Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου, (Xiaomi redmi note 2) η μπαταρια του δεν κραταει πανω απο 2 ωρες που καθομαι στο ιντερνετ χωρις να κανω ιδιαιτερη χρηση. Πριν λιγους μηνες μου κρατουσε και μερα. Τωρα τελειωνει σε 2 ωρες... Εντομεταξυ αγορασα καινουργια μπαταρια μεσω ιντερνετ και οταν την τοποθετω το ποσοστο της μπαταριας μενει το ιδιο με την προηγουμενη μπαταρια και συνεχιζει να καταναλωνεται το ιδιο! μπορει καποιος να με βοηθησει αν γνωριζει κλπ; 

Δημοσ.

Τι καίει την μπαταρία; Στις ρυθμίσεις δες το.

βασικα επειδη τα εχω ψαξει ολα μονο η οθονη ειναι καπου στο 70 % αλλα παλια αντεχε περισσοτερο οποτε κατι αλλο θα φταιει.. 

Δημοσ.

Factory reset έκανες να υποθέσω ε;

Καλιμπράρισμα μπαταρίας; (αν είσαι ρούτ).

Καλά 70% πως γίνεται να κάψει η οθόνη; Ανοιχτή είναι συνέχεια;

Δημοσ.

ποια miui εχεις?

γιατι και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το ιδιο κινητο..εγω εχω την miui 8

προχθες εβαλα την 8 αλλα απο πριν το παθαινα αυτο!

Factory reset έκανες να υποθέσω ε;

Καλιμπράρισμα μπαταρίας; (αν είσαι ρούτ).

Καλά 70% πως γίνεται να κάψει η οθόνη; Ανοιχτή είναι συνέχεια;

θα σου πω ακριβως τωρα, το facebook lite τρωει 20% το chrome 19,6 % το ινσταγκραμ 13 και το android 6.4 μετα χαμηλωνει πολυ.. απλα αυτα ειναι κλειστα συνεχεια δεν καταλαβαινω γιατι! μαλακια ειπα κατι αλλο θυμομουν για την οθονη! εχω κανει factory reset και calibrate οταν ηταν rout το τηλεφωνο αλλα με την νεα ρομ που εβαλα δεν γινεται!

Δημοσ.

Για βάλε μια το ampere και δες με τι ρυθμό ξεφορτίζει. Μετά βάλτο σε αναμονή 2-3 λεπτά και γύρνα στο πρόγραμμα και δες και το minimum.

Δημοσ.

Για βάλε μια το ampere και δες με τι ρυθμό ξεφορτίζει. Μετά βάλτο σε αναμονή 2-3 λεπτά και γύρνα στο πρόγραμμα και δες και το minimum.

μια μου γραφει -326 και μια -471 τι σημαινει; πως το βαζω σε αναμονη;

Δημοσ.

Κανονική κατανάλωση για τέτοιο κινητό θα έλεγα... Σε αναμονή = κλειστή οθόνη και να μην κάνει κάτι παρα μόνο αυτό το πρόγραμμα άσε. Μετά άνοιξε την οθόνη και δες το minimum.

Δημοσ.

Κανονική κατανάλωση για τέτοιο κινητό θα έλεγα... Σε αναμονή = κλειστή οθόνη και να μην κάνει κάτι παρα μόνο αυτό το πρόγραμμα άσε. Μετά άνοιξε την οθόνη και δες το minimum.

- 300 τωρα.. και τι φταιει; γιατι αλλαζω μπαταρια και συνεχιζει απο εκει που σταματησε η αλλη;

Δημοσ.

Κάτσε, mA, γράψε λάθος, πολλά καίει. George b και εσένα τόσο πολύ λέει; Κοντά 500mA είναι μισό αμπέρ... Για κατέβασε κανένα πρόγραμμα σαν αυτό: link και δες αν ο επεξεργαστής σου είναι 100% συνέχεια, γενικά κάτι σου καίει την μπαταρία :P

ps βάλε και αυτό και άστο να κάψει 20-30% και ανέβασε εδώ print screen να δούμε τι καίει.

Δημοσ.

Κάτσε, mA, γράψε λάθος, πολλά καίει. George b και εσένα τόσο πολύ λέει; Κοντά 500mA είναι μισό αμπέρ... Για κατέβασε κανένα πρόγραμμα σαν αυτό: link και δες αν ο επεξεργαστής σου είναι 100% συνέχεια, γενικά κάτι σου καίει την μπαταρία :P

ps βάλε και αυτό και άστο να κάψει 20-30% και ανέβασε εδώ print screen να δούμε τι καίει.

cpu usage γραφει 52 % τωρα περιμενω το αλλο!

Δημοσ.

Απο κάτω σου γράφει πως κατανέμεται αυτό το 52%, τι τρώει τον επεξεργαστή;

Άστο λίγο να ηρεμήσει το κινητό, μην το βλέπεις απευθείας όταν ανοίγεις το πρόγραμμα.

Edit: Όταν έκανες restore έκανες και clear cache ε; Τα καθάρισες όλα που σου έβγαζε δηλαδή.

Δημοσ.

Απο κάτω σου γράφει πως κατανέμεται αυτό το 52%, τι τρώει τον επεξεργαστή;

Άστο λίγο να ηρεμήσει το κινητό, μην το βλέπεις απευθείας όταν ανοίγεις το πρόγραμμα.

για τον επεξεργαστη δεν μου γραφει κατι, μονο 15-17 % usage...τωρα το αλλο ακομη να φαει 20-30 %  μπαταρια. για καποιο λογο παει αργα αλλα και παλι μειωνεται χωρις να το χρησιμοποιω..

Δημοσ.

15% καλά είναι, δεν πρέπει να τρέχει κάτι.

Άσε το άλλο πρόγραμμα να τρέξει τότε και δες μετά στα στατιστικά που έφυγε η μπαταρία. Κάποιο πρόγραμμα θα είναι, δεν μπορεί....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...