bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Καραφλομεσηλικας
livefreeordie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι αν τους βλεπαμε ολους αυτους χωρις τα φιλτρα της τιβι και του σινεμα και γενικα χωρις το τελειο μακιγιαρισμα και χτενισμα θα μας αρεσαν το ιδιο; κατι μου λεει πως το 80% μαλλον οχι ακριβως επειδη ειναι διασημοι βγαινουν οσο πιο τελειοι γινεται στο γυαλι,εκτος αυτου πλακωνονται και στις πλαστικες και τα μποτοξ. το θεμα ειναι στην πραγματικοτητα πως ειναι!
bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 To Tζεσικακι τα σπαει και αφιλτραριστο 1
idomeneas7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το φτιαξίδι πάει πιό πολύ για τις γυναίκες μωρέ, οι άντρες σελέμπριτι είναι ωραίοι και άφτιαχτοι. Δεν θέλω βλακείες με τίποτα Ντάνι Ντεβίτο.
~mxls~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τα titties της Emily με εχουν στοιχειώσει.. Προσεύχομαι για sex tape....daily!!! 1
SoFiA11 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Και δεν ειναι καν Παρασκευη! το είπαμε, το καταλάβαμε, θα το ξαναπούμε άραγε; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Καταλαβαίνω να δεις καποιον ηθοποιο τραγουδιστη κτλ και λογω εμφανισης κτλ να σαρεσει πολυ να σε φτιαχνει και ειδικα για τις γυναικες μεχρι και γαμο να σκεφτονται μαζι του. Αλλα το να βλεπεις ταινιες μονο και μονο επειδη παιζει ο ταδε δεν ειναι βλακεια; Ακομα και να πιστευεις οτι εχεις ελπιδες δεν ειναι βλακεια; Και, αν καποιος απο το κοινο καταφερει να γνωριστει με καποιον "διάσημο" αν δεν ειναι ο ίδιος είτε διάσημος είτε απο κάποια "καλή" οικογένεια πόσο πιθανο θεωρείτε μια σχέση να προχωρήσει; Προσωπικα το θεωρω ενα ειδος παγιδας, ποτε δεν με αφηνω να παθω την πλακα μου λογω εμφανισης απο καποια πχ ηθοποιο. Εσεις τι λετε; Έλα πες οτι θες να κλέψεις την φήμη της Koritsi_Gia_PC. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι αν τους βλεπαμε ολους αυτους χωρις τα φιλτρα της τιβι και του σινεμα και γενικα χωρις το τελειο μακιγιαρισμα και χτενισμα θα μας αρεσαν το ιδιο; κατι μου λεει πως το 80% μαλλον οχι ακριβως επειδη ειναι διασημοι βγαινουν οσο πιο τελειοι γινεται στο γυαλι,εκτος αυτου πλακωνονται και στις πλαστικες και τα μποτοξ. το θεμα ειναι στην πραγματικοτητα πως ειναι! plz
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Η Delevingne είναι μοντέλο, δεν ξέρω μοντέλο που είναι άσχημο :/ Αλλά οι ηθοποιοί πολλοί δεν είναι τόσο ωραίοι όσο δείχνουν.
livefreeordie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 plz δεν ειπα ολοι καταρχας. ειπα οι περισσοτεροι ενταξει καποιοι εννοειται ειναι ωραιοι οπως και να χει.
Speculoos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ χαλάστηκα με τον Μπραντ Πιτ επειδή σίτεψε. Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Γενικά πάνε τα σελέμπριτι κρασιζ που είχα μιας και όλοι πουρεύουν. Τώρα μου αρέσει ο Τομ Χάρντι και όσο κρατήσει. Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά κι εσύ σίτεψες
Ψιτ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ χαλάστηκα με τον Μπραντ Πιτ επειδή σίτεψε. Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Γενικά πάνε τα σελέμπριτι κρασιζ που είχα μιας και όλοι πουρεύουν. Τώρα μου αρέσει ο Τομ Χάρντι και όσο κρατήσει.Ρε Ιδομενέα, δε σιτεψαν μόνο εκείνοι...
idomeneas7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ κανενός το σελεμπριτι κρας οπότε κανείς δεν απογοητεύεται όσο μεγαλώνω. Εκτός από εμένα.
volos27 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ακουστε λιγο, θελω να ειμαι ξεκάθαρος με τους φαν μου, οποτε αν ακουσετε κατι απο τα ΜΜΕ οτι εχω σχεσεις με κοινες θνητες κ οχι διασημες, είναι ολα ψεματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα