Προς το περιεχόμενο

Φήμες για pressure-sensitive οθόνη στο Galaxy S8 της Samsung


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντελώς useless. Τρια iPhone 6s plus πήρα φέτος και δεν ένιωσα την ανάγκη να το χρησιμοποιήσω ποτέ. Αν το έξτρα πάχος που απαιτηθηκε για την ενσωμάτωση του, είχε μετατραπεί σε έξτρα mah μπαταρίας θα ήμουν πολύ πιο χαρούμενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενώ φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η τότε καινοτομία της Apple, δε νομίζω 1 στους 100 χρήστες iPhone 6s/6s Plus να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Και υποψιάζομαι ότι το ίδιο θα γίνει και με το S8 αν όντως υλοποιηθεί η λειτουργία αυτή, δηλαδή δε θα τη χρησιμοποιεί πάλι σχεδόν κανένας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάθε φορά που κάποιος άσχετος στα σχόλια θα έχει το θράσος να λεει πως οποιαδήποτε εταιρεία αντιγράφει την Apple θα γράφω τα εξής

 

1. QuickType keyboard

2. Predictive reactions

3. Card-like widgets στην lockscreen

4. Traffic, stops, third party για τους χάρτες

5. Apple Photos

6. Spam calls detection

7. Default apps uninstall

8. Hey Siri

9. Notification center

10. Widgets

11. iCloud Drive

12. App/games videos στο App store

13. Split Screen

14. To UI του Apple Music ειναι c/p του Google Music

15. H εφαρμογή καιρού είναι c/p απο το Yahoo

16. Δεν αναφέρομαι καν στο iOS7 που ήταν αναίσχυντη αντιγραφή των WP

17. Picture-in-Picture

18. Spotlight

19. Low power mode

 

Σταματάω εδω γιατι αν τα γράψω όλα δεν θα φτάνουν 10 σελίδες. Καταλήγω λοιπόν με 2 συμπεράσματα...

 

1. Για τους άσχετους που μιλάνε για αντιγραφή, μπορώ να γράψω αλλα 19 που αντέγραψε η Samsung απο την Apple. Σταματήστε να πορώνεστε με καταναλωτικά προιόντα. Αγοράστε οτι θέλετε και αφήστε τους κομπλεξισμους.

 

2. Για τους υπόλοιπους. Καταλάβετε πως η "αντιγραφη" είναι καλό πράγμα για εμάς τους καταναλωτές. Αν η Apple δεν "εκλεβε" την Nokia και την Motorola δεν θα είχαμε το iPhone. Αν η Samsung δεν "εκλεβε" την Apple δεν θα είχαμε το S και το Note. Αν οι κινέζοι δεν βγάζανε κλώνους iPhone/Galaxy δεν θα είχαμε τούμπανα τηλέφωνα στην μισή τιμη των μεγαλων. ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ "ΚΛΕΒΟΥΝ" Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

απλα respect για το σχόλιο σου !!!!! Αναδημοσίευέ το σε κάθε τετοιο post για μερικούς ;)
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένουν οι οπαδοί της Samsung το 8 με νέες τεχνολογίες, αντιγραφές όπως λένε κάποιοι, αλλά...... να πω κάτι άσχετο για να καταλάβουν οι fun εταιρειών _ ότι και η Mercedes όταν είχε βάλει κλιματισμό στα αυτοκίνητα οι άλλες μάρκες είχαν βεντάλια! Συμπέρασμα : καλό είναι η τεχνολογία να αντιγράφετε βελτιωμένη η παραλαγμενη και καλό είναι να χαιρόμαστε όταν κάτι βγαίνει και ξαναβγαίνει πιο βελτιωμένο και ετσι πιέζονται οι εταιρείες για το καλύτερο για εμάς του πελάτες!Ότι είναι για εμάς καλό ας το κάνουν και ας το αντιγράφουν! Εάν αξίζει θα μείνει αλλιώς θα είναι κακό copy που θα μείνει στο ράφι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ατυχες ειναι επισης το συμπερασμα οτι επειδη κρινεις απο τον εαυτο σου , η τεχνολογια θα αποτυχει...οχι λαθος..εχει ήδη αποτυχει.

εδώ θα (να) ήμαστε και θα το δούμε :)

 

Πάντως (θες από διαίσθηση) μέχρι τώρα έχω πέσει μέσα σε πάρα πολλές τεχνολογίες που απέτυχαν  :ph34r: (πχ "νέο" τότε start των 8αριών windows).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποίος λέει ότι το 3D Touch στο iPhone είναι άχρηστο, απλά πήρε iPhone για την καφετέρια! Για να καταλάβετε το ποσό χρήσιμο είναι το pressure sensitivity, όταν έχετε μια ειδοποίηση ας πούμε ένα μήνυμα κάνετε απλά 3D και σας ανοίγει χωρίς καν να ζητάει κωδικό για να απαντήσετε. Αυτό το κάνει σε όλες τις εφαρμογές με αντίστοιχο τρόπο. Το 3D δεν είναι τα shortcuts που νομίζεται όλοι σας! Είναι ένας πολύ πιο γρήγορος τρόπος να αλλάζεις apps γρηγορα χωρίς να πατάς 2 φορές το κουμπί και να το εξασθενείς κιόλας. Τέλος δεν ξέρω αν γνωρίζεται την χρησιμότητα του όταν πληκτρολογείτε! Πατάς το κουμπί να σβήσει κείμενο και αν θες να σβήσει πιο γρηγορα το πατάς πιο δυνατά. Αν θες να μεταφέρεις τον κέρσορα σε άλλο μέρος απλά πατάς πιο δυνατά και μεταφέρεις εκεί που θέλεις. Αυτή η λειτουργία είναι παντού πλέον, και το γεγονός ότι την υιοθετεί και η σαμμυ έπρεπε να σας κινεί το ενδιαφέρον διότι μιλάμε για πολύ σημαντικό επίτευγμα μετά το multitouch.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...