agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είμαι της ίδιας άποψης με τον kfyros. Μακάρι να υπήρχε σε πολλά προϊόντα επέκταση εγγύησης.
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Είμαι της ίδιας άποψης με τον kfyros. Μακάρι να υπήρχε σε πολλά προϊόντα επέκταση εγγύησης. Υπάρχει σε πολλά, πιο πολύ είναι θέμα καταστήματος.
jimarass26 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Η επέκταση εγγύησης είναι φοβερό εργαλείο. Το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές. 1 1
gianniz_k Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Το αν αξίζει ή όχι μια επέκταση εγγύησης ο καθένας το κρίνει μόνος του,ανάλογα τις ανάγκες του,τις εμπειρίες του,την τσέπη του κλπ. Αυτά τα πακέτα εγγύησης έχουν όρους,καλό είναι να τους διαβάζουμε ΠΡΙΝ γίνει η αγορά. Φίλε ts το σωστό θα ήταν να ζητήσεις ως εφεδρεία ένα macbook,κι ας περίμενες λίγες μέρες να σου το βρουν 1
spyreto88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω oled tv από public τώρα που έχουν την εγγύηση safetyNet δωρεάν. Αν κάνει burn-in θα μου την αντικαταστήσουν ή μας κοροϊδεύουν; Υπάρχει κάποιος με εμπειρία στο θέμα;
insomniac01 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Όχι. Ούτε στον ύπνο σου μην αγοράσεις. Θα βλέπεις 24 ώρες την ημέρα;
teopanta1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση για ποιο λόγο η εγγύηση 5 χρόνια στο Public έχει διαφορετικές τιμές να επιλέξεις αλλά από την άλλη η περιγραφή παραμένει η ίδια;
mikepaltri Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει LG smart tv από PUBLIC με safety net Δεκέμβριο του 2022, δλδ επέκταση εγγύησης για πενταετία . Από τις 24/7 τους έχω ενημερώσει ότι έβγαλε δύο οριζόντιες γραμμές και τους έστειλα και φωτογραφίες που ζήτησαν. Από τότε έχω ξαναπάρει άλλες 3 φορές τηλέφωνο και συνεχώς λένε ότι θα σας καλέσει αμέσως ο υπεύθυνος αλλά τηλέφωνο ούτε για αστείο. Απλά κοροϊδεύουν!!! Σε αντίστοιχη περίπτωση με Κωτσόβολο σε πέντε μέρες μου είχαν φέρει καινούριο ψυγείο!!! Έχετε τέτοιες εμπειρίες από το public? Επεξ/σία 12 Αυγούστου από mikepaltri 1
spinemm Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μια απο τα ιδια....με LG smart 43αρα εγω..."εχασε" ξαφνικα το μπλε χρωμα τα εμφανιζε ολα με μια ροζ αποχρωση, ενω και το magic control τα ειχε "παιξει", η εγγυηση κατασκευαστη ειχε ληξει περιπου 2 μηνες, δυστυχως ειχα κανει την "μαγικη" επεκταση τους η οποια υποτιθεται οτι θα καλυπτε και το magic control....το αποτελεσμα..προτιμησα να αγορασω καινουρια τηλεοραση διαφορετικα ακομα θα με καλουσαν...φυσικα οχι απο αυτους...σε φιλο, αντιστοιχη περιπτωση με την ιδια tv !!!, απο Κωτσοβολο μπορει να εκαναν 15 ημερες ομως του αλλαξαν, τουλαχιστον ετσι του ειπαν , το πανελ αλλα και εκει δεν αντικαθιστουσαν το magic control παροτι ειχε ρωτησει και του ειχαν επιβεβαιωσει οτι η δικη τους καλυψη το καλυπτε....αποτελεσμα και συμπερασμα ΠΟΤΕ ξανα safety net ή αντιστοιχη υπηρεσια...(βεβαια για να μην πω και ψεμματα εχει τυχει και στις δυο αλυσιδες να παρω την εγγυηση σε αλλες συσκευες σαφως μικροτερης αξιας μονο και μονο για να παρει το οποιο μπονους ο/η υπαλληλος οταν ειναι εξυπηρετικος/η). Επεξ/σία 12 Αυγούστου από spinemm
mikepaltri Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, spinemm είπε Μια απο τα ιδια....με LG smart 49αρα εγω..."εχασε" ξαφνικα το μπλε χρωμα τα εμφανιζε ολα με μια ροζ αποχρωση, ενω και το magic control τα ειχε "παιξει", η εγγυηση κατασκευαστη ειχε ληξει περιπου 2 μηνες, δυστυχως ειχα κανει την "μαγικη" επεκταση τους η οποια υποτιθεται οτι θα καλυπτε και το magic control....το αποτελεσμα..προτιμησα να αγορασω καινουρια τηλεοραση διαφορετικα ακομα θα με καλουσαν...φυσικα οχι απο αυτους...σε φιλο, αντιστοιχη περιπτωση, απο Κωτσοβολο μπορει να εκαναν 15 ημερες ομως του αλλαξαν, τουλαχιστον ετσι του ειπαν , το πανελ αλλα και εκει δεν αντικαθιστουσαν το magic control παροτι ειχε ρωτησει και του ειχαν επιβεβαιωσει οτι η δικη τους καλυψη το καλυπτε....αποτελεσμα και συμπερασμα ΠΟΤΕ ξανα safety net ή αντιστοιχη υπηρεσια...(βεβαια για να μην πω και ψεμματα εχει τυχει και στις δυο αλυσιδες να παρω την εγγυηση σε αλλες συσκευες σαφως μικροτερης αξιας μονο και μονο για να παρει το οποιο μπονους ο/η υπαλληλος οταν ειναι εξυπηρετικος/η). Σκεφτόμουν μήπως ήταν λόγω των ημερών και δεν έπαιρναν τηλέφωνο αλλά μάλλον το συνηθίζουν από ότι διαβάζω. Μάλλον με βλέπω για συνήγορο του καταναλωτή τότε.
spinemm Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Τι να σου πω...πραγματικα ακομα και αυτο σε αυτη τη χωρα που ζουμε που δεν υπαρχουν νομοι να προστατεψουν τους πελατες/πολιτες και ολα ειναι παντα υπερ των πολυεθνικων πραγματικα δεν ξερω ποσο θα βγαλεις ακρη....και εαν θα βγαλεις σιγουρα κατι θα βρουν για να τα ριξουν σε εσενα και την "κακη" χρηση που εκανες, στο ρευμα που ανεβοκατεβαζε ταση, και ενα σωρο αλλες δικαιολογιες που θα βρουν (τις 2 που ανεφερα τις εχω ακουσει προσωπικα, τι και εαν τους ελεγα για ups, για αλλη συσκευη, οχι στην πορτοκαλι αλυσιδα, τι για πολυπριζο ασφαλειας εεεεκει αυτοι...).
