Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις αν λειτουργεί σωστά ο πολλαπλασιαστής αν συνεχίζει να κάνει τα μπερδέματα

Δημοσ.

Για την ώρα φαίνεται να έχει διορθωθεί.

Για να γίνω πιο σαφής, ένα καραμπινάτο σύμπτωμα ήταν όταν κινούμουν πολύ χαλαρά και έδινα γκάζι ίσα που, έκανε κάτι σαν διακοπές.

Επίσης 2-3 φορές που έτυχε να του πιω το αίμα, μετά από κάποια ώρα είχε καθυστέρηση στο γκάζι, γύρω στο μισό δευτερόλεπτο, δηλαδή έδινα γκάζι και για περίπου μισό δευτερόλεπτο δεν έκανε τίποτα.

Κάτι άλλο που παρατήρησα τις προηγούμενες μέρες, είναι να είμαι π.χ. σε φανάρι με φλας και η ένδειξη να αναβοσβήνει πολύ αργά ή ακόμα και να έχει κολλήσει αναμμένο όσο πρόλαβα να δω. Υπό φορτίο όμως δούλευε κανονικά.

Τέλος να πω ότι η κατανάλωση κυμαινόταν σε πολύ καλά επίπεδα δεδομένης της τεχνολογίας και της χρονολογίας του, μετρημένη 2.4/100 σταθερά, και δεν το πάω και χαλαρά. Αυτό με κάνει να υποθέτω ότι ήταν φτωχό το μείγμα, και όχι πλούσιο. Από τη Δευτέρα που φαίνεται να διορθώθηκε δεν ξέρω αν έχει αυξηθεί η κατανάλωση, θα το δω τις προσεχείς εβδομάδες.

Τον πολλαπλασιαστή πώς τον τσεκάρω; Δηλαδή τι συμβαίνει όταν δε δουλεύει σωστά;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τον πολλαπλασιαστή πώς τον τσεκάρω; Δηλαδή τι συμβαίνει όταν δε δουλεύει σωστά;

Αυτό δυστυχώς δεν το ξέρω για να σε βοηθήσω.

Πάντως στο αυτοκίνητο του πατέρα μου που έκανε μπερδέματα σαν να πήγαινε να σβήσει όταν ξεκινούσες με 1η και άλλαζες σε 2α το είχαμε πάει σε μηχανικό που διορθώνει μόνο  καρμπυρατέρ και injection. Επισκεύασε το καρμπυρατέρ, άλλαξε και την αντλία βενζίνης επειδή είχε βρει ότι δεν έδινε την σωστή παροχή βενζίνης και βελτιώθηκε κάπως. Μετά το πήγε σε άλλο συνεργείο για το γενικό service (λάδια, μπουζί, φίλτρο αέρος) και ο μηχανικός εκεί είχε βρει πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή και από τότε δεν έκανε μπερδέματα

Δημοσ.

Σε ενα αναλογο περιστατικο με παπι που εχω στην κατοχη μου αντικατεστησα φιλτρα βενζινης+αερα,ανορθωτη,πολλαπλασιαστη,αλλαγη καρμπυρατερ, το δικο του επιμελως  καθαρισμα και δε νβελτιωθηκε . Τελικα αποδειχτηκε οτι καηκε η βαλβιδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

Σε ενα αναλογο περιστατικο με παπι που εχω στην κατοχη μου αντικατεστησα φιλτρα βενζινης+αερα,ανορθωτη,πολλαπλασιαστη,αλλαγη καρμπυρατερ, το δικο του επιμελως  καθαρισμα και δε νβελτιωθηκε . Τελικα αποδειχτηκε οτι καηκε η βαλβιδα

Όταν σε αφήνει εντελώς τότε καταλαβαίνεις τι φταίει

Για κάποιο πρόβλημα μπορείς να υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες και όχι μόνο μία 

Επεξ/σία από Candela
Δημοσ.

Πάντως προς το παρόν δείχνει εντάξει.

Το ερώτημα παραμένει πάντως. Το ότι η βίδα πλέον είναι στη μία στροφή μήπως δείχνει κάτι, ας πούμε ότι υπάρχει ακόμα το πρόβλημα και αυτό με τη βίδα είναι απλά ημίμετρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...