Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, αφού έχετε βρει εναν να δουλεύει 7/7 τσάμπα έτσι για τον χαβαλε του

ε τότε βρείτε και άλλον έναν να πηγαίνει καθε μέρα τον υπολογιστή του για φορματ και να σκάει 20ρικα και είστε κομπλέ, ξεκινήστε !!!

Ασε λέμε τον μισθό του.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς να τον αφήσουμε, αρχηγέ;

Ρωτάς, υποτίθεται, αν γίνεται να ξεκινήσετε μαγαζί. Δεν θες να ακούς κουβέντα για έξοδα, εφορίες, τίποτε. Σου τα έγραψε αναλυτικότατα ο kfyros, ούτε που έλαβες τίποτε υπόψη.

Τάχα μου θα το δουλεύετε νόμιμα, και στην πορεία μας λες πως θα έχετε έναν δηλωμένο τετράωρο να δουλεύει όλη μέρα (αλλά δεν φοβάσαι και καταγγελία, γιατί... έτσι, γελάς) και θα κάνετε και δώρο (πειρατικά, προφανώς) προγράμματα.

Υπερνόμιμη η δουλειά.

Αφού δεν θές να ακούσεις, τι ανοίγεις νήμα, δεν μπορώ να καταλάβω.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν αυτός θέλει να βγάζει καθαρά 400 το μήνα, στη γειτονιά του δεν υπάρχει κανένα μαγαζί, επιπλέον λέει Θα δουλέψει με επαρχία.

Ο υπάλληλος θα είναι για 4 ώρες στα χαρτιά. Αμοιβή 15 ευρώ για 10 ώρες θα του δίνει.

Νομίζω ότι με 20 φορματ μόνο την εβδομάδα το λιγότερο βγάζει 400.

Βάζεις το φορματ 20 ευρώ και γίνεται κόλαση.

Να ευχηθούμε να πάει καλά το μαγαζάκι του;

Δημοσ.

Καληνύχτα Ελλάδα με τέτοια «επιχειρηματικότητα»...

20€ format, πάμε καλά;;;;;;;;

Τις καλές εποχές χρέωναν €50 (15.000 δρχ πριν το ευρώ)...

Δημοσ.

Ελπίζω και εσύ και ο Ξάδελφος να έχετε καταλάβει ότι είστε στο 2016.

Σήμερα οι υπολογιστές είναι πιο απλοί από ποτέ!

Στην κυριολεξία μιλάμε για "Βγάλε, βάλε".

Όσο για τα παιδιά που ποντάρεις ότι θα πάρεις λεφτά το 99% των 13χρονων μπορούν και κάνουν για πλάκα Φορματ - επισκευές υπολογιστών κτλ. εν έτη 2016.

Επίσης, δεν υπάρχει, ούτε μια στο τρις εκατομμύριο (το τονίζω) πιθανότητα όποιος έχει ανάγκη να μην έχει κάποιον γνωστό που να γνωρίζει από αυτά και να του κάνει δωρεάν αυτήν την δουλειά.

Το μαγαζί αυτό είναι καταδικασμένο πριν καν ξεκινήσει.

Αν ζούσαμε στο 1990-2000 ίσως, να είχατε κάποια ελπίδα. Σήμερα απλά όχι.

Δημοσ.

ΟΚ ας πούμε ότι έχεις δίκαιο, αυτός που δεν ξέρει να κάνει φορματ η αυτή, συνήθως οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα.. Που θα πάει; θα κρατάει χαλασμένο υπολογιστή;

Η θα πάει στο Πλαίσιο να δώσει 50 ευρώ;

Εγώ λοιπόν που δεν είμαι άσχετη το κάνω μόνη μου και το κάνω και στις φίλες μου. Και αν κάποια είναι τελείως άσχετη θα πάει στο κατάστημα αγοράς όπως λέει και ο Snoob. Ή θα πάει στον φίλο, αδερφό, ξαδερφο, γκόμενο κοκ.

Καληνύχτα Ελλάδα με τέτοια «επιχειρηματικότητα»...

Τις καλές εποχές χρέωναν €50 (15.000 δρχ πριν το ευρώ)...

Τι γινόταν επί εποχές δραχμών δεν είναι σχετικό. Σήμερα ζούμε στο 2016, τα 20€ είναι εξωπραγματικά πολλά για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Αν ζούσαμε στο 1990-2000 ίσως, να είχατε κάποια ελπίδα. Σήμερα απλά όχι.

Τότε ήταν η χρυσή εποχή των formats. Έφευγαν 10χίλιαρα και 5χίλιαρα για πλάκα...

• Like 2
Δημοσ.

Ο υπάλληλος θα είναι για 4 ώρες στα χαρτιά. Αμοιβή 15 ευρώ για 10 ώρες θα του δίνει.

Aχαχαχαχαα και γω ο μαλακας εδινα για τετραωρο 28 ευρω+ΙΚΑ. Θα μπορουσα να τον εχω να δουλευει 18,666 ωρες...

• Like 1
Δημοσ.

Κοροιδο πιανεται που θα δινει τη δυνατοτητα στον δουλο να κανει το χομπυ του και θα τον πληρωνει και 1.5€ την ωρα.

Κανονικα επρεπε ο δουλος να τον πληρωνει.

Πρεπει να γινουμε "ανταγωνιστικοι" λενε ολοι στα καναλια και εγω τους πιστευω.

• Like 2
Δημοσ.

Aχαχαχαχαα και γω ο μαλακας εδινα για τετραωρο 28 ευρω+ΙΚΑ. Θα μπορουσα να τον εχω να δουλευει 18,666 ωρες...

Επι τη ευκαιρία, TS δώρο χριστουγέννων θα του δίνετε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...