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Στις 28/10/2016 στις 10:12 ΠΜ, sipmarch7 είπε Καλησπέρα, Έτυχε τις τελευταίες μέρες να έχω αυτό το πολύ ατυχές γεγονός και απλά θέλω να το αναφέρω. Πέρσι τέτοιο καιρό μπαίνω στο public της Πάτρας (1οετης φοιτητής) και αφού είχα δουλέψει το καλοκαίρι είπα να κάνω δώρο στον εαυτό μου ένα ακριβό και πάνω από όλα πολύ χρήσιμο λάπτοπ. Έτσι λοιπόν και σε συνδυασμό με την έκπτωση που δίνει η Apple στους μαθητές (-10%) διαλέγω και εγώ το macbook air 13. Στο κατάστημα μου προτείνουν να πάρω και το safety net για τρία χρόνια(150ευρω) με το πρώτο χρόνο να μου καλύπτουν σπάσιμο οθόνης. Ήταν ακριβώς όσα κέρδιζα από την έκπτωση οπότε δελεάστηκα και το πείρα (ακριβό λάπτοπ λέω καλό είναι να έχω εγγύηση από τα Public κιόλας). Τις τελευταίες μέρες λοιπόν σκέφτηκα να αξιοποιήσω αυτή την εγγύηση για δυο πράγματα, αρχικά καθαρισμό της συσκευής, καθώς ήταν πολύ πιθανό να είχε πιάσει σκόνη, και έπειτα επειδή είχε πέσει αρκετά η απόδοση της μπαταρίας ( ενα battery health πρόγραμμα έδειχνε 88% health). Το πήγα λοιπόν την Τρίτη στο public της Πάτρας τους το έδωσα και τους ζήτησα όπως ήταν υποχρεωμένοι να μου δώσουν συσκευή αντικατάστασης, αφού θα έκανε πάνω από 20 μέρες η επισκευή. Φυσικά δεν ήταν έτοιμη οπότε γύρισα μετά από 1 ώρα περίπου για να την παραλάβω, εδώ έχουμε πρώτο ΜΕΓΑ σφάλμα,!!! το macbook που τους είχα αφήσει ήταν ακόμα εκεί στον πάγκο μπροστά που εξυπηρετούν και έχουν πρόσβαση όλοι οι πελάτες!!! πίσω από τον πάγκο ήταν μόνο ένα άτομο και εξυπηρετούσε οπότε μπορούσε εύκολα να το αρπάξει κάποιος και να φύγει κατά την γνώμη μου!!!! Έπειτα το λαπτοπ που μου δώσανε, δεν ήταν λάπτοπ αλλά σταθερός υπολογιστής, αφού η μπαταρία δεν φόρτιζε και έπρεπε να είναι συνεχώς συνδεδεμένο στην πρίζα. Έτσι το πρωί της Τετάρτης τους το πήγα πίσω και ζήτησα ένα "Laptop", φυσικά και δεν είχαν έτοιμο κάποιο άλλο, μου είπαν να περάσω το απόγευμα και τους είπα θα περάσω την επόμενη μέρα το πρωί. Πάω λοιπόν Πέμπτη πρωί και φυσικά πάλι δεν είχαν κάτι έτοιμο και έπρεπε να περιμένω άλλη μια ώρα (εδώ μάλλον έχουμε και προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ τους). Τελικά μου δίνουν το λαπτοπ ελέγχουμε ότι αυτή τη φορά είναι "λαπτοπ" και φεύγω. Όταν έφτασα σπίτι όπως ήταν λογικό το άνοιξα να δω τι μου δώσανε. Ήταν αυτό http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-toshiba-satellite-c50-b-14h-156-mayro/prod6630409pp/?gclid=CP7Dqtf3_M8CFSsq0wodBUAJKg Προφανώς και το λάπτοπ σερνόταν να ανοίξει ακόμα και το chrome πόσο μάλλον το autoCAD που θέλω για την σχολή. Άρα το θέμα μου είναι το εξής, αξίζει να πας στο public πληρώσεις 1250 ευρο, μαζί με το Safety Net, για υπηρεσίες που δεν θα επωφεληθείς όπως τις υπόσχονται, αντί να δώσεις 950 σε ένα skroutzomagazo και να κρατήσεις αυτά τα 300ευρο? Εγώ προσωπικά δύσκολα θα ξαναγοράσω συσκευή από public για να είμαι καλυμμένος από το "service" του. Και πολύ σίγουρα δεν θα ξαναγορασω Safety Net καθώς το θεωρώ πλέον ΑΠΑΤΗ. Δεν μου λες χωρίς το safety net πόσο θα κόστιζε το service?
lector Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Δεν μου λες χωρίς το safety net πόσο θα κόστιζε το service? Ο,τι σου απαντησει πρεπει να υπολογισεις και τον πληθωρισμο 9 ετων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα