Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι αν τους βλεπαμε ολους αυτους χωρις τα φιλτρα της τιβι και του σινεμα και γενικα χωρις το τελειο μακιγιαρισμα και χτενισμα θα μας αρεσαν το ιδιο; κατι μου λεει πως το 80% μαλλον οχι :P ακριβως επειδη ειναι διασημοι βγαινουν οσο πιο τελειοι γινεται στο γυαλι,εκτος αυτου πλακωνονται και στις πλαστικες και τα μποτοξ. το θεμα ειναι στην πραγματικοτητα πως ειναι!

Δημοσ.

Το φτιαξίδι πάει πιό πολύ για τις γυναίκες μωρέ, οι άντρες σελέμπριτι είναι ωραίοι και άφτιαχτοι.

Δεν θέλω βλακείες με τίποτα Ντάνι Ντεβίτο.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω να δεις καποιον ηθοποιο τραγουδιστη κτλ και λογω εμφανισης κτλ να σαρεσει πολυ να σε φτιαχνει και ειδικα για τις γυναικες μεχρι και γαμο να σκεφτονται μαζι του. Αλλα το να βλεπεις ταινιες μονο και μονο επειδη παιζει ο ταδε δεν ειναι βλακεια; Ακομα και να πιστευεις οτι εχεις ελπιδες δεν ειναι βλακεια; Και, αν καποιος απο το κοινο καταφερει να γνωριστει με καποιον "διάσημο" αν δεν ειναι ο ίδιος είτε διάσημος είτε απο κάποια "καλή" οικογένεια πόσο πιθανο θεωρείτε μια σχέση να προχωρήσει; Προσωπικα το θεωρω ενα ειδος παγιδας, ποτε δεν με αφηνω να παθω την πλακα μου λογω εμφανισης απο καποια πχ ηθοποιο. Εσεις τι λετε;

Έλα πες οτι θες να κλέψεις την φήμη της Koritsi_Gia_PC.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι αν τους βλεπαμε ολους αυτους χωρις τα φιλτρα της τιβι και του σινεμα και γενικα χωρις το τελειο μακιγιαρισμα και χτενισμα θα μας αρεσαν το ιδιο; κατι μου λεει πως το 80% μαλλον οχι :P ακριβως επειδη ειναι διασημοι βγαινουν οσο πιο τελειοι γινεται στο γυαλι,εκτος αυτου πλακωνονται και στις πλαστικες και τα μποτοξ. το θεμα ειναι στην πραγματικοτητα πως ειναι!

plz

makeup_5.jpg

Δημοσ.

Η Delevingne είναι μοντέλο, δεν ξέρω μοντέλο που είναι άσχημο :/

Αλλά οι ηθοποιοί πολλοί δεν είναι τόσο ωραίοι όσο δείχνουν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ χαλάστηκα με τον Μπραντ Πιτ επειδή σίτεψε. Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Γενικά πάνε τα σελέμπριτι κρασιζ που είχα μιας και όλοι πουρεύουν. Τώρα μου αρέσει ο Τομ Χάρντι και όσο κρατήσει.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά κι εσύ σίτεψες :ph34r:

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι, εγώ χαλάστηκα με τον Μπραντ Πιτ επειδή σίτεψε. Αμ ο Τζουντ Λο έχεις δει πως έγινε? Γενικά πάνε τα σελέμπριτι κρασιζ που είχα μιας και όλοι πουρεύουν. Τώρα μου αρέσει ο Τομ Χάρντι και όσο κρατήσει.

Ρε Ιδομενέα, δε σιτεψαν μόνο εκείνοι...
Δημοσ.

Ναι αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ κανενός το σελεμπριτι κρας οπότε κανείς δεν απογοητεύεται όσο μεγαλώνω. Εκτός από εμένα.

Δημοσ.

Ακουστε λιγο, θελω να ειμαι ξεκάθαρος με τους φαν μου, οποτε αν ακουσετε κατι απο τα ΜΜΕ οτι εχω σχεσεις με κοινες θνητες κ οχι διασημες, είναι ολα ψεματα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...