Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Έχω να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να ανεβάσω ένα βίντεο διάρκειας μίας ώρας και να το στείλω σε κάποιους συναδέλφους . Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Υπάρχει κάποιο Software?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Τι όγκο έχει το Video? Χρησιμοποιείς κάποια Cloud υπηρεσία; π.χ. Google drive, Dropbox κλπ.

αν θυμάμαι καλα κάπου στα 700 ΜΒ είναι.. έχω και Dropbox και Google Drive σαν Free User φυσικά αλλά δεν μου κάνει upload . όσες φορές έχω δοκιμάσει κολλάει πάντα στα μισά ή μπορεί και λιγότερο..

Δημοσ.

Αν έχεις εγκαταστημένο το Dropbox Desktop Client, βάλε το αρχείο μέσα και άστο. Αν δεν έχει πρόβλημα η γραμμή σου, θα ανέβει κάποια στιγμή. Αν δεν τα καταφέρει δοκίμασε και από άλλο PC. Μπορεί κάτι να τρέχει με τη γραμμή σου ή το PC.

Δημοσ.

Μπορείς να το ανεβάσεις κανονικά στο youtube αλλά να το κάνεις ιδιωτικό/private και να δώσεις τον σύνδεσμο μόνο στους συνάδελφους.

Το ίδιο γίνεται και με torrent αν δεν θες να αλλοιωθεί καθόλου η αρχική ποιότητα πάλι με τον ίδιο τρόπο, το κάνεις ιδιωτικό και στέλνεις μόνο το link.

Δημοσ.

Εγώ για τέτοιες δουλειές χρησιμοποιώ το wetransfer.

Την 1η φορά θα σου εμφανίσει μήνυμα να πατήσεις i agree και μετά απλά επιλέγεις το ή τα βίντεο (μέχρι 2gb τη φορά σε ένα ή πολλά αρχεία), προσθέτεις τα email των παραληπτών (με enter προσθέτεις μέχρι 20), το δικό σου email και αν θέλεις ένα μήνυμα. Στους παραλήπτες θα πάει email με ένα λινκ (και το μήνυμα σου αν έβαλες κάτι) για να κατεβάσουν το βίντεο. Έχει χρονικό περιορισμό νομίζω 48 ώρες για το κατέβασμα και σου έρχεται ένα mail για ενημέρωση αν το κατέβασαν όλοι οι παραλήπτες και πότε θα διαγραφεί.

How_do_i_transfer.png

Είναι πολύ καλό όταν θέλεις να στήλεις μεγάλα ή πολλά αρχεία σε κάποιον χωρίς να σε ενδιαφέρει να το/τα κρατήσεις online backup και το χρησιμοποιούν πολύ οι επαγγελματίες φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι για να στείλουν τα ρεπορτάζ στα κανάλια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...