Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στερέψει από ιδέες ρε παιδιά, για πείτε, να μην παίρνω τα ίδια και τα ίδια. Εσείς τί σκέφτεστε να πάρετε στους δικούς σας; Τους ρωτάτε πρώτα μήπως θέλουν κάτι συγκεκριμένο ή πάτε και αγοράζετε ό,τι θέλετε εσείς;

200_s.gif

• Like 2
Δημοσ.

Θα πάρω 150€ σκρατς και θα τους τα μοιρασω και ότι τύχει ;)

Έτσι κάποιος ή θα βγάλει κανένα ευρουλακι ή δεν θα πάρει τίποτα.

Και αν σε κάποιον 'κάτσει' 4ψήφιο ή 5ψήφιο ποσό? ;)

Εγώ θα προσπαθούσα να τους 'ψαρέψω' για το τι μπορεί να θέλουν, ή πάνω σε μια τυχαία κουβέντα να πετάξω μια σπόντα για το δώρο. πχ είδες το μπουφάν που έβαλε στην βιτρίνα το τάδε μαγαζί?

Έχω δοκιμάσει και τις δυο μεθόδους με μεγάλη επιτυχία στο παερλθόν

• Like 1
Δημοσ.

Ε αν κάτσει έκατσε

Θα χαρώ να τύχουν ένα καλό πόσο

Ούτως ή άλλως οικογένεια μου είναι :)

Πάντως αν κάτσει μεγάλο ποσό καλά θα είναι.

έτσι θα βολευτουμε όλοι :P

Δημοσ.

Στα πεθερικα φετος μια τηλεόραση 46" (πήραμε άλλη), στον αδερφό μου κάτι σκατολοϊδια που ζήτησε (θήκες κινητου και τέτοια), ο άντρας μου είπε φόρμα, σε φίλο ρωτησα και μου ειπε "μπλουζα που να έχει το τάδε πράμα" οποτε του στελνω οσες βρισκω να διαλέξει και στη μικρη εννοείται παιχνιδια.

Δεν μου αρέσει να παίρνω χωρις να ρωτήσω. Πολλοι βαριουνται ή ντρέπονται να πάνε για αλλαγή οπότε θέλω να παίρνω σίγουρα πράγματα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κατ'αρχήν, δεν παίρνω ποτέ ακριβά δώρα σε γονείς (σε συγγενείς δεν παίρνω τίποτα απολύτως). Παίρνω συνήθως κάτι χρηστικό και πρωτότυπο (κάλτσες και γραβάτες μπορεί να πάρει ο καθένας). 

Φέτος, λέω να ψωνίσω από δύο online καταστήματα - είτε από το Think Pig είτε να πάρω κάτι τις από το JamJar.

• Like 5
Δημοσ.

Συνήθως Παίρνω χρηστικά αντικείμενα στον πατέρα και αξεσουάρ στη μάνα. Όποτε μπορώ να ψάρεψε τη μάνα το κάνω αν και ειναι Φούλερ καταναλωτική όποτε έχει πληθώρα πραγμάτων, αλλά κατα καιρούς της γυαλίζουν διαφορά. Πχ το Σεπτέμβρη της γυάλισε να πάρει ένα καλό θερμός για τον καφέ της για να παίρνει στη δουλειά όποτε της πήρα ένα απο Starbucks που έχω κι εγώ κ είμαι ευχαριστημένη. Με τον πατέρα ξεβολεύτηκα άσχημα όταν έκοψε το καπνισμα( που καλά έκανε οι άνθρωπος!) γιατί μέχρι να το κόψει είχα άπειρες επιλογές για δωράκια. Επειδή ειναι φαν της σοκολάτας αν δεν βρω κάτι εγκαίρως του παίρνω μια γιγάντια αμυγδάλου!

Κάλτσες, όλοι θέλουν κάλτσες με δώρα μέσα :P

Το είχα κάνει κάτι Χριστούγεννα και είχε φάση!

Κατ'αρχήν, δεν παίρνω ποτέ ακριβά δώρα σε γονείς (σε συγγενείς δεν παίρνω τίποτα απολύτως). Παίρνω συνήθως κάτι χρηστικό και πρωτότυπο (κάλτσες και γραβάτες μπορεί να πάρει ο καθένας). 

Φέτος, λέω να ψωνίσω από δύο online καταστήματα - είτε από το Think Pig είτε να πάρω κάτι τις από το JamJar.

Το think pig έχει ωραία πραγματάκια και ειναι πηγή έμπνευσης για να φτιάξω κι εγώ κάποια! Το jam jar μου φάνηκε αρκετά τσιμπημένο όμως...

Δημοσ.

Χρήματα σε μικρούς και σε μεγάλους.

Από τότε που άρχισα να ακούω παράπονα,καταφεύγω στην σίγουρη λύση.

Μπορεί να μην είναι δημιουργική,να μην με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό αλλά τουλάχιστον δίνει στον άλλο να ψωνίσει ότι θέλει χωρίς να με βρίζει τρέχοντας το σκ για αλλαγές,και χωρίς να με λέει τσίπη γιατί του αγόρασα μια ψευτιά με 15-20 ευρώ.

Βέβαια είναι μια διαδικασία που κοστίζει πολύ περισσότερο(50 ευρώ μινιμουμ) αλλά χωρίς κακά αποτέλεσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τα γούστα του καθενός.

Στην αδερφή μου π.χ παίρνω μόνο βιβλία και κόμικ γιατί μόνο αυτά της αρέσουν :3

Δημοσ.

Για τους γονεις σου,γραψε μια καρτα με ομορφα και ουσιαστικα λογια ...για τα συναισθηματα σου για αυτους και την γενικοτερα αγαπη,ευγνωμοσυνη κτλ που τρεφεις για αυτους.........δεν χρειαζονται υλικα αγαθα σαν δωρο....εχουν εσενα για δωρο και τα αδερφια σου(αν εχεις) ;)

Δημοσ.

Συνηθως ρωταω, αλλά αν εχουν εκφρασει προτιμηση σε κατι προσφατα, το λαμβανω υποψιν.

Πχ η αδερφη μου, μου ελεγε πριν κανενα μηνα οτι θα θελε να δοκιμασει vr glasses αλλά οχι το cardboard της google, οποτε της πηρα ενα ζευγαρι.

Το καλυτερο και αυτο που περιμενω να δω αντιδραση (αν και θα ειμαι μιλια μακρυα) ειναι το ψιλοτρολλαρικο δωρο που πηρα στον πατερα μου.

Ειχε δει το καλοκαιρι εναν γειτονα να πεταει drone και του εκανε τρομερη εντυπωση. Το εριξα σαν ιδεα στην αδερφη να παρουμε μαζι ενα απλο quadcopter drone με καμερα και τσιμπησε. Οποτε το παρηγγειλα, εφτασε κιολας, του κανω δοκιμες (πολυ δυσκολο μου φανηκε) και για δωρο Χριστουγεννων ο πατερας μου (62 χρονων) θα παρει ενα drone! :lol:

ΥΓ. Ψιλοαμφιβαλλω αν θα του αρεσει αλλά θα χει πλακα η αντιδραση του!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχουλεύω αυτό το thinkpig, ωραία πραματάκια έχει ε! Μόνο που δεν λέει καμία τιμή, οπότε έστειλα mail και περιμένω να δω τί θα μου πουν. Ρώτησα πόσο κοστίζουν τα φώτα και οι κούπες, θα σας πω όταν μάθω.

Edit, έμαθα:

Οι κουπες/πιατα 10 ευρω, τα φωτιστικα 35 ευρω, τα σουβερ 6 ευρω, τα τετραδια 12 ευρω, τα mousepad 6 ευρω, τα πόστερ ειναι Α4 και κοστιζουν 6 ευρω.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...