Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκρίνεις τα laptops με ένα desktop pc? Για πες και πόσο θα σου κρατήσει η 1080 με full χρήση κάθε μέρα! Γιατί οκ, προφανώς και αναβαθμίζεις ο,τι θες σε ένα desktop αλλά για κάτσε και υπολόγισε το συνολικό κόστος για 5-6 χρόνια, καθώς και πόσα από τα αρχικά parts θα έχεις μετά από τόσο καιρό... :)

Τι ακριβώς θα πάθει η κάρτα με καθημερινή χρήση? μην απαντήσεις... τίποτα απολύτως. όπως δε θα πάθει οποιοδήποτε Hardware κομμάτι σε οποιοδήποτε λαπτοπ σταθερό apple ή Windows μηχάνημα μην λέμε ότι θέλουμε.

Απλά στο συμβατό pc το φτιάχνεις μόνο σου ειδικά σταθερούς ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και στα λαπτοπ θέλει γνώσεις και υπομονή αλλά και πάλι γίνεται αν έχεις κάποιες καλές γνώσεις.

Πάντως και η Apple για να λέμε την αλήθεια μόνο την mobile σειρά αναβαθμίζει και ασχολείται.... για εμάς του επαγγελματίες δεν βγάζει ένα καινούργιο mac pro... και λογικό αφου το πουλάει 10 φορές πάνω απο την αξία του και υπάρχουν λαλακες που το αγοράζουν ακόμα... Η apple έχει χάσει την μπάλα θεωρώ με κάποιες κινήσεις που κάνει. λες και προσπαθεί να μιμηθεί τον jobs και να κινηθεί βάση του τι θα έκανε αυτός αν ήταν ακόμα ανάμεσα τους... περίεργες φάσεις... και βλέπω οτι η ιστορία σιγά σιγά επαναλαμβάνεται και δε μου αρέσει...

• Like 1
Δημοσ.

οπως ειπα και παλαιοτερα η apple σε λιγο θα τα εχει ολα κολλημενα στη μητρικη και εαν πχ εχει προβλημα ο σκληρος θα θελεις αλλη μητρικη, και φυσικα θα το προμοταρει ως υπερ future . προς θεου το ζητημα ειναι οτι απο 12 και μετα προχωρησε σε πληρες αρμεγμα χρηστων ,αποκορυφωμα για μενα οτι ακομα και m.2 ssd που υποθετικα μπορουσες να αλλαξεις (macbook 14) επρεπε να τα σκασεις για να αναβαθμισεις σε τιμη οσο επαιρνες σκληρο ssd πενταπλασιας χωρητικοτητας . Οπως και να χει καλη συνεχεια στο μηλο ,πλεον δεν εχω τπτ απο hardware δικο της παρα μονο το λογισμικο στον υπολογιστη μου για dual boot εννιοτε.....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΑ φτιαξε εσυ αν μπορεις υπερ τουμπανο desktop PC me 1200 euro και μετα δες ποιος κλαιει. (intel i7- 6700 3.40GHz, NVidia 1080, 32gb ram στα 2400, 480 ssd sandisk extreme pro, Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7, windows 10 pro και με τρομερο κουτι που εχω και μετα δες ποιος κλαιει. Η apple είναι καθαρα μοστρα. Α και για να μην αγχωθείς. Επειδή ειχα παντα και mac βαλε και εξτρα ότι μπορω να εχω και επισημα και MACOS Sierra απλα βαζοντας το unibeast & multibeast και μετα συγκρινε τα με καποιο mac (που δεν θα υπαρχει κιολας ή και να υπαρξει ποτέ θα πρεπει να δωσεις 5000 ευρω ετσι για το κορομηλο χαχχααχ).

ΑΡΑ μπουταρω με οποιο λειτουργικο θελω και είναι 100 φορες καλυτερο απ ότι mac μηχανημα κυκλοφορει. Αρα τι να λεμε τωρα.

Και άλλο εξτρα μπορω να το αναβαθμίζω οποτε γουστάρω ΚΑΙ μονος μου αν θελω. Και όχι ότι μπαρούφες λεει η κάθε apple. :P :P :P

Όντως τι να λέμε...δεν εχω τις επιστημονικές γνώσεις για την κατασκευή 'τούμπανων' και για γιαυτό και αναγκάζομαι να αγοράζω Apple μηχανήματα...Όμως, λεντάκια, νέον και υδρόψυξη να μη ξεχάσεις να βάλεις ενόψει Χριστουγέννων! Rumors say οτι όσο πιο πολλά λαμπάκια βάλεις τόσο πιο γρήγορα τρέχει το τούμπανο, κατι με την ταχύτητα του φωτός εχει να κάνει.... Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
  • Like 4
Δημοσ.

"εκτός από αυτά που βρίσκονται στην Τουρκία και την Καλιφόρνια. Στις περιπτώσεις αυτές, η Apple θα συνεχίσει την τεχνική υποστήριξη για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι και το τέλος του 2018 εξαιτίας της νομοθεσίας που ισχύει εκεί."

το πιο σημαντικό κομμάτι της είδησης, για εμένα, και αν τελικά εφαρμοστούν οι συμφωνίες ttip και όσα άλλα λέγονται τότε κάθε πολυεθνική θα μπορεί να κάνει ότι θέλει ανεξάρτητα από τους νόμους κάθε πολιτείας ή κράτους

Δημοσ.

Δεν είμαι dj και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω αλλά από δυο dj έμαθα ότι με windows τα προγράμματα που δουλεύουν ξαφνικά βγάζουν error και σταματάνε.

οτι να ναι απλα.Μονο το αντιστροφο εχω δει να συμβαινει.

Και οι djs για την ποζα το παιρνουν,στο λεει dj.

Φυσικα δεν παιζω με λαπτοπ εξω,το θεωρω ξεφτιλα,αλλα στο σπιτι για συγκεκριμενους λογους παιζω και με λαπτοπ w10 μεσης κατηγοριας ωρες και δεν κολλησε ποτε.

Αντιθετα εχω δει να ξεφτιλιζονται σε μαγαζια με apple laptop

Δημοσ.

Μου αρέσει που από τους χρήστες που μπήκαν εδώ και έγραψαν δεν πρόκειται να ξανά πάρω mac δεν ξέρουν καν πως είναι να έχεις ένα mac.

Έχω 2, δεν πρόκειται να ξαναπάρω, σπάστηκα εντελώς από τις κακοτεχνίες και την έλλειψη ανάληψης ευθύνης. Όταν τα σκατώνει, απαιτώ με τόσα λεφτά που έσκασα να το αναγνωρίζει κι όχι να κάνει το κορόϊδο μέχρι να φάει class action μήνυση μετά από χρόνια και χιλιάδες άτομα να γκρινιάζουν.

Δημοσ.

Μπούρδες... ανάλογα τη χώρα είναι υποχρεωμένη να παρέχει ανταλλακτικά και υποστήριξη για συγκεκριμένα έτη. Στην Ελλάδα νομίζω είναι οκτώ (8).

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια το να μπει ένα προϊόν σε end of life support σημαίνει ότι σταματάει η παραγωγή ανταλλακτικών, όχι η κυκλοφορία τους. Άρα έως αυτά να εξαντληθούν πιθανά θα έχει περάσει ο χρόνος υποχρεωτικής κάλυψης...

Το οποίον σημαίνει ότι ο εδώ διανομέας υποχρεώνεται να παρέχει υποστήριξη... και επειδή στα Mac δεν υπάρχει -βάλε άλλη μητρική, παίξε με άλλη κάρτα κλπ- πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα επισκευής με ανταλλακτικά...

Συνδυαστικά με απλά Ελληνικά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πας infoquest (ή όπως λέγεται η θυγατρική του Φέσσα που έχει τη διανομή) και να σου πουν ότι δεν υποστηρίζεται το προϊόν. Αν στο πουν, πας μία από το υπουργείο εμπορίου... και μετά κάνεις πάρτυ.. .

Αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

Και γιαυτό δεν παίζει να πάρω ποτέ ξανά Apple υπολογιστή. Σε σύστημα που είχε xp τρέχουν τα δέκα σφαίρα

Aς διαβάζουμε πιο προσεκτικά και ας μη μπερδεύουμε τα πράγματα : 

Η απόφαση της Apple αφορά αποκλειστικά και μόνο περιπτώσεις επισκευών και όχι τη συμβατότητα με νεώτερες εκδόσεις του macOS.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτι τέτοια ακούω και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τα XP μου ποτέ! Όταν και άν νοιώσω την ανάγκη για αναβάθμιση, θα το γυρίσω σε λινουξάκι...ούτε M$, ούτε apple, ούτε τίποτα!

Δημοσ.

Κάτι τέτοια ακούω και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τα XP μου ποτέ! Όταν και άν νοιώσω την ανάγκη για αναβάθμιση, θα το γυρίσω σε λινουξάκι...ούτε M$, ούτε apple, ούτε τίποτα!

you sir are a troll , κατι τετοια ακουω και λεω οτι ειτε δεν υπαρχει κριτικη σκεψη ή κανεις δεν διαβασε το αρθρο.ωστοσο το οτι κανει δικα της ανταλλακτικα δεν την τιμα ,πχ εσπασε ο σκληρος αντι να μπορεις να βαλεις ενα αλλο πρεπει να σταξεις για να αγορασεις εναν 5 πλασιας τιμης απο οτι τον εχουν αλλες εταιριες.

Δημοσ.

Ποσοι απο εσας δουλευετε για 600-700€;;;;;εμενα αυτο ειναι για γελια :)

Έτσι δείχνεις την ανωτερότητα σου εσύ ;;;; Σε φαντάζομαι 25-30 χρονών που όλη μέρα τα ξύνει και έχοντας τα λεφτά του μπάμπα δεν ξέρει τι να αγοράσει , αυτά είναι τα προβληματά σου σίγουρα.

Δημοσ.

Μιλάς λες και έχεις δουλέψει mac 10 λεπτά στο πλαίσιο. Δεν είμαι dj και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω αλλά από δυο dj έμαθα ότι με windows τα προγράμματα που δουλεύουν ξαφνικά βγάζουν error και σταματάνε. Δεν είναι το καλύτερο να γίνει κάτι τέτοιο σε ένα μαγαζί με κόσμο. Σιγά μην ενδιαφέρε τους dj να κάνουν φιγούρα με ένα λαπτοπ που στα περισσότερα μαγαζιά δεν τα βλέπεις καν. Ξυπνάτε εσείς καλύτερα που από το μίσος σας στην apple δεν ξέρετε τι λέτε!!! Εγώ windows pc και ultrabook έχω αλλά δεν βάζω παρωπίδες.

Nαι, σε καθημερινη βαση τα προγραμματα τρωνε error και σταματανε XD

Aν κρινω απο τους λιγους μη φανατικους που εχουν apple εδω μεσα, μαλλον πολυ πιο ασταθη ειναι τα mac απο τα windows...

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν έβγαλε πρόγραμμα αντικατάστασης μετά από 5 χρόνια... το έχουμε δει και αυτό. :P

Αν απαξιώνεις πρώτη τα μοντέλα σου να είσαι σίγουρη ότι θα τα απαξιώσουν και οι άλλοι..

Κανείς δεν αγοράζει Mac σαν να αγοράζει lenovo (τυχαία επιλογή) ,τώρα λοιπόν πολύ απλά του λέει την επόμενη φορά πάρε το lenovo,το ίδιο θα κρατήσουν,και το lenovo λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν έβγαλε πρόγραμμα αντικατάστασης μετά από 5 χρόνια... το έχουμε δει και αυτό. :P

Αν απαξιώνεις πρώτη τα μοντέλα σου να είσαι σίγουρη ότι θα τα απαξιώσουν και οι άλλοι..

Κανείς δεν αγοράζει Mac σαν να αγοράζει lenovo (τυχαία επιλογή) ,τώρα λοιπόν πολύ απλά του λέει την επόμενη φορά πάρε το lenovo,το ίδιο θα κρατήσουν,και το lenovo λίγο παραπάνω.

Αν πάρω lenovo η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλάδα θα μου το επισκευάσει μετα απο 5 χρόνια με γνήσια ανταλλακτικα?

Εχει κάποιος εμπειρία απο επισκευη μηχανηματος 5ετιας απο το επισημο service οποιασδηποτε εταιρείας στην Ελλάδα να μας την περιγραψει ?

Ασε που αν πας να επισκευασεις mac στο επισημο service της apple στην Eλλαδα σε συμφέρει καλυτερα να πάρεις καινουργιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...