Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Το τί χαζομάρα έχει δεί το μάτι μου εδω μέσα δεν περιγράφεται Οπότε λέω ας κάνω ένα θέμα με σκοπό να χαβαλεδιάσουμε, να θυμηθούμε τις τρέλες μας, ίσως να πάρουμε ιδέες για τις επόμενες. Αφορά πράγματα που κάναμε γενικά για να εντυπωσιάσουμε το μωρό μας, απο αφιερώσεις στο ράδιο μέχρι καραγκιοζιλίκια. Ξεκινάω με μια φωτογραφία που της έστειλα όταν υπηρετούσα τη μαμά
haris_216 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σε αγαπούσαν οι συνάδελφοι, για να πέσουν κάτω. Εκτός πια αν είχες καμιά "σαρδέλα" και τους είπες το κλασσικό "εκτελείτε και μετά βγείτε παραπονούμενοι" 2
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο τρελό απο ολα ειναι να την παντρευτείς 11
Sarandis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Έφαγα σούσι και με έβγαλε και φωτογραφία 2
bluesattack Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Tην αφησα και πηρε ενα παιχνιδι στο ταβλι .Ηταν μια ιπποτικη τρελα της στιγμης 8
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Tην αφησα και πηρε ενα παιχνιδι στο ταβλι .Ηταν μια ιπποτικη τρελα της στιγμης χαχαχαχα καλό!
theoritikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Υγρό πυρ και μαρμάρινο ομοίωμα της. Ακόμα απορώ γιατί δεν μου κάτσε 18
4saken Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πηγα κατω απο το σπιτι της και εγραψα το ονομα της με υγρο πυρ. 7
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Η μεγαλυτερη μου σχέση 1.5 χρονο ..... εκει εκανα τις περισσοτερες τρέλες - Την κυνηγησα για κανα 6μηνο - Της έλεγα να βγουμε αυτή ελεγε δεν ξερω θα δουμε κτλπ της έστελνα μηνυματα από την δουλεια στα οποια δεν απαντουσε καν. - Χάλασα ένα 300αρι ευρω στο λογαριασμο του κινητου για να λεμε μαλακιες από τα τηλεφωνα. Μη βιαστείτε να μου την πεσετε ημουν 21 και τωρα είμαι 30! Εννοείται τωρα δεν θα εκανα τιποτα από αυτά βασικα ουτε που τα ξαναεκανα. Τωρα δεν κυνηγαω ουτε για 6 ώρες ποσο μαλλον για 6 μηνες με το που κάποια δεν απαντησει ή κάνει την δυσκολη δεν ασχολουμαι ξανα μαζι της. Και ψάχνω να βρω άλλη! Μετα από αυτή τη σχεση που ηταν και η μεγαλυτερη στη ζωη μου ουτε που ξερω με ποσες έχω βγει , ποσες έχω πηδηξει και ποσες έχω φλερτάρει κάποιες σιγουρα τις ξεχνάω. Πληρωμένες ή μη μεγάλες ή μικρες ωραιες ή ασχημες! Τουλάχιστον κάποια στιγμη θα αφήσω το ματαιο αυτό κοσμο χορτασμένος!!! Και έχουμε και μελλον βεβαια ακομα 30 είμαι. Λιγο εμφανιση(λιγο) να έχεις και να μιλάς θα σε ωφελησει αρκετά. Ποτε δεν ξέρεις σε τι φάση θα πετυχεις την άλλη. 1
visualizer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και στα 30 που εισαι λες και εισαι 20 σκεφτεσαι ..χωρις παρεξηγηση 16
4saken Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εννοείται τωρα δεν θα εκανα τιποτα από αυτά βασικα ουτε που τα ξαναεκανα. Τωρα δεν κυνηγαω ουτε για 6 ώρες ποσο μαλλον για 6 μηνες με το που κάποια δεν απαντησει ή κάνει την δυσκολη δεν ασχολουμαι ξανα μαζι της. Και ψάχνω να βρω άλλη! Μετα από αυτή τη σχεση που ηταν και η μεγαλυτερη στη ζωη μου ουτε που ξερω με ποσες έχω βγει , ποσες έχω πηδηξει και ποσες έχω φλερτάρει κάποιες σιγουρα τις ξεχνάω. Πληρωμένες ή μη μεγάλες ή μικρες ωραιες ή ασχημες! Τουλάχιστον κάποια στιγμη θα αφήσω το ματαιο αυτό κοσμο χορτασμένος!!! Και έχουμε και μελλον βεβαια ακομα 30 είμαι. Λιγο εμφανιση(λιγο) να έχεις και να μιλάς θα σε ωφελησει αρκετά. Ποτε δεν ξέρεις σε τι φάση θα πετυχεις την άλλη. Ναι, τα εχουμε εμπεδωσει πλεον....thank you.. 10
DDevil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Και στα 30 που εισαι λες και εισαι 20 σκεφτεσαι ..χωρις παρεξηγηση Τι να παρεξηγηθώ ρε φιλε τέτοιες ατάκες είναι για μενα κοπλιμέντα. 3
skiabox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Η μεγαλυτερη μου σχέση 1.5 χρονο ..... εκει εκανα τις περισσοτερες τρέλες - Την κυνηγησα για κανα 6μηνο - Της έλεγα να βγουμε αυτή ελεγε δεν ξερω θα δουμε κτλπ της έστελνα μηνυματα από την δουλεια στα οποια δεν απαντουσε καν. - Χάλασα ένα 300αρι ευρω στο λογαριασμο του κινητου για να λεμε μαλακιες από τα τηλεφωνα. Μη βιαστείτε να μου την πεσετε ημουν 21 και τωρα είμαι 30! Εννοείται τωρα δεν θα εκανα τιποτα από αυτά βασικα ουτε που τα ξαναεκανα. Τωρα δεν κυνηγαω ουτε για 6 ώρες ποσο μαλλον για 6 μηνες με το που κάποια δεν απαντησει ή κάνει την δυσκολη δεν ασχολουμαι ξανα μαζι της. Και ψάχνω να βρω άλλη! Μετα από αυτή τη σχεση που ηταν και η μεγαλυτερη στη ζωη μου ουτε που ξερω με ποσες έχω βγει , ποσες έχω πηδηξει και ποσες έχω φλερτάρει κάποιες σιγουρα τις ξεχνάω. Πληρωμένες ή μη μεγάλες ή μικρες ωραιες ή ασχημες! Τουλάχιστον κάποια στιγμη θα αφήσω το ματαιο αυτό κοσμο χορτασμένος!!! Και έχουμε και μελλον βεβαια ακομα 30 είμαι. Λιγο εμφανιση(λιγο) να έχεις και να μιλάς θα σε ωφελησει αρκετά. Ποτε δεν ξέρεις σε τι φάση θα πετυχεις την άλλη. Τατσόπουλε εσύ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα