Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι να αγορασω μια τηλεοραση και εψαχνα στα public και ειδα το εξης ''δωρεάν αντικαταβολή, δόσεις με κάρτα ή PayPal '' ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? Και αν Ναι πως γινετε???

Δημοσ.

Μεσω paypal credit λογικά

Δεν παρέχεται το Paypal Credit στην Ελλάδα. Μόνο ΗΠΑ-Βρετανία.

1. δωρεάν αντικαταβολή,
  2. δόσεις με κάρτα
  3. ή PayPal

Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι μόνο με κάρτα δίνουν δόσεις. Δεν θα μπορούσε με Paypal έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

1. δωρεάν αντικαταβολή,
  2. δόσεις με κάρτα
  3. ή PayPal

για να ήταν ξεχωριστό θα έπρεπε να έχει κόμμα μετά το δόση με κάρτα και να έφευγε το "ή" που είναι σύνδεσμος. Τώρα έτσι όπως το γράφει φαίνεται να εννοεί

1. δωρεάν αντικαταβολή, <--κόμμα

2. δόσεις με κάρτα ή paypal

Το σωστό θα έπρεπε να ήταν, δωρεάν αντικαταβολή, δόσεις με κάρτα, Paypal. Μάλιστα στην κάρτα δεν διευκρινίζει ακριβώς, ας πούμε με χρεωστική ή προπληρωμένη δεν μπορείς να κάνεις δώσεις (γελοία δικαιολογία θα μου πεις αλλά ακόμη υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ χρεωστικής, προπληρωμένης και πιστωτικής).

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν και λίγο αρχαίο θέμα.. βρήκα αυτό ψάχνοντας για δόσεις με paypal και είπα να σας το δείξω.

https://developer.paypal.com/docs/classic/paypal-payments-standard/integration-guide/manage-billing-plans/

Δεν περιμένω κάποιο κατάστημα να το έχει σαν τρόπο πληρωμής (ειδικά ελληνικό κατάστημα) αλλά για ανεπίσημες συναλλαγές ίσως βόηθαγε κάτι τέτοιο.. π.χ για δόσεις σε αγγελίες κλπ
(βέβαια δεν ξέρω αν σου διασφαλίζει το paypal οτι θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα τον επόμενο μήνα... οπότε μπορεί να λέω και π..ες :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπαίνει κόμμα πριν το διαζευτικό ή

οι επιλογές είναι οι 3 που γράφει ο scullyist

edit. τώρα είδα πότε απαντάω 😐

Επεξ/σία από warlock9_0
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

νομίζω αυτό δεν ισχύει στο Ελλάντα, αλλά δεν κόβω και το.. κεφάλι μου :P

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Wabisuke είπε

νομίζω αυτό δεν ισχύει στο Ελλάντα, αλλά δεν κόβω και το.. κεφάλι μου :P

Δεν πάει ακριβώς με την τοποθεσία σου δηλαδή θα μπορούσες να έχεις paypal credit για να αγοράσεις απο οποιοδήποτε κατάστημα που δέχεται paypal (πχ public στην ελλάδα) 

Το θέμα είναι ότι για να σε δεχτούν θα πρέπει να έχεις κάποια κάρτα ή λογαριασμό τραπέζης συνδεδεμένο απο χώρες που συνεργάζονται με αυτό το σύστημα. 

Για να το τσεκάρεις απλά πήγαινε στο www.paypal.co.uk/credit αλλά αν απλά έχεις εναν unverified λογαριασμό χωρίς κάρτα κτλ ή με χρεωστική απο κάποια ελληνική τράπεζα μόνο τότε μην ελπίζεις αλλά το να το τσεκάρεις ειναι τζάμπα οπότε καλή τύχη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...