Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε κερδίσει ποτέ;


papadimaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο είναι το καλύτερο πράγματα που έχετε κερδίσει ποτέ;

 

Εννοώ σε διαγωνισμούς, τυχερά παιχνίδια, κοπή πίτας, σε οτιδηποτε. Εγώ, για παράδειγμα, το καλύτερο που έχω κερδίσει ειναι 100 ευρώ στο σκρατς :). Εσείς, ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε κερδίσει οπουδήποτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

ενα ταμπλετ απο αμερικη το οποιο σταματησαν στο τελωνειο ,κυπρος γαρ και εφαγα την ζωη μου να τους πεισω οτι κερδηθηκε σε διαγωνισμο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

150 ευρώ στην κοπή πίτας της επιχείρησης που εργάζομαι.

Τα οποία δέν ήθελα να πάρω,γιατι δέν τους χωνεύω με τπτ (το smug face "ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ!")

Οπότε φύτεψα ύπουλα το φλουρί σε κομμάτι συναδέλφου (ήταν ονομαστικά).

Ο οποίος είχε χάσει την μητέρα του μερικούς μήνες πρίν...

 

Πείτε με μαλάκα...dab.

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To 1990 οι γονείς μου μου αγόρασαν για τα γεννέθλιά μου ένα Gameboy, το οποίο μου το είχαν υποσχεθεί ένα χρόνο πρίν. Λεφτά πολλά δεν είχανε για παιχνίδια, οπότε για περίπου 6-7 μήνες είχα μόνο το Tetris και το Super Mario, τα οποία και έπαιζα ξανά και ξανά.

 

Χριστούγεννα 1990, ημέρα Σάββατο και με τον φίλο μου κάναμε βόλτα. Σε ένα τοπικό μαγαζί με παιχνίδια είχε πάρα πολλά παιδιά μαζεμένα. Πλησιάζουμε να δούμε τί παίζει και μαθαίνουμε ότι ήταν πρωτάθλημα Gameboy, το οποίο διεξαγόταν για αρκετές μέρες και τώρα ήταν ο τελικός. 3 τα βραβεία. Ο πρώτος θα έπαιρνε ένα Super Nintendo αν θυμάμαι καλά, ο δεύτερος ένα Gameboy και ο τρίτος ένα παιχνίδι SNES ή Gameboy.

 

Είπαμε να παίξουμε και εμείς, και τα άλλα παιδιά πήγαν να μας φάνε ζωντανούς. Βλέπετε ήταν οι νικητές των προηγούμενων ημερών και θεωρούσαν αδικία να παίξουμε στον τελικό. Είχαν δίκιο τα παιδιά, αλλά ο μαγαζάτορας βγήκε έξω και είπε ότι μπορούμε να παίξουμε και εμείς!

 

Οπότε το μόνο που έμενε ήταν να αποφασισθεί το παιχνίδι του διαγωνισμού. Και επιλέχθηκε το Tetris, στο οποίο ήμουνα παραπάνω από καλός.

 

Βγήκα 2ος και κέρδισα το 2ο Gameboy μου!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως γνήσιος κατσικοπόδαρος δεν έχω κερδίσει ποτέ σε τυχερά παιχνίδια και μόνο 1 φορά σε οικογενειακή βασιλόπιτα(με 4 κομμάτια λόγω του ότι ήμασταν μόνο οι γονείς και εγώ εκείνη την χρονιά...).

 

Από την άλλη έχω βρει αρκετές φορές λεφτά στον δρόμο, ιδίως επί δραχμών που ήτο λάργκε ο κόσζμος και έχανε πολλάκις νομίσματα στον δρόμο.

Το καλύτερο ήταν ένα 50€ στο Μόναχο, μπεστ τάημ έβα και η μόνη φορά που βρήκα κάτι αξίας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10000 στο ξυστό. Μπορεί να μην ακούγονται πολλά (αν και 30€ στις μέρες μας είναι παραπάνω από υπολογίσιμα), αλλά για παιδάκι 11 χρονών ήταν χαρτζιλίκι εβδομάδων, μην πω και παραπάνω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στεγνα 500 ευρω απο τον ξαδερφο μου, για να με βοηθησει να φτιαξω μια pcαρα... δε ξερω τι και πως, απλα μ'αγαπαει, και με εκανε χαρουμενο κατα καποιο τροπο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν 7-8 χρόνια ειχα κερδίσει ενα laptop και μια 23αρα οθονη απο το getitnow. Και τα 2 τα χαρισα στον αδερφό μου. Επισης ειχα κερδισει ενα ταξιδι στο Παρίσι - αλλα ειχα στραβωσει που ηθελαν φωτογραφιες μου κλπ και δεν το διεκδικησα ποτε.

 

Αλλα τοτε ημουν αεργος και επαιζα επαγγελματικα σε διαγωνισμους. Εννοω ηταν η μονη μου ενασχόληση.

 

Τελευταία το μονο που εχω κερδίσει ειναι ενα powerbank πριν απο ενα χρονο που καθομουν με αναρρωτικη για καποιο διαστημα. Αλλα επαιζα 24/7 και εχω την αισθηση οτι εχει γινει πια φοβερα ανταγωνιστικο. Η εχω στερεψει (πια) απο τυχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...