panthirakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα Κόσμε!!! Χρειάζομει την βοήθεια σας. πρέπει να αγοράσω ένα προτζέκτορα( μέχρι 350 ευρώ περίπου καλά είναι) Αλλά δεν ξέρω τι να πάρω γιατί δεν έχω ιδέα απο προτζέκτορες. το χρειάζομαι για προβολές παρουσιάσεων-βιντεο και μερικές ταινίες. Στο Σκρουτζ έχει πολλά αλλά έχει 10 διαφορετικές κατηγορίες τεχνολογία προβολήςκαι δε ξέρω ποια αξίζει. Ποια είναι ανώτερη; Ποια΄εταιρία είναι αξιόπιστη; Τι έχετε να προτείνετε; Επίσης το μέγεθος εικόναςθέλω να είναι αρκετά μεγάλο καθώς και η αναλυση να είναι καλή . Κάποια που έχουν 3d αξίζει; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ!!!
nikostz9 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 αν μπορεις να ανεβεις στα 530 παιρνεις full hd τον optoma hd141x http://www.skroutz.gr/s/5256866/Optoma-HD141X.html#reviews αλλιως στα 420 που ειναι τουλαχιστον hd ready ο optoma h183x http://www.skroutz.gr/s/8652746/Optoma-H183X.html
anax111 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Με τα λεφτά που θες να δώσεις μόνο πατάτα προτζέκτορα θα πάρεις εκτός κι αν βρεις κάποιον καλό μεταχειρισμένο που όμως δεν ξέρεις πόσο έχει δουλέψει την λάμπα ο άλλος. Θα σου πω μόνο 2 πράγματα που πρέπει να προσέξεις επειδή δεν φαίνεται να έχεις πείρα και επειδή κυκλοφορούν κάτι άθλιοι κινέζικοι στα λεφτά που θες τους οποίους αν του αγοράσεις θα κλαις μετά τα λεφτά σου. 1) Η φωτεινότητα. Αν θες να προβάλει σε κοινό 50-70 ατόμων 3.000 lumens σε ημι-φωτισμένη αίθουσα είναι απαραίτητα. Αν θες να προβάλεις οικιακά και 2.000 lumens σου κάνουν. Αν πας για φορητό ή τσέπης προτζέκτορα ιδιωτικών προβολών οτιδήποτε κάτω από 500 lumens είναι για πέταμα. Επίσης οι DLP τεχνολογίας προτζέκτορες έχουν πολύ ποιο γεμάτη εικόνα από τους υπόλοιπους. Συστήνονται ειδικά για φορητές λύσεις. Με τον δικό μου τον Vivitek Qumi q5 DLP στα 500 lumens έχω προβάλει σε κοινό 30 ατόμων με εικόνα μεγέθους περίπου 60 ιντσών και σε απόλυτο σκοτάδι ήταν μια χαρά. 2) Ανάλυση. Οτιδήποτε κάτω από HD ready 1280x720 είναι για πέταμα. Τα pixels θα είναι ενοχλητικά διακριτά στην προβολή. Αν βρεις κάτι που να πληροί αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά πάρε το. Διαφορετικά θα πετάξεις τα λεφτά σου.
yiannis_1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με τον δικό μου τον Vivitek Qumi q5 DLP στα 500 lumens έχω προβάλει σε κοινό 30 ατόμων με εικόνα μεγέθους περίπου 60 ιντσών και σε απόλυτο σκοτάδι ήταν μια χαρά. Λιτοδίαιτο σε κόβω. Τον παρόμοιο δικό μου optoma ml500 τον έχω ταβανώσει μόνιμα απέναντι σε οθόνη sopar 96" 1΄4 gain. Δεν είναι και vilage cinemas αλλά είναι παλέψιμη η φάση. Ειδικά βράδυ κανένα πρόβλημα. Από αυτόν γράφω τώρα με wireless keyboard mouse. Τώρα για jectora προτείνω τον φτηνότερo Full HD. Optoma HD141x Λογικά θα τον κρατήσεις χρόνια. Αν θες να φχαριστηθείς projectorα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από yiannis_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα