Προς το περιεχόμενο

Αγορά course from Udemy


NickSym

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαζευοντας ειδα την παρακατω προσφορα στο Udemy και μιας και θελω καποια στιγμη να ασχοληθω με Game Development (και) με το Unity αναρωτιεμαι αν αξιζει.

 

Δεν εχω ξανασχοληθει με τετοιου ειδους courses οποτε μια γενικη γνωμη για αυτην την μεθοδο αλλα και το συγκεκριμενο πακετο, απ' οσους το εχουν παρει ή γενικα αντιλαμβανονται καποια πραγματα απο το content.

 

https://www.udemy.com/unitycourse/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Δεν ξέρω το επίπεδό σου αλλά αν δεν είσαι τέρμα αρχάριος και δεν έχεις ξανασχοληθεί ποτέ στη ζωή σου με τους κομπιούτορες, θα έλεγα ότι δεν αξίζει. Όταν βλέπεις lecture 15 print text to console και lecture 16 using variables, καταλαβαίνεις σε ποιους απευθύνεται το course. Πιο μετά μαθαίνεις και πράγματα που είναι πιο χρήσιμα, αλλά νομίζω ότι γενικά δε θα πάρεις πολλά πράγματα. Ίσως θα σου ήταν πιο βολικό αυτό το course γιατί σου τα έχει με μια σειρά, δε χρειάζεται να ψάχνεις κλπ. Γενικότερα θα έλεγα ότι δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να μάθεις αυτά που σου μαθαίνει το συγκεκριμένο, αλλά με 14 ευρώ μόνο και μόνο για μια πρώτη επαφή δε νομίζω ότι είναι τρομερό. Δηλαδή δεν αξίζει, αλλά αξίζει :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι 3ετεις φοιτητης πληροφορικης οποτε δε με λες και αρχαριο :P

 

Βεβαια δεν ξερω C# αλλα ουσιαστικα δεν ειναι η C# αλλα η openGL που χρησιμοποιειται.

 

Με το Unity ειχα ασχοληθει σε καποια φαση αλλα εκανα απλα τα tutorials-παιχνιδια οπου εμαθα λιγο τα εργαλεια του Unity και γενικοτερα μικροπραγματα.

 

Ωστοσο θα ηθελα απο οταν βρω τον χρονο να ασχοληθω σοβαρα ετσι ωστε να μπορω να φτιαξω αυτο που θελω, οσο απλο κι αν ειναι, χωρις να χρειαζεται π.χ να ψαχνω απο εδω κι εκει για καταλληλα scripts ή να χρειαζομαι video-tutorials για το καθε τι.

 

Τα lectures ειναι ιδιαιτερα αρκετα, αν και δεν ξερω ποσο μεγαλα ειναι, οποτε μου φαινεται λογικο να ξεκιναν απο τα πολυ απλα και να εμβαθυνουν. Σιγουρα καποια θα μου ειναι αχρηστα αλλα πρεπει να υπαρχει μια δομη, μια αρχη.

 

Ουσιαστικα ειναι μια εισαγωγη στην C# οπου απλα την προσπερναω χωρις πολλα πολλα(παρομοια με java που συνεννοουμαστε) και προχωραω στα υπολοιπα οπου αφορουν καθαρα την ιδια την μηχανη, τα εργαλεια της κι ολα οσα μπορεις να κανεις...

 

Απλα δεν ξερω αν ειναι το πιο καταλληλο course, απ' οτι ειδα εχει κι αλλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Στο Unity πρέπει να ξέρεις C# και το πώς είναι δομημένο το engine, δεν έχει καμία σχέση η openGL (μπορείς να γράψεις δικά σου shaders αλλά για αρχή τουλάχιστον δε νομίζω να θέλεις). Τη C# θα σου έλεγα να μην την περάσεις έτσι, γιατί είναι η γλώσσα που θα γράφεις αν θες να χρησιμοποιήσεις το Unity (υπάρχει και το Unityscript που είναι κάτι σαν javascript και η Boo). Το ποιο course είναι πιο κατάλληλο γι' αυτό που θες δεν ξέρω, γιατί δεν έχω πάρει κανένα ούτε έχω δει άλλα courses, απλώς σου λέω ότι το συγκεκριμένο που έβαλες εδώ είναι για κάποιον που δεν έχει ξανασχοληθεί ποτέ με προγραμματισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...