Προς το περιεχόμενο
Συνδεθείτε  
makisg133

Αργή Αναπαραγωγή χωρίς ήχο!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

έκανα πριν 2 ημέρες φορματ στο λάπτοπ μου κ εγκατέστησα όλους τους τελευταίους Drivers.

Έχω το εξής πρόβλημα όμως....μετα απο όχι συγκεκριμένο διάστημα τα video που βάζω να παίξουν παίζουν σε αργή κίνηση κ χωρίς ήχο! Κ αυτό συμβαίνει είτε στο youtube είτε σε κάποιο βίντεο στο πισι μου....Αν κάνω επαννεκίνηση ολο οκ....κ μετα απο μη συγκεκριμένο διάστημα πάλι τα ίδια....

Αυτό ισχύει για όλα τα βίντεο....youtube, kmplayer....windows media κλπ..

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνα καθαρισμό μέσα στο laptop έκανες;Ίσως όταν θερμαίνεται να ρίχνει πολύ τα ρολόγια οπότε και την απόδοση.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φορμάτ (σε νέο μηχάνημα) έκανες επειδή και πριν είχε αυτό το πρόβλημα;

Πάντως γενικά τον driver για τα γραφικά καλύτερα να τα πάρεις από την σελίδα του laptop αφού πολλές φορές έχουν παραξενιές και μόνο έτσι εξασφαλίζεις ότι δουλεύουν όπως πρέπει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άμα ειναι καινούργιο στο αγαζί γρήγορα μην το σκαλίζιες όσο έχει εγγύηση και το σκαλίζεις το βγάζουν άνετε εκτός.Το πας στο μαγαζί δεν λες τίποτα περί φορμάτ απλά ότι κολάει και μπλα μπλα και τίποτα άλλο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.