Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω να δεις καποιον ηθοποιο τραγουδιστη κτλ και λογω εμφανισης κτλ να σαρεσει πολυ να σε φτιαχνει και ειδικα για τις γυναικες μεχρι και γαμο να σκεφτονται μαζι του. Αλλα το να βλεπεις ταινιες μονο και μονο επειδη παιζει ο ταδε δεν ειναι βλακεια; Ακομα και να πιστευεις οτι εχεις ελπιδες δεν ειναι βλακεια; Και, αν καποιος απο το κοινο καταφερει να γνωριστει με καποιον "διάσημο" αν δεν ειναι ο ίδιος είτε διάσημος είτε απο κάποια "καλή" οικογένεια πόσο πιθανο θεωρείτε μια σχέση να προχωρήσει; Προσωπικα το θεωρω ενα ειδος παγιδας, ποτε δεν με αφηνω να παθω την πλακα μου λογω εμφανισης απο καποια πχ ηθοποιο. Εσεις τι λετε;

Δημοσ.

Τι trash κατάσταση είναι αυτή που περιγράφεις. Ποιος θεατής ελπίζει ότι θα τα φτιάξει με σελέμπριτι. Έλεοc.

• Like 4
Δημοσ.

Όχι, δεν είναι βλακεία. Ο καθένας βλέπει ταινίες για όποιον λόγο θέλει.

Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι (ενήλικες) δεν γνωρίζουν ότι είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο πιθανό είναι να προχωρήσει μια οποιαδήποτε σχέση.

Γιατί να είναι παγίδα; Από την άποψη, να σου γίνει εμμονή;

Αν ναι, τότε και ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να του/της γίνει εμμονή.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω να δεις καποιον ηθοποιο τραγουδιστη κτλ και λογω εμφανισης κτλ να σαρεσει πολυ να σε φτιαχνει και ειδικα για τις γυναικες μεχρι και γαμο να σκεφτονται μαζι του. Αλλα το να βλεπεις ταινιες μονο και μονο επειδη παιζει ο ταδε δεν ειναι βλακεια; Ακομα και να πιστευεις οτι εχεις ελπιδες δεν ειναι βλακεια; Και, αν καποιος απο το κοινο καταφερει να γνωριστει με καποιον "διάσημο" αν δεν ειναι ο ίδιος είτε διάσημος είτε απο κάποια "καλή" οικογένεια πόσο πιθανο θεωρείτε μια σχέση να προχωρήσει; Προσωπικα το θεωρω ενα ειδος παγιδας, ποτε δεν με αφηνω να παθω την πλακα μου λογω εμφανισης απο καποια πχ ηθοποιο. Εσεις τι λετε;

Ρε Φλαουτιστα εχεις κάτι αποριες ωρες ωρες σαν να βλέπω παιδακι 15 χρονων να΄γράφει :cry:  :cry:

• Like 13
Δημοσ.
θα πω και γω τη γνωμη μου ειναι ενα illusion  και τιποτα αλλο. βλεπεις χαρακτηρες σε εργο δε βλεπεις κανονικους και σου αρεσουν οι χαρακτηρες.

αν το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων και γυναικων μπορουσαν ευκολα να κανανε σχεση με celeb   θα απογοητευοντουσαν στο τελος απο πολλα πραγματα.Βεβαια παντα εννοειται για τι celeb  μιλαμε.αλλα αν μιλαμε για χολυγουντ τοτε εκει βλεπεις αλλη εικονα ανθρωπου απ αυτη που φανταζοσουν

σιγουρα ειπαρχουν και διασσημοι που δεν εχουν ψωνιστει και δεν εχουν γινει μαμακες και ισως, αλλα λιγο σπανια θα ειπαρχουν και στο χολυγουντ τετιοι.

το καλυτερο παραδειγμα ειναι ο μπραντ πιτ.πιστυεω ειναι απ τους ηθοπιους του χολυγουντ που ταν φαντασιωση για καθε γυναικα και ομως στο τελος φανηκε πως ηταν στη πραματικη ζωη συν τα ναρκωτικα

τωρα αν θες για πηδημα και τιποτα αλλο τοτε κανε το σταυρο σου και μπορει να συμβει καποτε  

βεβαια και αυτο εξαρταται και σε τι χωρα ζεις,γιατι αν μιλαμε για αυτην τοτε ε μια αντζελινα ηρθε και μονο ο τσιπρας τη γνωρισε με τα αγγλικα του αχαχαχαχα

Δημοσ.

Τα titties της Emily με εχουν στοιχειώσει. Οποτε ναι καθε φορα που βλεπω το clip του blurred lines φαντασιώνομαι πως ειναι δικά μου. Καπάκι βάζω και το sex scene του girl gone και μπαίνω στον ρόλο του Benafleck καθώς την σμπρώχνει.

Μετα προσπαθώ να καταστρωσω σχέδιο κατάκτησης. Ο καθρέφτης δεν βοηθά οποτε μπαίνω στο ebanking να δω. Και κει αρχίζει το κλάμα.

Προσεύχομαι για sex tape....daily!!!

• Like 6
Δημοσ.

Οι celebrity είναι ότι πιο fake υπάρχει. Fake από αυτό που βλεπουμε. Στην προσωπική τους ζωή είναι όπως όλοι οι άλλοι ανθρώποι δεν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.

θα πω και γω τη γνωμη μου ειναι ενα illusion και τιποτα αλλο. βλεπεις χαρακτηρες σε εργο δε βλεπεις κανονικους και σου αρεσουν οι χαρακτηρες.

αν το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων και γυναικων μπορουσαν ευκολα να κανανε σχεση με celeb θα απογοητευοντουσαν στο τελος απο πολλα πραγματα.Βεβαια παντα εννοειται για τι celeb μιλαμε.αλλα αν μιλαμε για χολυγουντ τοτε εκει βλεπεις αλλη εικονα ανθρωπου απ αυτη που φανταζοσουν

σιγουρα ειπαρχουν και διασσημοι που δεν εχουν ψωνιστει και δεν εχουν γινει μαμακες και ισως, αλλα λιγο σπανια θα ειπαρχουν και στο χολυγουντ τετιοι.

το καλυτερο παραδειγμα ειναι ο μπραντ πιτ.πιστυεω ειναι απ τους ηθοπιους του χολυγουντ που ταν φαντασιωση για καθε γυναικα και ομως στο τελος φανηκε πως ηταν στη πραματικη ζωη συν τα ναρκωτικα

τωρα αν θες για πηδημα και τιποτα αλλο τοτε κανε το σταυρο σου και μπορει να συμβει καποτε

βεβαια και αυτο εξαρταται και σε τι χωρα ζεις,γιατι αν μιλαμε για αυτην τοτε ε μια αντζελινα ηρθε και μονο ο τσιπρας τη γνωρισε με τα αγγλικα του αχαχαχαχα

Και για πες, καιλι ή bieber; Ποιον γουσταρεις απ τους δυο, εστω ψευδοαισθητικα;

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ χαλάστηκα με τον Μπραντ Πιτ επειδή σίτεψε. Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Γενικά πάνε τα σελέμπριτι κρασιζ που είχα μιας και όλοι πουρεύουν. Τώρα μου αρέσει ο Τομ Χάρντι και όσο κρατήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...