Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του κάτω διαμερίσματος . Μου είπε ότι μπορεί να μ ανοίξει αλλά τώρα θα έρθει από Δεκέμβρη με τη γυναίκα στην Αθήνα. .. Μου είπε να δω μήπως έχει τπτ χαρτιά στο μπαλκόνι κ χτυπάνε η ξυλα γιατί βάψανε όταν έφυγαν οι προηγούμενοι... Μετά θυμήθηκε ότι τα έβαλαν στο πατάρι. Επίσης μ είπε κάτι π μου ακούγεται λογικό... Μήπως έχει σπάσει καμία σωλήνα κ τρέχει νερό αλλά οι θόρυβοι κάποιες φορές είναι δυνατοί...

Δημοσ.

Επιμενεις ομως...και δεν μας εχεις δειξει απλως, μια αποδειξη κοινοχρηστων...που να περιλαμβανει δαπανη θυρωρου!
:P
Θελω να δω: πως 3οροφη πολυκατοικια και καλα υποστηριζει τετοιο εξοδο -δεν τον πληρωνουν τα φαντασματα ξερεις!

• Like 1
Δημοσ.

Kάθε που πλησιάζει Παρασκευή πλησιάζεις και συ... 

Kαι μ' αυτά τα ποιητικά λόγια ξέρω πως σας συγκίνησα! 

• Like 2
Δημοσ.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του κάτω διαμερίσματος . Μου είπε ότι μπορεί να μ ανοίξει αλλά τώρα θα έρθει από Δεκέμβρη με τη γυναίκα στην Αθήνα. .. Μου είπε να δω μήπως έχει τπτ χαρτιά στο μπαλκόνι κ χτυπάνε η ξυλα γιατί βάψανε όταν έφυγαν οι προηγούμενοι... Μετά θυμήθηκε ότι τα έβαλαν στο πατάρι. Επίσης μ είπε κάτι π μου ακούγεται λογικό... Μήπως έχει σπάσει καμία σωλήνα κ τρέχει νερό αλλά οι θόρυβοι κάποιες φορές είναι δυνατοί...

Τραβά ένα βιντεάκι σήμερα βράδυ να δούμε και εμείς τα κασπερακια

Δημοσ.

Α καλά δεν έχετε το θεό σας εσείς έτσι νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα... Ε τι να κάνω ελεύθερες ώρες έχω κυρίως απογεύματα κ προς το τέλος της εβδομάδας π τελειώνει δουλειά... Τώρα έχω ελαφριά μουσικουλα στο κρεβάτι για μην ακούω τπτ...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αφού πέθανε πως να πληρωθεί...

Δεν βγαινει: να (παρα)μενουν ανθρωποι σε 3ωροφο -που δεν ειναι επαγγελματικοι χωροι μαλιστα!-

και να δεχονται να πληρωνουν + το κοστος* θυρωρου -> does not compute, με την καμμια ομως 

:shifty: 

*μαλιστα αν ο...πεθαμενος ηταν χρονια (& σε κανονικο μισθολογιο, του συλλογου) απλως ξεχνα το!

Δημοσ.

thant σε παρακαλώ! Μη στριμώχνεις το Μιχαλιό!!! :cry:

Α καλά δεν έχετε το θεό σας εσείς έτσι νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα...

Δικό σου !

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο.

Έχει τα ακουστικάκια του τώρα στα αυτιά ενώ ακριβώς από κάτω του γίνεται του paranormal acitivity το κάγκελο...

• Like 1
Δημοσ.

thant σε παρακαλώ! Μη στριμώχνεις το Μιχαλιό!!! :cry:

Πέφτει σε πολλές αντιφάσεις και δεν βλέπω να έχει καλό τέλος...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...