsoft καλό είναι να ξέρουν ότι κυκλοφορούν για ios και android και έτσι η μετάβαση ίσως γίνει πιο εύκολή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη παραδεχεσαι πως δεν γνωριζεις πολλα μια συμβουλη, μην δωσεις τα χρηματα σου για lumia, ειχα το 820 απο το 2013 και εχω δει ολη την εξελιξη τους. Πλεον τα 10 ρια εχουν αρκετα bugs- φυσικα εχουν προστεθει καποιες νεες δυνατοτητες αλλα το μελλον τους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αβέβαιο, φαντασου πως ηδη εχουν σταματησει την παραγωγη των 950 που ακομα δεν εχουν κλεισει χρονο στην αγορα. Αυτο σημαινει πως ρισκαρεις να εχεις δωσει 250 ευρω σε μια συσκευη μονο για τηλεφωνα, καλη καμερα διοτι οι εφαρμογες φευγουν και αλλες δεν αναβαθμιζονται. Σκεψου πως τα facebook και messenger  ειναι απαραδεκτες ακομα...αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα παρε κατι τετοιο ας πουμε

https://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html

να βρεις την ηρεμια σου που και αυτο εχει εξαιρετικη καμερα, θα σου λειτουργει σε ολα σφαιρα γρηγορα- σταθερα- με τις αναβαθμισεις του και φυσικα οτι εφαρμογη χρειαστεις στο μελλον θα την βρεις σιγουρα. Με ολη την καλη μου διαθεση στα λεω αυτα.

Δημοσ.

Υπάρχουν τρεις λόγοι για την επιλογή της συγκεκριμένης συσκευής. Α. Το υπέροχο κατ´ εμε UI. B. Το μαύρο σε όλο το φάσμα των μενού και λειτουργιών και Γ. Το προβλεπτικό σύστημα στα μηνύματα με το οποίο μπορούσα να γράψω ολόκληρη πρόταση μόνο πληκτρολογώντας δυο τρεις λέξεις. Οι υπόλοιπες μου εμφανίζοντας στην μπάρα προτάσεων. Εννοείται βέβαια ότι όλες οι προτάσεις σας είναι καλοδεχούμενες και ειδικά για το Nexus που μου ψιλοαρεσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...