Προς το περιεχόμενο

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Android flip-phone W2017


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο διάδοχος του W2016 έχει όπως μπορείτε να φανταστείτε την ονομασία W2017 και θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κινέζικη αγορά στην ιδιαίτερα τσιμπημένη τιμή των… €2661 (υψηλότερη από την τιμή του προκάτοχού του που ήταν €1263 περίπου).

Όπως και το W2016, έτσι και το W2017 διαθέτει σχεδιασμό clamshell, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC και ενσωματώνει 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου –μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει δύο οθόνες, μία εξωτερική και μία εσωτερική, που είναι όμοιες, στις 4,2 ίντσες και τεχνολογίας Super AMOLED που υποστηρίζουν ανάλυση 1080 x 1920 pixels.

 

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, που υποστηρίζει 4K video capturing βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και έχει σύστημα φακών με διάφραγμα f/1.9. Η συσκευή υποστηρίζει WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS και δίκτυα 4G LTE και ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 2300mAh.

 

Επίσης διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει fast wireless charging και έχει Always On Display ενώ το λογισμικό βασίζεται στο Android 6.0.1 Marshmallow. Οι διαστάσεις της είναι 127,8 x 61,4 x 15,8 χιλιοστά ενώ το βάρος της είναι 208 γραμμάρια, εξαιτίας κυρίως του μεταλλικού πλαισίου του.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

 

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω πως σκέφτεται η Samsung... Καταλαβαίνω ότι το design είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τους ήρθε να βάλουν αυτή τη τιμή...

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι €2661, ούτε για €266.1 δεν το έπαιρνα...

Μπράβο ρε Samsung, έτσι, να πέσει κι άλλο η μετοχή να πάρουμε μερικές κι όταν έρθεις στα συγκαλά σου, να βγάλουμε τις διακοπές.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κινέζικη αγορά στην ιδιαίτερα τσιμπημένη τιμή των… €2661 (υψηλότερη από την τιμή του προκάτοχού του που ήταν €1263 περίπου).

 

wtf1.gif

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...