Θεkλα Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εγω προτείνω να το ψάξεις. Greek paranormal team. Παρε και το video παρε και το link. Δε στα εξηγω καλά; http://www.insomnia.gr/topic/623771-πλάνα-από-την-ερευνά-οι-νεράιδες-της-πηγής/ [YouTube]
mixalis- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του κάτω διαμερίσματος . Μου είπε ότι μπορεί να μ ανοίξει αλλά τώρα θα έρθει από Δεκέμβρη με τη γυναίκα στην Αθήνα. .. Μου είπε να δω μήπως έχει τπτ χαρτιά στο μπαλκόνι κ χτυπάνε η ξυλα γιατί βάψανε όταν έφυγαν οι προηγούμενοι... Μετά θυμήθηκε ότι τα έβαλαν στο πατάρι. Επίσης μ είπε κάτι π μου ακούγεται λογικό... Μήπως έχει σπάσει καμία σωλήνα κ τρέχει νερό αλλά οι θόρυβοι κάποιες φορές είναι δυνατοί...
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Επιμενεις ομως...και δεν μας εχεις δειξει απλως, μια αποδειξη κοινοχρηστων...που να περιλαμβανει δαπανη θυρωρου! Θελω να δω: πως 3οροφη πολυκατοικια και καλα υποστηριζει τετοιο εξοδο -δεν τον πληρωνουν τα φαντασματα ξερεις! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Kάθε που πλησιάζει Παρασκευή πλησιάζεις και συ... Kαι μ' αυτά τα ποιητικά λόγια ξέρω πως σας συγκίνησα! 2
Perfect Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του κάτω διαμερίσματος . Μου είπε ότι μπορεί να μ ανοίξει αλλά τώρα θα έρθει από Δεκέμβρη με τη γυναίκα στην Αθήνα. .. Μου είπε να δω μήπως έχει τπτ χαρτιά στο μπαλκόνι κ χτυπάνε η ξυλα γιατί βάψανε όταν έφυγαν οι προηγούμενοι... Μετά θυμήθηκε ότι τα έβαλαν στο πατάρι. Επίσης μ είπε κάτι π μου ακούγεται λογικό... Μήπως έχει σπάσει καμία σωλήνα κ τρέχει νερό αλλά οι θόρυβοι κάποιες φορές είναι δυνατοί... Τραβά ένα βιντεάκι σήμερα βράδυ να δούμε και εμείς τα κασπερακια
star12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ARWN6nMOnjs δεν εισαι ο μοναδικοσ
mixalis- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Α καλά δεν έχετε το θεό σας εσείς έτσι νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα... Ε τι να κάνω ελεύθερες ώρες έχω κυρίως απογεύματα κ προς το τέλος της εβδομάδας π τελειώνει δουλειά... Τώρα έχω ελαφριά μουσικουλα στο κρεβάτι για μην ακούω τπτ...
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν το βαζεις κατω ομως! Λοιπον ο πεθαμενος θυρωρος στο υπογειο(... ) πως πληρωνοταν μας ειπες?
mixalis- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα αφού πέθανε πως να πληρωθεί...
thant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μα καλά πως αφήσατε δυο μήνες το τριώροφο χωρις θυρωρό;
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα αφού πέθανε πως να πληρωθεί... Δεν βγαινει: να (παρα)μενουν ανθρωποι σε 3ωροφο -που δεν ειναι επαγγελματικοι χωροι μαλιστα!- και να δεχονται να πληρωνουν + το κοστος* θυρωρου -> does not compute, με την καμμια ομως *μαλιστα αν ο...πεθαμενος ηταν χρονια (& σε κανονικο μισθολογιο, του συλλογου) απλως ξεχνα το!
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 thant σε παρακαλώ! Μη στριμώχνεις το Μιχαλιό!!! Α καλά δεν έχετε το θεό σας εσείς έτσι νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα... Δικό σου ! 1
fotaras13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Ρε αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο. Έχει τα ακουστικάκια του τώρα στα αυτιά ενώ ακριβώς από κάτω του γίνεται του paranormal acitivity το κάγκελο... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τ' ακουστικά είναι για να ξεχνά.. να χάνεται...! Εγώ τον καταλαβαίνω.
thant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 thant σε παρακαλώ! Μη στριμώχνεις το Μιχαλιό!!! Πέφτει σε πολλές αντιφάσεις και δεν βλέπω να έχει καλό τέλος... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις