Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στο ξαναλεω μη κολλαμε στο sushi, απλα το ανεφερα γιατι ειναι το πιο χαρακτηριστικο. Η ερωτηση ειναι τι πιατα υπαρχουν για να δημιουργησω μια ποικιλια και να μπορω να μεινω ευχαριστημενος. Ακομα και αν ειναι remix το sushi burger και ας μην ανηκει στη κατηγορια αυτη, ειναι κατι περιεργο και ιδιατερο που θα θελα να φαω. Περα απο αυτα που ειπαμε εχουμε κατι αλλο σε αυτα τα μερη?

furin kazan, dosirak και aji που ειπατε τι δοκιμασατε και σας αρεσε. Μη παω σα τυχαρπαστος και ψαχνομαι τελειως

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν τα πολύ παραδοσιακά.

Για ιαπωνική fusion πάντως υπάρχει το Izakaya.

Δημοσ.

Α μπραβο αυτο απο κατι φωτογραφιες που βλεπω φαινεται ωραιο. Εκει περα απο σουσι τι λες να δοκιμασουμε

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12932841_1097667893631193_5347628662964785762_n.jpg?oh=bd44cb60793916ddc48be43cf64751ce&oe=58CEC71F

Tuna tartare tacos

Κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Το γνωριζεις απο πρωτο χερι? Το google καταγραφει τοποθεσιες ως κλειστες ενω πολλες φορες διαπιστωνω οτι δεν ειναι.. Επειδη και αυτο φαινεται ωραιο

Δημοσ.

Αν δεις το λένε και στο Facebook τους

Δημοσ.

Έχω πάει σε 3 Sushi bars τον τελευταίο χρόνο. 

• Link.png Site: http://www.yamasushi.gr">Yama  Αρκετά καλό και κάνει πολύ ωραία cocktails ο barman.
  • Link.png Site: Koi Πήγα στο κατάστημα της Βούλας, μέτρια πράγματα και ακριβούτσικο.
  • Link.png Site: Nama Αρκετά γευστικό εστιατόριο, με self-service buffet. Πληρώνεις δηλαδή ένα 20-25ρι το άτομο και τρως από buffet όσο θες.

Εγώ θα πρότεινα αρχικά να πας στο Yama.

Δημοσ.

Κι εμένα μου αρέσει κατα καιρούς να δοκιμάζω άλλες κουζίνες κι εστιατόρια.

Σούσι έχω φάει πολλές φορές στο Κοι, αλλά απ όσο ξέρω πέρα από σούσι κ παραλλαγές του έχει κι αλλά πράγματα όπως πχ σαλάτες σούπες κλπ (όχι μεγάλη ποικιλία, αλλά δεν το θεωρώ μείον αυτό)

Τις περισσότερες φορές μια παρέα θα πάρει σούσι κλπ αλλά κι αλλά πράγματα και θα δοκιμάσουν όλοι. Για πρώτη επαφή καλά ειναι νομίζω και δεν χρειάζεται να πουλήσεις ένα νεφρό όπως στα περισσότερα ασιατικά.

Επίσης εγώ στο χωριό μου δεν είχα Χέλι και αβοκάντο κ πολλά που βάζουν στο σούσι, όποτε ήταν μια εξωτική εμπειρία για μένα.

Σούσι μπέργκερ πάντως δεν θα τρωγα, δεν ακούγεται και πολύ ορίτζιναλ...

Δημοσ.

Απλα να καταθεσω την εμπειρια μου η οποια δε διεφερε απο αυτο που περιμενα. Το σουσι ειναι ορεκτικο. Δε θεωρειται φαι. Το να βγαινεις για σουσι ειναι απλα μια εξοδος τυπου κουλτουρα που αντι να πας για ενα καφε απογευμα η ποτο βραδυ που ειναι το συνηθισμενο παιρνεις τη παρεα και λες δε παμε για κανα σουσι.. Αλλα ετσι για τη παρεα και να βγεις απο το σπιτι να το παιξεις και λιγο σοφιστικε και μουλτικαλτουραλ μοντερφακα αλλα οχι για να φας.

30 ευρω για ενα μενου που περιλαμβανε, σουσι σωλομου, νιγκιρι γαριδας, spicy crab roll, σασιμι τονου, και dragon roll (χελι-αβοκαντο). Στουμπωσα σα το καμπαμαρου που πεταγε τις μπαλες ρυζιου μεσα στο στομαχι του αλλα με ουσια καμμια

Δοκιμασα, καλο μου εκανε γιατι τωρα ξερω και στην πραξη και δεν ειναι απλα μια ιδεα αυτο που πιστευα, αλλα δε ξανακουμπαω.

Η παραπανω αποψη αφορα το σουσι και οχι την ιαπωνικη κουζινα, η οποια ειναι κατι που εξακολουθω να θελω να δοκιμασω να δω τι αλλο εχει να προσφερει και ισως το επιχειρησω σε καποιο απο τα μερη που αναφερθηκαν.

Δημοσ.

Βγαίνω έξω για σούσι= βγαίνω έξω για φαΐ.

Το ότι στην Ελλάδα το έχουμε ανάγει σε "ψευτοκουλτουριαρισμό", δεν φταίει το σούσι αλλά οι Έλληνες.

Είναι φαγητό, τελεία και παύλα. Αν δεν σε χορταίνει είναι άλλο θέμα, άσχετο με το ποιόν του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Sushi bar στο Π. Φάληρο. Καθημερινές καλύτερα που δεν έχει πολύ κόσμο και θα πετύχετε εκεί έναν απο τους ιδιοκτήτες της αλυσίδας. Εμπιστευτείτε τον ακόμη κι αν δοκιμάζετε πρώτη φορά sushi (μη ντραπείτε να του το πείτε) και ετοιμαστείτε για μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ο άνθρωπος αγαπάει αυτό που κάνει και θα το καταλάβετε από την πρώτη στιγμή.

PS: Πέρα από τα κλασικά rolls, εμπιστευτείτε και σασίμια άφοβα από φρέσκα ψάρια που παραλαμβάνουν καθημερινά από επιλεγμένους ψαράδες.

:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Απλα να καταθεσω την εμπειρια μου η οποια δε διεφερε απο αυτο που περιμενα. Το σουσι ειναι ορεκτικο. Δε θεωρειται φαι. Το να βγαινεις για σουσι ειναι απλα μια εξοδος τυπου κουλτουρα που αντι να πας για ενα καφε απογευμα η ποτο βραδυ που ειναι το συνηθισμενο παιρνεις τη παρεα και λες δε παμε για κανα σουσι.. Αλλα ετσι για τη παρεα και να βγεις απο το σπιτι να το παιξεις και λιγο σοφιστικε και μουλτικαλτουραλ μοντερφακα αλλα οχι για να φας.

30 ευρω για ενα μενου που περιλαμβανε, σουσι σωλομου, νιγκιρι γαριδας, spicy crab roll, σασιμι τονου, και dragon roll (χελι-αβοκαντο). Στουμπωσα σα το καμπαμαρου που πεταγε τις μπαλες ρυζιου μεσα στο στομαχι του αλλα με ουσια καμμια

Δοκιμασα, καλο μου εκανε γιατι τωρα ξερω και στην πραξη και δεν ειναι απλα μια ιδεα αυτο που πιστευα, αλλα δε ξανακουμπαω.

Η παραπανω αποψη αφορα το σουσι και οχι την ιαπωνικη κουζινα, η οποια ειναι κατι που εξακολουθω να θελω να δοκιμασω να δω τι αλλο εχει να προσφερει και ισως το επιχειρησω σε καποιο απο τα μερη που αναφερθηκαν.

Ή το ξεκίνησες λάθος ή δεν σου δώσανε καλό φαγητό. Εκτός αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως το φαγητό=τεράστιες μερίδες με τρελές ποσότητες και ταυτόχρονα σε πολύ χαμηλές τιμές! :P

Σοβαρά πάντως, μια χαρά μπορείς να χορτάσεις με sushi αρκεί να μην έχεις στο μυαλό σου πως το "χορτάτος" σημαίνει μόνο το να γεμίσει το στομάχι με κάτι μέχρι πάνω! :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

αρκεί να μην έχεις στο μυαλό σου πως το "χορτάτος" σημαίνει μόνο το να γεμίσει το στομάχι με κάτι μέχρι πάνω! :)

Yeah το έχουμε αυτό. Βέβαια αν αφήσουμε να περάσει λίγος χρόνος χωρίς να έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση πάλι δεν θα πεινάμε... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...