Predatorkill Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 4/2/2025 στις 2:16 ΜΜ, vlafo είπε Όποιος το έχει κόψει μετά από αντίστοιχο διάστημα ας μου πει τις εντυπώσεις του. το εκοψες τελικα; Εκανα 2-3 πακετα κοκκινα την ημερα και το εκοψα μια μερα που μου επεσε κατω και εσπασε το λαμακι της μπαταριας, το διαλοστειλα πριν 7 μηνες. Ευκαιρια εψαχνα καθως επηρεαζε ασχημα τη καθημερινότητά μου, απο τοτε νιωθω απιστευτα καλυτερα, τραβηξα ζορι καμμια βδομαδα. Ειχα τη ψευδαίσθηση οτι ολα καλα μωρε σιγα, το εκοψα και αλλαξαν πολλα οπως καλυτερος υπνος, καλυτερες ανασες, εφυγε το καθημερινο μπουκωμα και το βαρος στο στηθος, ζαλαδες, γευση σκατα στο στο στομα και αλλα.
livornian7 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Αν κάποιος χρειάζεται κωδικό σύστασης για αγορά συσκευής με -20€ ας μου στείλει προσωπικο
tweety2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 30/5/2025 στις 12:04 ΠΜ, Mr.TokiiS είπε Καλησπέρα, Έχω για pulze αν σε ενδιαφέρει ακόμα. Ναιε ενδιαφέρει... Σ' ευχαριστώ πολύ
Mr.TokiiS Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μάλλον το ερμήνευσα λάθος. Έχω κωδικό σύστασης. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και τι έκπτωση δινει. Αυτό όσον αφορά το pulze. Έχω και για ploom κωδικό σύστασης που δίνει λέει 12€ έκπτωση. Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Mr.TokiiS
leather1 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου καλημέρα αν κάποις θέλει κωδικό σύστασης για pulze id ας μου στείλει π.μ ευχαριστώ
KOSTASGP Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Κανας κωδικος εκπτωτικος για αγορα συσκευης iQos υπαρχει ;; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα