Oneman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ηρθε ενα μηνυμα σε ενα γνωστο μου που εχει whats up και του λεει μονο γιαυτον 400' προς ολους καθε μηνα με την πρωτη ανανεωση για 6μηνες. Εχει ερθει σε κανεναν αλλο το συγκεκριμένο μηνυμα?
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Από ποιον του ήρθε το μήνυμα;
shreder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Φίλε πρέπει να μας πεις από ποιον ήρθε το μήνυμα για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Φιλικά Με Εκτίμιση
Oneman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Απο whatsup λεει το μηνυμα. Ακριβως λεει: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ : ΔΩΡΟ 400' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 1GB ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ. ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ.
shreder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάλιστα και σε μένα είχε έρθει τέτοιο μήνυμα από whatsup όταν είχα whatsup πριν από μερικά χρόνια. Μάλλον είναι κάποιο διαφημιστικό τρικ που το κάνουν σε κάποιους για να τους παρακινήσουν να βάλουν κάρτα επιπλέον από αυτή που πιθανώς έχουν βάλει ήδη για να μας φάνε λεφτά με μία αρκετά δελεαστική προσφορά. Πάντως φίλε μου μην ανησυχείς μέσα από την cosmote είναι το μήνυμα και δεν είναι κάτι το επικίνδυνο αν δεν θέλεις την προσφορά απλώς αγνόησέ το. Φιλικά Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2016 από shreder
opcorsa Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 προφανως εχει να βαλει καιρο καρτα ο φιλος σου γιαυτο στο στειλανε..οταν λεω καιρο 2-3 μηνες... γιατι εμενα που βαζω καθε 20 μερες/μηνα ποτε δεν με θυμουνται
Πανος999 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ισχυει λογικα..Εμενα παλια μου ειχαν στειλει κτ τετοιο απλα μου προσφερα αλλη μια καρτα ισης αξιας..Κ εγινε
Oneman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καθε μηνα βαζει και βαζει ενα συγκεκριμένο πακετο. Απλα μου κανει εντυπωση γιατι ακουσα κι αλλους για την ιδια προσφορα που ειναι αρκετα δελεαστική και περιμενα να μου ερθει αλλα τιποτα.
shreder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι αυτός ο αριθμός 6906397434 εμφανίζεται σε μήνυμα με όνομα αποστολέα DIAFIMHSH και σε προτρέπει να στείλεις την λέξη στοπ με sms για να μην συνέχίσεις να λαμβάνεις μηνύματα από αυτή την υπηρεσία αλλά το μήνυμα δεν πάει ποτέ γιατί ο αριθμός πιθανότατα δεν χρησιμοποιείται. Έχει μήπως κανείς καμιά ιδέα ποιός είναι απο πίσω;Στο μήνυμα εμφανίζεται επίσης ο αριθμός 9099000468. Πως μπορω να μαθω χωρις εισαγγελικη εντολη ποιος κρυβεται πισω απο αυτα τα μηνυματα γιατι δυστιχως ο εισαγγελεας μου ειπε οτι δεν μπορω με δικη του εντολη να το μαθω αυτο γιατι δεν απειλειται η ζωη μου απο αυτα τα μηνυματα και σε αυτο νομιζω εχει δικιο.ευχαριστω
l337 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και πάλι αυτός ο αριθμός 6906397434 εμφανίζεται σε μήνυμα με όνομα αποστολέα DIAFIMHSH και σε προτρέπει να στείλεις την λέξη στοπ με sms για να μην συνέχίσεις να λαμβάνεις μηνύματα από αυτή την υπηρεσία αλλά το μήνυμα δεν πάει ποτέ γιατί ο αριθμός πιθανότατα δεν χρησιμοποιείται. Έχει μήπως κανείς καμιά ιδέα ποιός είναι απο πίσω;Στο μήνυμα εμφανίζεται επίσης ο αριθμός 9099000468. Πως μπορω να μαθω χωρις εισαγγελικη εντολη ποιος κρυβεται πισω απο αυτα τα μηνυματα γιατι δυστιχως ο εισαγγελεας μου ειπε οτι δεν μπορω με δικη του εντολη να το μαθω αυτο γιατι δεν απειλειται η ζωη μου απο αυτα τα μηνυματα και σε αυτο νομιζω εχει δικιο. ευχαριστω Ό,τι ειπώθηκε εδώ. Καταγγελία στην ΑΠΔΠΧ.
livefreeordie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι προσφορες που τυχαια κερδιζεις κι ειναι αποκλειστικα για σενα. Και μενα μου εχουν ερθει διαφορα κατα καιρους,οπως 200 λεπτα προς ολους και 600 για γουατς απ με 4 ευρω και 500 mb επιπλεον με καθε ανανεωση καρτας. Αυτο το πακετο ειχα για αρκετους μηνες κι ηταν τελειο,δυστυχως εληξε ομως -,-
Grim Ripper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι προσφορες που τυχαια κερδιζεις κι ειναι αποκλειστικα για σενα. Και μενα μου εχουν ερθει διαφορα κατα καιρους,οπως 200 λεπτα προς ολους και 600 για γουατς απ με 4 ευρω και 500 mb επιπλεον με καθε ανανεωση καρτας. Αυτο το πακετο ειχα για αρκετους μηνες κι ηταν τελειο,δυστυχως εληξε ομως -,- Τέλειο είναι το φοιτητικό του what's up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα