Προς το περιεχόμενο

BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger - $2.00 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ready to process γράφει σε μένα

Κι εμένα το ίδιο, αλλά νομίζω το ίδιο έλεγε από την ώρα που έριξα την παραγγελία. Για άκυρο το κόβω.
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τους ρωτησα τι παιζει με την παραγγελια και μου απαντησαν αυτο:

We have checked that the item BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[ Plug;EU plug] is out of stock. And it will be restocked a mont later.

Μου ειπαν να μου αλλαξουν με εναν αλλο blitzewolf που εχει 2 ports και εχει αρχικη 9€ αλλα τους ειπα θα οτι περιμενω... Απο του χρονου θα παραλαβουμε δηλαδη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σημερα τον φορτιστη και φαινεται παρα πολύ καλος. Τελικα ηταν όπως το περιμενα και ειχα γραψει στην 2η σελιδα αυτου του θεματος ότι θα μου ερχόταν λογικά λίγο πριν τις γιορτές και έτσι έγινε. Αρα θα παραλάβετε και οσοι το περιμενατε από εκεινο το διαστημα.

Το ειχα προλαβει με το κουπόνι στα 9$.

Δημοσ.

Τους ρωτησα τι παιζει με την παραγγελια και μου απαντησαν αυτο:

We have checked that the item BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[ Plug;EU plug] is out of stock. And it will be restocked a mont later.

Μου ειπαν να μου αλλαξουν με εναν αλλο blitzewolf που εχει 2 ports και εχει αρχικη 9€ αλλα τους ειπα θα οτι περιμενω... Απο του χρονου θα παραλαβουμε δηλαδη.

Σήμερα ξημερώματα έφυγε η παραγγελία μου εμένα (μαζί εφύγαν άλλες 2 παραγγελίες μικροπράγματα που πήρα χτες από αυτούς). Τσάμπα τους κατηγορούσα τελικά τους Κινέζους.

Shipment Details

Product Name Product ID Unit Price Quantity Subtotal Shipped Date Tracking Number BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung 976585 US$2.00 1 US$2.00 12/20/2016 20:43:52  
Δημοσ.

Νέο email σήμερα:

BlitzWolf BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[+Plug;EU plug] is unavailable now,and the restock time is uncertain, would you mind canceling it?

Δημοσ.

Νέο email σήμερα:

BlitzWolf BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[+Plug;EU plug] is unavailable now,and the restock time is uncertain, would you mind canceling it?

Να σου στείλουν με AU plug.. http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html?rmmds=search

ή το λευκό με EU plug  http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976084.html?rmmds=search

• Like 1
Δημοσ.

Τους ζήτησα λευκό και μου είπαν να δώσω την διαφορά. Μετά τους ζήτησα να στείλουν με AU plug, και μου είπαν ότι άλλαξαν την παραγγελία και τον στέλνουν... Ευχαριστώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα μετά από τόσο καιρό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήρθε με US plug αντί για EU και δεν έχω αντάπτορα. Επίσης είναι λευκό αντι για μαύρο που δείχνει.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα μετά από τόσο καιρό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήρθε με US plug αντί για EU και δεν έχω αντάπτορα. Επίσης είναι λευκό αντι για μαύρο που δείχνει.

Πότε τα παράγγειλες; Περιμένω έναν από 24/11 (βρίσκεται στον αέρα σύμφωνα με το tracking number)

Δημοσ.

Μόλις το άνοιξα και σε μένα λευκό είναι και έχει τρία ματσουκια.να τους ζητήσω αντάπτορα λέτε;

Δημοσ.

Πότε τα παράγγειλες; Περιμένω έναν από 24/11 (βρίσκεται στον αέρα σύμφωνα με το tracking number)

30/11 έγινε παραγγελία, 21/12 shipped.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...