Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα πει τι πρόβλημα βγάζουν τα toyota; Κι εγώ θα σε ρωτήσω τι πρόβλημα βγάζουν τα volvo πχ...

Θα πει αυτό που κατάλαβες έξυπνε :)

Τα volvo δεν βγάζουν μηχανικό, αντιπρόσωπος Σφακιανάκης έχω άτομα μέσα, μόνο για σέρβις τα πηγαίνουν.

Εγώ σου λέω κατηγορία 15.000 ευρώ βρες μου τι παθαίνουν τα Toyota.

Εχεις απάντηση; όχι βέβαια αφού δεν πάσχουν από κάτι σοβαρό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το λέω γιατί κυκλοφορούν με μοτέρ της PSA...

Επίσης αυτά τα παραδείγματα με τα ΤΟΥΟΤΑ, τα HONDA και λοιπά γιαπωνέζικα τα θεωρώ πέρα για πέρα βλάκωδη. Δεν είμαστε στη 10ετια του 80...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το λέω γιατί κυκλοφορούν με μοτέρ της PSA...

Επίσης αυτά τα παραδείγματα με τα ΤΟΥΟΤΑ, τα HONDA και λοιπά γιαπωνέζικα τα θεωρώ πέρα για πέρα βλάκωδη. Δεν είμαστε στη 10ετια του 80...

Μιλάμε για volvo ακριβά αυτοκίνητα έτσι; αν έβγαζε κ η volvo φθηνά θα σου έλεγα εγώ αν χαλάνε η όχι, στην ουσία ο Ιάπωνας σου δίνει μηχανική ποιότητα ισάξια μιας Mercedes αξίας 30 χιλιάδων στη μισή τιμή.

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα τι παίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Για πες μας τι πρόβλημα βγάζουν τα Toyota; δεν με ενδιαφέρει για Τα υπόλοιπα ιαπωνικά.

Επίσης τι αυτοκίνητο έχεις;

Τα γαλλικά μου αρέσουν, ειχα 10 χρόνια.

Τώρα τι απάντηση είναι αυτή; δεν φταίει μόνο αυτός που χάλασε, φταίει ο μηχανικός που έκανε πρόσφατα σέρβις.

Μη του μιλάς έτσι του παιδιού.

μπορω να πω οτι τα γαλλικα στο ντιζελ ειναι οκ... αλλα οχι και να τα παινευεις κιολας... περνα απο ενα συνεργειο να εισπραξεις οσα "επιχειρηματα " θελεις... εμενα μονο κ μονο που το psa το εσωσε η γαλλικη κυβερνηση απο χρεοκοπια πριν καποια χρονια μου φθανει..

Δημοσ.

μπορω να πω οτι τα γαλλικα στο ντιζελ ειναι οκ... αλλα οχι και να τα παινευεις κιολας... περνα απο ενα συνεργειο να εισπραξεις οσα "επιχειρηματα " θελεις... εμενα μονο κ μονο που το psa το εσωσε η γαλλικη κυβερνηση απο χρεοκοπια πριν καποια χρονια μου φθανει..

Σε συνεργεία πάω συνέχεια αυτή είναι η δουλειά μου, πιο πολύ βλεπω γερμανικά, λιγότερα γαλλικά και σπάνια ιαπωνικα, ειδικά subaru έχω να δω χρόνια.

Ιταλικά δεν τα αναφέρω.. Συνέχεια υπάρχουν... Συνεργείο γνωστό της πόλης βγάζει τρέλα φράγκα από τα ιταλικά πολλά!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σε συνεργεία πάω συνέχεια αυτή είναι η δουλειά μου, πιο πολύ βλεπω γερμανικά, λιγότερα γαλλικά και σπάνια ιαπωνικα, ειδικά subaru έχω να δω χρόνια.

Ιταλικά δεν τα αναφέρω.. Συνέχεια υπάρχουν... Συνεργείο γνωστό της πόλης βγάζει τρέλα φράγκα από τα ιταλικά πολλά!!!

αυτο λεω και εγω καιρο τωρα..

αλλα ειμαι γραφικος μετα :devil: :devil:

τεσπα οδηγειστε οτι θελετε, καπως πρεπει να ζησουν τα συνεργεια και τα ηλεκτρολογια αλλωστε..

Δημοσ.

αυτο λεω και εγω καιρο τωρα..

αλλα ειμαι γραφικος μετα :devil: :devil:

τεσπα οδηγειστε οτι θελετε, καπως πρεπει να ζησουν τα συνεργεια και τα ηλεκτρολογια αλλωστε..

Νταξει δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια...όμως η εικόνα των συνεργείων είναι αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για volvo ακριβά αυτοκίνητα έτσι; αν έβγαζε κ η volvo φθηνά θα σου έλεγα εγώ αν χαλάνε η όχι, στην ουσία ο Ιάπωνας σου δίνει μηχανική ποιότητα ισάξια μιας Mercedes αξίας 30 χιλιάδων στη μισή τιμή.

Τα volvo είναι ford, το γνωρίζεις αυτό? Και πριν γίνουν ford ήταν renault, αλλά φαντάζομαι ούτε αυτό το ξέρεις.

Απο εκεί και πέρα, επειδή δεν είμαι πλέον 20 χρονών για να νομίζω οτι τα ξέρω όλα, άποψη για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δεν μπορώ να έχω, και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί.

Μέχρι λοιπόν κάποιος γραφικός (ή και μη) μου φέρει μια έρευνα/μελέτη που να αναφέρει οτι οι έννοιες "κόπωση μετάλλων" και "αστοχία υλικού" δεν υφίστανται για τους Ιάπωνες, αλλά υφίστανται για τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους κατασκευαστές, γνώμη λυπάμαι αλλά δεν αλλάζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ίδια μοτερ έχουν και τα ''ταπεινά'' citroen...

O ιάπωνας δε σου δίνει μηχανική ποιότητα στη μισή τιμή έναντι μιας mercedes, εκτός και αν ξέρεις την ακριβή τιμολόγηση των δύο εταιριών στα μηχανικά μέρη.

Κι εγώ πάω συνέχεια μιας και αναλαμβάνω το σέρβις τριών αυτοκινήτων. Βλέπω όλα τα είδη. Subaru δε βλέπεις γιατί δεν υπάρχουν και στο δρόμο...

Γενικά δε βλέπω να δίνεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα για το οτιδήποτε. Δεν υπάρχει καλύτερη μάρκα, δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα volvo είναι ford, το γνωρίζεις αυτό? Και πριν γίνουν ford ήταν renault, αλλά φαντάζομαι ούτε αυτό το ξέρεις.

Απο εκεί και πέρα, επειδή δεν είμαι πλέον 20 χρονών για να νομίζω οτι τα ξέρω όλα, άποψη για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν δεν μπορώ να έχω, και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί.

Μέχρι λοιπόν κάποιος γραφικός (ή και μη) μου φέρει μια έρευνα/μελέτη που να αναφέρει οτι οι έννοιες "κόπωση μετάλλων" και "αστοχία υλικού" δεν υφίστανται για τους Ιάπωνες, αλλά υφίστανται για τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους κατασκευαστές, γνώμη λυπάμαι αλλά δεν αλλάζω.

φιλε τι αμαξι εχεις?

εμεις 2 τογιοτα ενα σκοντα και ενα σεατ

παραπονο δεν εχω απο κανενα

γαλλο και ιταλο δεν θα παρω ουτε να μου το χαριζεις ομως

Δημοσ.

Πάντως και οι ιάπωνες πλέον άρχισαν να χαλάνε την ποιότητα στα αμάξια τους.Τα καινούρια αμάξια βγάζουν γενικότερα περισσότερα προβλήματα απότι παλιά.

Κι εγώ ιάπωνα έχω που έχει γράψει ήδη 430Κ και μόνο τα προγραμματισμένα service κάνω και το σκέφτομαι για να πάρω κάτι σε καινούριο με αυτά που βλέπω.

Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά εσύ δεν γνωρίζεις ότι βάζουν άλλης ποιότητας υλικών παντού, τα volvo είναι άλλη κατηγορία.

Εξάλλου Ford είχαμε στη δουλειά, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα μέχρι που βάλαμε αέριο τότε έγιναν όλα... Άστα.

Πάντως και οι ιάπωνες πλέον άρχισαν να χαλάνε την ποιότητα στα αμάξια τους.Τα καινούρια αμάξια βγάζουν γενικότερα περισσότερα προβλήματα απότι παλιά.

