Προς το περιεχόμενο

WindowsMediaCenter πρόβλημα μάλλον με drivers AMD


.::NikoS::.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, δεν ήξερα που να βάλω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά νομίζω πως εδώ ταιριάζει καλύτερα.

 

Συνηθίζω να βλέπω TV με ένα TV Tuner και τέλος πάντων σπανίως είχα προβλήματα τα οποία εμφανίζονταν τυχαία οπότε απλά ένα restart του media center αρκούσε και δε με ενοχλούσε καν. Τόσο καιρό λοιπόν ήμουν με την r9 290 και όλα μια χαρά. Για μία εβδομάδα έπαιζα και με την onboard (έχω τον 4690k) και πάλι κανένα θέμα.

Σήμερα έβαλα πάνω μία RX480. Το πρόβλημα είναι ότι όπως παίζει η τηλεόραση κανονικά, αν αλλάξεις κανάλι ή αν προχωρήσεις το timeshift σε άλλο σημείο τότε η εικόνα αρχίζει να κολλάει να πιξελιάζει ή ακόμα και να κάνει εναλλαγή το τρέχον frame με κάποιο κολλημένο frame που έδειχνε πιο πριν. Αυτό φτιάχνει αν βάλω το παράθυρο σε full screen από window mode ή και το αντίστροφο μέχρι να ξανα κάνω κάτι από τα παραπάνω και να ξανα παρουσιαστεί το θέμα.

 

Η εγκατάσταση των drivers ήταν πεντακάθαρη (με το DDU από safe mode), επίσης ξανα εγκατέστησα το klite codec pack (ακόμα και χωρίς αυτό το πρόβλημα υπήρχε και πάλι), έπαιξα και με μερικα video settings από το AMD panel, μέχρι και bios στην κάρτα άλλαξα :P χωρίς αποτέλεσμα. 

 

Με googlarisma είδα ότι αυτό το κόλλημα στο media center είναι αρκετά συχνό φαινόμενο που σε άλλες περιπτώσεις συμβαίνει από προβλήματα με codecs, από drivers σε κάποιες κάρτες και σε κάποιες αλλες περιπτώσεις δεν ξέρουν καν γιατί. Εμένα προφανώς είναι θέμα drivers αλλά υπάρχει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω, εκτός από το να ελπίζω κάποια στιγμή να φτιαχτεί με κάποιο update? Μήπως κάποιο tweak στο media center ή στα windows? (για αυτό έβαλα και το θέμα εδώ και όχι στους drivers, αλλά αν πρέπει ας μεταφερθεί)

 

Ευχαριστώ!

 

(windows 7 Pro - 64bit αυθεντικά)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...