O'Captain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γεια σάς! Πιστεύω πως πολλοί από μας είμαστε άνεργοι οπότε θα είναι πολύ χρήσιμο ένα θέμα που θα καταγράφουμε ότι προσφορά βλέπουμε για κατόχους κάρτας ανεργίας στην περιοχή μας ο καθένας π.χ Σεμινάρια,φροντιστήρια,καταστήματα κτλ Ξεκινάω εγώ Στα ster cinemas, στην Πάτρα τουλάχιστον, Δευτέρα με Πέμπτη το εισιτήριο κοστίζει 4,5Ε με την κάρτα
mylo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μειωμένη μηνιαία κάρτα στον οασθ από το εργατικό κέντρο 2
Gary_Kokkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σε όλες τις εκδηλώσεις με εισοδο , πάντα υπάρχει ειδικη τιμη για ανεργους 1
panosno1com Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τζαμπα στα ΜΜΜ της Αθήνας (μεχρι να βγει το ηλεκτρονικο εισιτήριο απ το νεο έτος τουλαχιστον). Επισης καμια φορα παιζουν "πρόγραμματα" πχ να παρεις καποιες ενοτητες του ecdl πληρώνοντας λχ μονο τα εξεταστρα 1
gokuthelegend Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τζαμπα στα ΜΜΜ της Αθήνας (μεχρι να βγει το ηλεκτρονικο εισιτήριο απ το νεο έτος τουλαχιστον). Επισης καμια φορα παιζουν "πρόγραμματα" πχ να παρεις καποιες ενοτητες του ecdl πληρώνοντας λχ μονο τα εξεταστρα Αυτό. Η αδερφή μου συγκεκριμένα είχε δώσει το ICT (όχι το ECDL, αλλά και αυτό αναγνωρίζεται στο δημόσιο), και πλήρωσε μόνο τα εξέταστρα. Αυτό έγινε σε φροντιστήριο επαρχιακής πόλης (Λιβαδειά). 2
krami Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μειωμένη μηνιαία κάρτα στον οασθ από το εργατικό κέντρο με δεδομενο οτι ο οασθ πηγαινει την 1/1/2017 τις μηνιαιες καρτες απο τα 30 στα 48€ πρεπει οπωσδηποτε να παραμεινει η εκπτωση 20% απο το ΕΚΘ. θα ειναι μια σημαντικη ανασα για τους ανεργους 1
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μειωμένη μηνιαία κάρτα στον οασθ από το εργατικό κέντρο Ποσο δινεις τωρα;;
opcorsa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αυτό. Η αδερφή μου συγκεκριμένα είχε δώσει το ICT (όχι το ECDL, αλλά και αυτό αναγνωρίζεται στο δημόσιο), και πλήρωσε μόνο τα εξέταστρα. Αυτό έγινε σε φροντιστήριο επαρχιακής πόλης (Λιβαδειά). φιλε ξερουμε περισσοτερες πληροφοριες? παιζει να ισχυει ακομα αυτο? ή ρωταω σε καθε μεμονομενο κεντρο μπας και γλυτωσω τιποτα... ειμαι σε αναζητηση για ecdl γιαυτο ρωταω... ευχαριστω, αν ξερεις
Miracle Worker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 φιλε ξερουμε περισσοτερες πληροφοριες? παιζει να ισχυει ακομα αυτο? ή ρωταω σε καθε μεμονομενο κεντρο μπας και γλυτωσω τιποτα... ειμαι σε αναζητηση για ecdl γιαυτο ρωταω... ευχαριστω, αν ξερεις Μόλις χθες μου στείλανε μήνυμα στο κινητό για κάτι τέτοιο. Δεν έχω συνεργαστεί με το κέντρο ούτε ξέρω που με βρήκαν, αλλά στο στέλνω σε pm. Στο sms λέει, είστε νέος από 18-30, δικαιούστε δωρεάν μαθήματα υπολογιστών. Καλέστε στο 210*** για πληροφορίες. 1
gokuthelegend Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 φιλε ξερουμε περισσοτερες πληροφοριες? παιζει να ισχυει ακομα αυτο? ή ρωταω σε καθε μεμονομενο κεντρο μπας και γλυτωσω τιποτα... ειμαι σε αναζητηση για ecdl γιαυτο ρωταω... ευχαριστω, αν ξερεις Δεν γνωρίζω αν το κάνουν όλα τα φροντιστήρια, μάλλον θα πρέπει να το ψάξεις. Εμένα η αδερφή μου εντελώς τυχαία είχε περάσει έξω από ένα φροντιστήριο (δεν έψαχνε να δώσει ecdl, δεν το είχε καν στα υπόψη, πήγαινε για άλλη δουλειά και απλώς έτυχε να περνάει απέξω, ήταν στον δρόμο της) και βλέπει μια ταμπέλα στην τζαμαρία να λέει "ειδικές προσφορές για κατόχους κάρτας ανεργίας" και σκέφτεται, δεν πάει στο καλό, ας πάω να ρωτήσω τι παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα