Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ επειδή πίνω μόνο ένα ποτό και αυτό ελαφρύ καταλαβαίνω αμέσως τη νοθεία.

Δύο φορές μου έδωσαν νοθευμένη ποτό το οποίο φυσικά έκανε μπαμ από μακρυά οπότε δεν το ήπια τελικά.

Η μία ήταν στο καρναβάλι της Πάτρας όπου μου σερβίραν νοθευμένο kalhua.

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που νοθεύει τόσο ελαφρύ ποτό;

• Like 1
Δημοσ.

Τη χειρότερη μπόμπα την έχω πιει από σούπερ μάρκετ στη Μύκονο, μισό ποτήρι και δε μπορούσα να κάνω ζουμ

Αυτά μικρός, πλέον έξω μόνο μπύρα εκτός αν ξέρω το μαγαζί

Δημοσ.

Αναφέρομαι σε φάσεις τού τύπου, τη μια στιγμή να μιλάς και να κάνεις χαβαλέ με άτομο που κάθεται στο σκαμπό τού μπαρ δίπλα σου, την επόμενη στιγμή να πέφτει απ' το σκαμπό στο πάτωμα και να μένει στη στάση που έπεσε. Το έχω συναντήσει τόσες φορές, όσες δε φαντάζεσαι. Οπότε μάλλον οι παρέες σου δεν έπιναν πολύ. Οι δικές μου κατέβαζαν τη θάλασσα - κι εγώ μαζί τους, αλλά το έχω κόψει πλέον, διότι αποφάσισα να μην ψοφήσω ακόμα - σα να μην υπάρχει αύριο...

Μλκ, εχω οπτικοποιησει στο μυαλο μου τη φαση (με βαση αυτα που θυμαμαι), την ωρα που τη διαβαζω, κι εχω κλαψει απ' τα γελια...

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκάθαρα νοθεία και πιθανότατα συνδυασμός με τίποτα χάπια. Με ΄τετοια φορολογία μέχρι και σε κάβες / σουπερ μάρκετ, παίζουν νοθευμένα.

Σε ποτά οι πιο safe επιλογές για μένα, είναι Drambuie και Τζιν.

• Like 1
Δημοσ.

το ενδεχομενο να μην ηταν νοθευμενα και απλα να ηπιαν τον κωλο τους ολοι δεν το σκεφτεστε? Σιγουρα θα εσκασαν και κανα τσιγαρο κλπ 

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδη, δεν ειναι το θεμα οτι 16χρονα γινονται πιτα στα club, αλλα το ατιμο το ποτο που ηταν "μπομπα". ρε τη παλευετε εδω μεσα?

ξυλο θελουν και τα καλομαθημενα και οι γονεις που τους κανουν ολα τα χατηρια για να "δειχθουν"

• Like 1
Δημοσ.

Εμ, πέρα από την πιθανή νοθεία, δεν αντέχω να διαβάζω και να ακούω τόσα σχόλια ότι στην «εποχή μας» δεν γινόντουσαν τα ίδια. Μιά χαρά 15χρονα και 16χρονα γινόντουσαν κώλος στα μπαρ, απλά τότε δεν είχαμε το ιντερνέτι να τα μαθαίνουμε όλα.

Η απορία μου εμένα είναι, στην ανακοίνωση του (κωλό)μπαρου δεν αναφέρεται τίποτα περί αλκοόλ σε ανηλίκους ε;

• Like 1
Δημοσ.

Το μπαρ αν κατάλαβα καλά είχε επινοικιαστεί σε 3ους για την εκδήλωση.

Του τύπου εγω νοικιάζω για ένα βράδυ ένα μπαρ, το δουλευουν οι φίλοι μου και πληρώνουμε ότι πιούμε!!!!

Δημοσ.

Και δεν έχει λόγο το μπαρ στο τι θα σερβίρει ο τρίτος; Σοβαρή απορία, δεν πετάω μπηχτές.

Δημοσ.

Στα δικά μου χρόνια υπήρχαν ειδικοί τύποι που έκαναν χορους σχολείων και καμιά εκδρομή ίσως και μεσολαβουσαν για μαγαζιά κτλ και τυπικά αυτοί διοργανωναν

Συνήθως τα έκαναν πλακακια με τους τύπους του 15μελους και αν δεν ερχόταν και κόσμος τους ζητούσαν φυσικά και τα ρέστα και έκλειναν μελλοντικά τις όποιες διαφορές, βασικά ψιλοσαπιλα φάση

Αλλά να βάλουν αυτοί άτομα δικά τους να δουλέψουν σε ξένο μαγαζί δε παίζει, τα μαγαζιά έχουν το σταθερό προσωπικό τους

Βέβαια εγώ είμαι της εποχής μπουκάλι, τραπέζι, πριβε στα venue, πασοκ , μπαμπά θέλω tt κτλ

Τώρα δε ξέρω τι φάση κάνουν τα πιτσιρικια

Δημοσ.

Ξεκάθαρα νοθεία και πιθανότατα συνδυασμός με τίποτα χάπια. Με ΄τετοια φορολογία μέχρι και σε κάβες / σουπερ μάρκετ, παίζουν νοθευμένα.

Σε ποτά οι πιο safe επιλογές για μένα, είναι Drambuie και Τζιν.

Και εγω αυτο πιστευω 99% μπομπες συνοδεια με καμμια καραμελα ή χορταράκι για ποικιλια. Αμα ειναι το ποτο καθαρο και πιεις πολυ ακομα και αμα δεν το εχεις μαθει το πολυ να ζαλιζεσαι, να γυριζουν ολα γυρω σου , να τρεκλιζεις, να ξερνας αλλα να λιποθυμας χλωμο και μαλιστα ομαδικα, μπαμ κανει η υποθεση. Καποτε ειμασταν και εμεις νεοι και τετοιες μαλακιες καναμε αλλα ολη η παρεα να σωριαζεται κατω δεν....

ΤΗ δικαιολογια με τη υψηλη φορολογια την θεωρω δικαιολογια, απλα εχει αυξηθει η μαφια τα κυκλωματα οπως θες πεστο , δεν γινονται συνοριακοι ελεγχοι , ουτε υπαρχει αστυνομευση ουτε αυστηρη νομοθεσια που τηρητε.

Απλα καποια "καλοπαιδα" θελουν να θυσαυριζουν ευκολα και γρηγορα και η φορολογια να χαμηλη  παλι το ιδιο θα γινοναν οσο υπαρχει κερδος θα γινεται αυτη η μπιζνα, θα σταματουσε μονο να εφταναν οι τιμες των καθαρων στις τιμες των νοθευμενων που ειναι αδυνατο. Απλα η κοινωνια μας εχει χασει την ηθικη της ακομα και για ενα 1€ κερδος στο μπουκαλι θα την εκαναν την νοθεια.Και βασικα νοθευμενα δεν υπαρχουν γιατι νοθευμενο σημαινει οτι κατα ενα ποσοστο περιεχει απο το γνησιο και ενα ποσοστο απο κατι αλλο φτηνοτερο, στα ποτα εχουμε καθαρα ενα αλλο προιον που με χημικα το εκαναν να φαινεται ιδιο με το γνησιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...