BrocasHelm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ready to process γράφει σε μέναΚι εμένα το ίδιο, αλλά νομίζω το ίδιο έλεγε από την ώρα που έριξα την παραγγελία. Για άκυρο το κόβω.
Onelove Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τους ρωτησα τι παιζει με την παραγγελια και μου απαντησαν αυτο:We have checked that the item BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[ Plug;EU plug] is out of stock. And it will be restocked a mont later.Μου ειπαν να μου αλλαξουν με εναν αλλο blitzewolf που εχει 2 ports και εχει αρχικη 9€ αλλα τους ειπα θα οτι περιμενω... Απο του χρονου θα παραλαβουμε δηλαδη.
cmqwerty Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα σημερα τον φορτιστη και φαινεται παρα πολύ καλος. Τελικα ηταν όπως το περιμενα και ειχα γραψει στην 2η σελιδα αυτου του θεματος ότι θα μου ερχόταν λογικά λίγο πριν τις γιορτές και έτσι έγινε. Αρα θα παραλάβετε και οσοι το περιμενατε από εκεινο το διαστημα. Το ειχα προλαβει με το κουπόνι στα 9$.
BrocasHelm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τους ρωτησα τι παιζει με την παραγγελια και μου απαντησαν αυτο: We have checked that the item BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[ Plug;EU plug] is out of stock. And it will be restocked a mont later. Μου ειπαν να μου αλλαξουν με εναν αλλο blitzewolf που εχει 2 ports και εχει αρχικη 9€ αλλα τους ειπα θα οτι περιμενω... Απο του χρονου θα παραλαβουμε δηλαδη. Σήμερα ξημερώματα έφυγε η παραγγελία μου εμένα (μαζί εφύγαν άλλες 2 παραγγελίες μικροπράγματα που πήρα χτες από αυτούς). Τσάμπα τους κατηγορούσα τελικά τους Κινέζους. Shipment Details Product Name Product ID Unit Price Quantity Subtotal Shipped Date Tracking Number BlitzWolf® BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung 976585 US$2.00 1 US$2.00 12/20/2016 20:43:52
vrwmiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Όντως το έστειλαν και μένα, δεν έβαλα tn όμως...
Onelove Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και μενα το εστειλαν. Τωρα αν δεν χαθει μεσα στις γιορτες unregistered θα ειναι θαυμα.
thouthou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Νέο email σήμερα: BlitzWolf庐 BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[+Plug;EU plug] is unavailable now,and the restock time is uncertain, would you mind canceling it?
dimigar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Νέο email σήμερα: BlitzWolf庐 BW-S1 40W Smart 5-Port High Speed Desktop Charger With Power3S Tech For iPhone iPad Samsung[+Plug;EU plug] is unavailable now,and the restock time is uncertain, would you mind canceling it? Να σου στείλουν με AU plug.. http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html?rmmds=search ή το λευκό με EU plug http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976084.html?rmmds=search 1
thouthou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Να σου στείλουν με AU plug.. http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html?rmmds=search ή το λευκό με EU plug http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976084.html?rmmds=search Τους ζήτησα λευκό και μου είπαν να δώσω την διαφορά. Μετά τους ζήτησα να στείλουν με AU plug, και μου είπαν ότι άλλαξαν την παραγγελία και τον στέλνουν... Ευχαριστώ.
Onelove Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα μετά από τόσο καιρό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήρθε με US plug αντί για EU και δεν έχω αντάπτορα. Επίσης είναι λευκό αντι για μαύρο που δείχνει.
VonLoutsos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα μετά από τόσο καιρό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήρθε με US plug αντί για EU και δεν έχω αντάπτορα. Επίσης είναι λευκό αντι για μαύρο που δείχνει. Πότε τα παράγγειλες; Περιμένω έναν από 24/11 (βρίσκεται στον αέρα σύμφωνα με το tracking number)
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Ήρθε και το δικό μου, μαλακία που ακύρωσα το δεύτερο
tikos79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και το δικό μου ....Στον ίδιο σάκο ήταν μάλλον. Παραγγελία από 20/11/2016.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα μετά από τόσο καιρό. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί ήρθε με US plug αντί για EU και δεν έχω αντάπτορα. Επίσης είναι λευκό αντι για μαύρο που δείχνει. Μόλις το άνοιξα και σε μένα λευκό είναι και έχει τρία ματσουκια.να τους ζητήσω αντάπτορα λέτε;
Onelove Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πότε τα παράγγειλες; Περιμένω έναν από 24/11 (βρίσκεται στον αέρα σύμφωνα με το tracking number) 30/11 έγινε παραγγελία, 21/12 shipped.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα