Προς το περιεχόμενο

Κρέμασμα πόρτας αλουμινίου


evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Έχω ενα παράθυρο αλουμινίου το οποίο το τελευταίο διαστημα ανοιγοκλεινει πολύ δύσκολα. Έχει κρεμάσει μάλλον και ο κάτω πυρσός βρίσκει πανω στο κούφωμα και ο πανω όταν κλειδωνω δεν πιάνει καθόλου. Αμα θέλω να το ανοιξω/κλείσω θα πρεπει να σηκωσω με αρκετή δυναμη το παράθυρο για να "ξεκαβαλησει" ο πυρσός από το κούφωμα.

 

Ξέρετε καμια λύση? Θέλει αλλους μεντεσέδες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω μπροστά μου τέτοιο παράθυρο για να θυμηθώ και να σου πω ακριβώς αλλά ψάξου,

κάπου στην κάτω γωνία της κάσας που είναι οι πύροι, υπάρχει μια υποδοχή για αλενόκλειδο για να ρεγουλάρεις το παραθυρόφυλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στον κάτω μεντεσέ της πόρτας υπάρχει μια βίδα, μπορεί άλεν μπορεί αστεράκι μπορεί σταυρωτή μπορεί ίσια, με την οποία ανεβάζεις-κατεβάζεις την πόρτα ολόκληρη. Στον πάνω μεντεσέ υπάρχει μια ακόμα τέτοια βίδα, με την οποία ρυθμίζεις την κλίση της πόρτας, την αλφαδιάζεις δηλαδή. Πρώτα τσέκαρε την πάνω και μετά την κάτω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς δεν έχει ανάκληση

Χαλάρωσε τις βίδες απο τον μεντεσέ που είναι στην κασα σήκωσε το φύλο περί το μισό πόντο και σφιξε τις βίδες καλό είναι όταν βρεις την αρχική του θέση να βάλεις τουλάχιστον μία περαστη βίδα ( τρυπανοβιδα) ώστε να μη ξαναπέσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον χαλαρωσαν οι βιδες και επεσε ολο το φυλλο.διοτι για να φαγωθει το πλαστικο που εχουν μεσα αυτοι οι μεντεσεδες,πρεπει να ειναι βαρυ το φυλλο,και εσυ εγραψες για παραθυρο και οχι μπαλκονοπορτα.εκτος και αν ειναι μεγαλο καο μονο το παραθυροφυλλο,οποτε και ειναι βαρυ,οποτε και φαγωθηκε το πλαστικο.αλλαξε τον ανω μεντεσε με τον κατω,κανε τραμπα δλδ,εχουν διαφορετικη φθορα ,και με την τραμπα,περνεις αρκετη παραταση......αλλιως αλλαγη,δεν ειναι ακριβος μεντεσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...