Κι εγώ ιάπωνα έχω που έχει γράψει ήδη 430Κ και μόνο τα προγραμματισμένα service κάνω και το σκέφτομαι για να πάρω κάτι σε καινούριο με αυτά που βλέπω.

Τα χαλάνε γιατί δεν βγάζουν κέρδος και γιατί βλέπουν τους άλλους να αρπαζουν από τις ζημιές. Πως συντηρούνται οι γερμανικές εταιρίες από τις πωλήσεις λέτε;

Όχι βέβαια από τις ζημιές!!! "

Ο Ιάπωνας από το 90 έως το 2001 δεν έβγαζε ζημιές, μετά έγιναν όλα Γάλλο-τουρκικα έβγαλαν κάποιες ζημιές. Τώρα σου λένε εμείς γιατί να μην βγάζουμε κέρδος και να δίνουμε αυτοκίνητο για 30 χρονια; ..

30 χρονια βγάζει μόνο η Mercedes από Γερμανία μεριά.

Τώρα αν είμαστε αστε γραφικοι και άσχετοι θα το δείξει η ιστορία, εγώ ξέρω ότι αν πας σε μάστορα και τον ρωτήσεις... Λεφτα από ποια αυτοκίνητα βγάζεις;;; θα σου πει : από όλα τα τέλεια group :)

Δημοσ.

Τα χαλάνε γιατί δεν βγάζουν κέρδος και γιατί βλέπουν τους άλλους να αρπαζουν από τις ζημιές. Πως συντηρούνται οι γερμανικές εταιρίες από τις πωλήσεις λέτε;

Όχι βέβαια από τις ζημιές!!! "

Ο Ιάπωνας από το 90 έως το 2001 δεν έβγαζε ζημιές, μετά έγιναν όλα Γάλλο-τουρκικα έβγαλαν κάποιες ζημιές. Τώρα σου λένε εμείς γιατί να μην βγάζουμε κέρδος και να δίνουμε αυτοκίνητο για 30 χρονια; ..

30 χρονια βγάζει μόνο η Mercedes από Γερμανία μεριά.

Τώρα αν είμαστε αστε γραφικοι και άσχετοι θα το δείξει η ιστορία, εγώ ξέρω ότι αν πας σε μάστορα και τον ρωτήσεις... Λεφτα από ποια αυτοκίνητα βγάζεις;;; θα σου πει : από όλα τα τέλεια group :)

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι.Θέλουν πλέον να σε έχουν μόνιμα με το χέρι στην τσέπη.Δυστυχώς

Δημοσ.

...

Τα Volvo δεν είναι Ford εδώ και 4-5 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά εσύ δεν γνωρίζεις ότι βάζουν άλλης ποιότητας υλικών παντού, τα volvo είναι άλλη κατηγορία.

Εξάλλου Ford είχαμε στη δουλειά, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα μέχρι που βάλαμε αέριο τότε έγιναν όλα... Άστα.

Έχεις ανοίξει μοτέρ δηλαδή απο volvo (C30 πχ) και απο Focus και είδες διαφορές σε υλικά? Άλλα έμβολα? Άλλους πολλαπλασιαστές? Άλλους αισθητήρες ίσως? Έτοιμους πακεταρισμένους απο την ford τους αγοράζουν και τους τοποθετούν.

Και επειδή βάλατε υγραέριο στο Ford και σου έκαψε βαλβίδες γτπ η Ford? Ο μαλάκας που σας τοποθέτησε το υγραέριο για να σας πάρει τα φράγκα τότε τι είναι που δεν σας ενημέρωσε για τα προβλήματα που θα βγάλει?

Τα Volvo δεν είναι Ford εδώ και 4-5 χρόνια.

Διαφωνώ ως προς τα έτη, μέχρι  το 2013 αν δεν κάνω λάθος, τα c30 v40-v60 τα βενζινοκίνητα χρησιμοποιούσαν τα μοτέρ που φόραγε και το focus , απο το 1,6 μέχρι και τα 2,5 λίτρα.

Και δεν αναφέρομαι σε όλα τα volvo προς θεού, αναφέρομαι στα συγκεκριμένα και ίσως και σε κάποια που μου διαφέυγουν.

Το παλιότερο 340 -και κάποια άλλα- φόραγαν μοτέρ renault. Στο μέλλον μπορεί να βάλει VAG (δεν γνωρίζω κάτι, υποθετικά μιλάω), απο συνέργειες άλλο τίποτα οι εταιρείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...