Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή ενός ποστ συμφορουμίτη αποφάσισα να κάνω γκάλοπ αν μια γυναίκα βγάζει μουρμουρα, δεν είναι απαραίτητο να είναι η γκομενα, σύζυγος, μπορεί και η μάνα μας να είναι μουρμουρα killer.

Οπότε τι λέτε; οι γυναίκες βγάζουν πρόβλημα με μουρμουρα;

Εγώ πιστεύω έτσι γεννιούνται.... Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής τους!!

Τώρα για τον τυχερό που μας είπε δεν έχει τέτοια προβλήματα; Τρέξε στο πρακτορείο φίλε μου για Τζόκερ τρέξε!!! "

• Like 2
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά ο καθένας μας μουρμουράει και γκρινιάζει, άλλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε, πόσω μάλλον να το παραδεχτούμε.

Δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τον άνθρωπο.

Δημοσ.

Με αφορμή ενός ποστ συμφορουμίτη αποφάσισα να κάνω γκάλοπ αν μια γυναίκα βγάζει μουρμουρα, δεν είναι απαραίτητο να είναι η γκομενα, σύζυγος, μπορεί και η μάνα μας να είναι μουρμουρα killer.

Εγώ πιστεύω έτσι γεννιούνται.... Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής τους!!

Τώρα για τον τυχερό που μας είπε δεν έχει τέτοια προβλήματα; Τρέξε στο πρακτορείο φίλε μου για Τζόκερ τρέξε!!! "

(χωρίς παρεξήγηση τα παρακάτω :))

Κάποιες γυναίκες μπορεί να γκρινιάζουν. Προφανώς όχι όλες. Πρόβλημα τους όμως.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος να ασχολείται με εκείνες που γκρινιάζουν. Αυτό δεν είναι δικό τους πρόβλημα όμως αλλά δικό του.

Όσον αφορά την σύντροφο που αναφέρεις εάν γκρινιάζει, συγνώμη που στο χαλάω, αλλά κάτι λάθος έκανε (εάν με καταλαβαίνεις τι εννοώ) ή κάνει ο σύντροφος της ώστε η ίδια να γκρινιάζει (όχι εσύ, γενικά το λέω).

Όσον αφορά την μουρμούρα της μάνας... βάζεις όρια όταν ενηλικιώνεσαι και φεύγεις από το σπίτι. Πόσο μάλλον εμείς στα 40 ή στα 40φεύγα. Που σημαίνει ότι δεν είναι υγιές να είσαι 20+ και να ακούς μουρμούρα από την μάνα σου. Κάτι πολύ λάθος κάνεις (όχι εσύ, γενικά το λέω).

Και κάτι σχετικό με το παραπάνω (και με το άλλο thread).. όταν δέχεσαι πράγματα από άλλους για την δική σου βόλεψη τότε αναγκαστικά αποδέχεσαι να ακούς και την γκρίνια τους και βγάζεις τον σκασμό. Όταν θες να μην σου ζαλίζουν τα συκώτια, τότε μαθαίνεις να μην υποχρεώνεσαι σε κανέναν (παρά μόνο σε εκείνους που εσύ επιλέγεις και θέλεις) διότι δεν γίνεται να έχεις και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Το χρήμα δεν είναι θεός. Ουτε τα δώρα. Μια μαλακία και μισή είναι αμφότερα. Το μόνο ουσιώδες στη ζωή είναι ό,τι αγαπάς, να είσαι ευτυχισμένος, η καθημερινότητα με όσους αγαπάς και η αξιοπρέπεια σου (δεν αναφέρομαι σε σένα με τα παραπάνω, γενικά τα αναφέρω)

Τζόκερ δε παίζω. Εκτιμώ ήδη όσα έχω (δεν αναφέρομαι σε χρήματα) και προτιμώ (αλήθεια) να ζήσω με αυτά μιας και μου είναι αδιάφορα τα χαρτάκια με τα εκατομμύρια.

• Like 2
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι γιατί κάποιος να ασχολείται με εκείνες που γκρινιάζουν. Αυτό δεν είναι δικό τους πρόβλημα όμως αλλά δικό του.

Όσον αφορά την σύντροφο που αναφέρεις εάν γκρινιάζει, συγνώμη που στο χαλάω, αλλά κάτι λάθος έκανε (εάν με καταλαβαίνεις τι εννοώ) ή κάνει ο σύντροφος της ώστε η ίδια να γκρινιάζει (όχι εσύ, γενικά το λέω).

Όσον αφορά την μουρμούρα της μάνας... βάζεις όρια όταν ενηλικιώνεσαι και φεύγεις από το σπίτι. Πόσο μάλλον εμείς στα 40 ή στα 40φεύγα. Που σημαίνει ότι δεν είναι υγιές να είσαι 20+ και να ακούς μουρμούρα από την μάνα σου. Κάτι πολύ λάθος κάνεις (όχι εσύ, γενικά το λέω).

Και κάτι σχετικό με το παραπάνω (και με το άλλο thread).. όταν δέχεσαι πράγματα από άλλους για την δική σου βόλεψη τότε αναγκαστικά αποδέχεσαι να ακούς και την γκρίνια τους και βγάζεις τον σκασμό. Όταν θες να μην σου ζαλίζουν τα συκώτια, τότε μαθαίνεις να μην υποχρεώνεσαι σε κανέναν (παρά μόνο σε εκείνους που εσύ επιλέγεις και θέλεις) διότι δεν γίνεται να έχεις και το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Το χρήμα δεν είναι θεός. Ουτε τα δώρα. Μια μαλακία και μισή είναι αμφότερα. Το μόνο ουσιώδες στη ζωή είναι ό,τι αγαπάς, να είσαι ευτυχισμένος, η καθημερινότητα με όσους αγαπάς και η αξιοπρέπεια σου (δεν αναφέρομαι σε σένα με τα παραπάνω, γενικά τα αναφέρω)

Τζόκερ δε παίζω. Εκτιμώ ήδη όσα έχω (δεν αναφέρομαι σε χρήματα) και προτιμώ να ζήσω με αυτά.

Χαβαλέ σε έκανα ρε συ ηρέμησε, συμφωνώ πάντως με το σεντόνι σου :)

Ας δούμε τι θα γραψουν και οι άλλοι.

Παντως και Οι άντρες μουρμουρα έχουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Τζόκερ δε παίζω. Εκτιμώ ήδη όσα έχω (δεν αναφέρομαι σε χρήματα) και προτιμώ (αλήθεια) να ζήσω με αυτά μιας και μου είναι αδιάφορα τα χαρτάκια με τα εκατομμύρια.

Πώς απο την μουρμούρα πήγες στο τζόκερ δεν το κατάλαβα. Αχταρμάς.

Δημοσ.

Το "τζόκερ" απευθυνόταν στον TS και ξέρει τι εννοώ μιας και μου το είχε αναφέρει νωρίτερα σε άλλο thread. Όσο για το ότι δεν το κατάλαβες.. το ανέφερε ο TS στο αρχικό του post παραπάνω, στο τέλος.

Δεν ήσουν υποχρεωμένος ούτε να διαβάσεις το ποστ του TS, ούτε να προσέξεις το παραπάνω, όπως δεν ήσουν βέβαια και υποχρεωμένος να απαντήσεις κάτι χωρίς νόημα για να μας πεις πως είσαι κι εσύ εδώ.

Αχταρμάς δε ξέρω.. Βαρεμάρα σίγουρα :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

μαναχά οι γναίκες μουρμουράνε ρε;

Όλοι ρε, απλά τωρα είπα να ρωτήσω για αυτές.

Σπίτι σου τότε :) δεν σε έφερε κανείς με το ζόρι :)

Δημοσ.

Συνήθως είναι αγαμητες ( ή κακογαμημενες). Από εκεί ξεκινά η γκρίνια.

Άντρες που μορμουρανε; Αντε γκρινια για διαιτησία σε κανα ματς αλλα μεχρι εκει..

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι ρε, απλά τωρα είπα να ρωτήσω για αυτές.

Σπίτι σου τότε :) δεν σε έφερε κανείς με το ζόρι :)

Μπα και εδώ καλά είναι :)

Δημοσ.

Η μουρμούρα (η ανθρώπινη όχι το...ψάρι :P ) έχει σχέση και με τον αποδέκτη. Κάτι αντίστοιχο με το "beauty is in the eye of the beholder".

Ακριβώς το ίδιο σχόλιο που δεδομένη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί απλο σχόλιο, ακόμα και χαριτωμένο, κάποια άλλη στιγμή, κάτω από καθεστώς κούρασης, άγχους ή ότι άλλο σχετικό μεταμορφώνεται σε μουρμούρα, γκρίνια και λοιπά παρεμφερή

Δημοσ.

Η μουρμουρα/γκρινια δεν ειναι κατι παραπανω απο παραπονο. Μουρμουριζουν οσοι νιωθουν αδικημενοι και οταν δε ξερουν πως να βρουν το δικιο τους, αν εχουν, γιατι τις περισσοτερες φορες δεν εχουν, και χωρις να μπορουν να εμπεδωσουν το γεγονος οτι στη ζωη δεν ειναι ολα ροδινα και δε περναει παντα το δικο τους. Με αλλα λογια, οι γυναικες αντιμετωπιζουν καταστασεις σαν μικρα παιδια ενο οι αντρες σαν ενηλικες. Για αυτο και οι γυναικες μουρμουριζουν συνεχεια ενο οι αντρες θα διαμαρτυρηθουν μονο αν κατι δεν ειναι δικαιο-που και παλι το προσπερνανε πιο ευκολα. Αντρες που μουρμουριζουν συνεχεια ειναι συνηθως μεγαλης ηλικιας και αισθανονται αδυναμοι να κανουν κατι και εχουν βαρεθει/κουραστει με το να ειναι αδικημενοι

• Like 2
Δημοσ.

Βαράνε μπιέλα στα 60.000 χλμ

Προσωπικά πιστεύω ότι και οι άντρες και οι γυναίκες μουρμουράνε..εξαρτάται περισσότερο από τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου και φυσικά από τις περιστάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για κακογαμημένες ή οχι γυναίκες, έχω όμως υπ' όψιν κάποιους άντρες απο τον κύκλο μου και μη που κάνουν συνέχεια σαν γκόμενες! Πωωω μιλάμε για πολύ κλάψα :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...