papresa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου έστειλαν ένα αρχείο το οποίο πρέπει να επεξεργαστώ. Είναι pdf. Υπάρχει κάποιο καλό online πρόγραμμα; Είδα ότι υπάρχουν 2 επιλογές απευθείας επεξεργασία και μετατροπή σε word και επεξεργασία. Δοκίμασα και τις 2 περιπτώσεις. Αλλά το μεν πρώτο δεν έπεφτε ακριβώς σε σειρές και γράμματα και το δεύτερο είχε εντελώς μπερδέψει το αρχείο. Τι μου προτείνετε και που είναι καλύτερα σε σταθερό pc ή Windows Phone;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 επεξεργασία σε pdf πολυ δύσκολο εως αδυνατον, μονο να το κάνεις doc και αυτο δύσκολα, αν εαι και μεγάλο με εικονες κλπ ξέχνα το
papresa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Όχι 1 σελίδα είναι και έχει μια εικόνα στην επικεφαλίδα.
Hapatingo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δοκίμασε μέσα από το dropbox ή επίσημα εδώ.
tsioulak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εγω οταν χρειάστηκε να κανω τετοιο πραγμα δούλεψα το foxit phantom (απο τον θείο, κλασσικά) και εμεινα αρκετα ικανοποιημένος.
tarantules Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 επεξεργασία σε pdf πολυ δύσκολο εως αδυνατον, μονο να το κάνεις doc και αυτο δύσκολα, αν εαι και μεγάλο με εικονες κλπ ξέχνα το Μια χαρά κάνεις επεξεργασία pdf. Εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το foxit phantom και το foxit advanced pdf editor για επεμβάσεις σε pdf χωρίς κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα