McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Με εναν γκει στη δουλεια να δω τι θα κανουμε που μας εχει χουφτωσει ολες :S (τους αντρες συναδελφους τους φοβαται πλεον κ δεν τους πιανει)κι αυτό όντως πολύ αντιπαθητικό... φαντάζομαι αφού είναι γκέι, πρέπει να χει υποχρεωτικά πλάκα για σας, αλλιώς θεωρείστε μη μου άπτου που λέει κι ο αποπάνω. η χαρά του forum... απο αλλού ξεκινάς και αλλού φτάνει... χουφτωστε τον να τον σοκαρετε εχεις σοβαρά προβλήματα ,πήγαινε να κοιταχτείς.... χαχαχαχαχαχα
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 και φτιάξε την παράθεση σου διότι ακούγεσαι ακόμα πιο... 1
johnbond Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Με εναν γκει στη δουλεια να δω τι θα κανουμε που μας εχει χουφτωσει ολες :S (τους αντρες συναδελφους τους φοβαται πλεον κ δεν τους πιανει) Μήπως παριστάνει τον γκέι; Μμμμ καλή ιδέα. 11
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μήπως παριστάνει τον γκέι; Μμμμ καλή ιδέα. :devil: :devil:
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο περιστατικο το αναφερω γιατι ανηκει στην κατηγορια ανεπιθυμητων αγγιγματων. Ο τυπος ειναι γλειωδης και δεν σεβεται τους και τις συναδελφους του. Και το να χουφτωνει χωρις την αδεια μας δεν εχει καμια σχεση με πλακα. Του εχουν ηδη γινει συστασεις απο την διευθυνση, το ειχε κοψει για ενα διαστημα αλλα τωρα ξαναρχισε. 1
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο περιστατικο το αναφερω γιατι ανηκει στην κατηγορια ανεπιθυμητων αγγιγματων. Ο τυπος ειναι γλειωδης και δεν σεβεται τους και τις συναδελφους του. Και το να χουφτωνει χωρις την αδεια μας δεν εχει καμια σχεση με πλακα. Του εχουν ηδη γινει συστασεις απο την διευθυνση, το ειχε κοψει για ενα διαστημα αλλα τωρα ξαναρχισε.Ακριβώς αυτό είναι το νόημα, αυτό που λέει και ο τίτλος. Δε μπορεί να έρχεται ο κάθε soik85 και να επιβάλλεται πάνω μου, είτε είμαι 5χρονο είτε είμαι στον εργασιακό μου χώρο ειτε στο μετρό, με τον ισχυρισμό "έλα μωρέ τι θα πάθεις".
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο περιστατικο το αναφερω γιατι ανηκει στην κατηγορια ανεπιθυμητων αγγιγματων. Ο τυπος ειναι γλειωδης και δεν σεβεται τους και τις συναδελφους του. Και το να χουφτωνει χωρις την αδεια μας δεν εχει καμια σχεση με πλακα. Του εχουν ηδη γινει συστασεις απο την διευθυνση, το ειχε κοψει για ενα διαστημα αλλα τωρα ξαναρχισε. και γω νόμιζα ήταν χωρατό,Μπορεί να μυνηθεί... αν και δεν έχει σχέση με το θέμα μας εδώ δεν υπάρχει ανοχή Ακριβώς αυτό είναι το νόημα, αυτό που λέει και ο τίτλος. Δε μπορεί να έρχεται ο κάθε soik85 και να επιβάλλεται πάνω μου, είτε είμαι 5χρονο είτε είμαι στον εργασιακό μου χώρο ειτε στο μετρό, με τον ισχυρισμό "έλα μωρέ τι θα πάθεις". αααα εχεις σοβαρότατο θεματάκι.... συγκρίνεις ότι να ναι.... ω ναι προφανως δεν εχει λόγο κανεις να ασχοληθεί άλλο μαζί σου 1
johnbond Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο περιστατικο το αναφερω γιατι ανηκει στην κατηγορια ανεπιθυμητων αγγιγματων. Ο τυπος ειναι γλειωδης και δεν σεβεται τους και τις συναδελφους του. Και το να χουφτωνει χωρις την αδεια μας δεν εχει καμια σχεση με πλακα. Του εχουν ηδη γινει συστασεις απο την διευθυνση, το ειχε κοψει για ενα διαστημα αλλα τωρα ξαναρχισε. Πάντως οτι δεν έχει φάει ακόμη καμια μπουνιά σημαίνει οτι δείχνετε ανοχή,λογικά επειδή είναι γκέι.. Δε νομίζω να ανεχόσασταν να σας χουφτώνουν.
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ακριβως. Εγω για να τον αποφυγω κανω κατι κινησεις που μπορει να θυμιζουν και τεντωματα μπαλετου :') οι πιο αργοι/ες ομως δεν γλιτωνουν.
Lilith19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ακριβως. Εγω για να τον αποφυγω κανω κατι κινησεις που μπορει να θυμιζουν και τεντωματα μπαλετου :') οι πιο αργοι/ες ομως δεν γλιτωνουν. Σε όλο αυτό το, ομολογουμένως, τραγικό σκηνικό, δεν έχει αντιδράσει κανένας ποτέ ;
Anorymous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα επειδή είχα μάγουλα μικρός με τσιμπαγαν και μου την έσπαγε αφάνταστα. Αργότερα στο γυμνασιο λόγο πάχους μου τσιμπαγαν το στήθος , το πα μια δυο τρεις ότι με ενοχλεί δεν με άκουγαν όσπου έσπασα έναν στο ξύλο και το έκοψαν όλοι. Τέλος έχω μια θεία η οποία όταν κάναμε λίγη φασαρια μας τσίμπαγε δυνατα ομως για να σταματήσουμε μια δυο σταμάτησα να πηγαίνω σπίτι της.
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Με εναν γκει στη δουλεια να δω τι θα κανουμε που μας εχει χουφτωσει ολες :S Γκέης μακρυχέρης κρυφοστρέητ; Άξιζε δικό του θρεντ ο πόστης! 1
Alithinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 θυμηθηκα τωρα εναν μαλακα θειο μου που με ειχε δαγκωσει μια φορα, ουρλιαζα εκλαιγα το χερι μου που ειχε δαγκωσει βρωμαγε απο τα σιχαμενα σαλια του και μου ειχε αφησει σημαδι της μασελας του και ελεγε «εγω σε δαγκωσα; δεν σε δαγκωσα». μα το θεο θα ηθελα να το ξανακανει μονο και μονο για να εχω μια καλη δικαιολογια για να τον σαπισω στο ξυλο, Με εναν γκει στη δουλεια να δω τι θα κανουμε που μας εχει χουφτωσει ολες :S (τους αντρες συναδελφους τους φοβαται πλεον κ δεν τους πιανει) χούφτωσ' τον και συ! (μήπως είναι κρυφοstraight ?)
*nenya* Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι κρυφοστρειτ χαχαχαχ XD τον εχω πετυχει και με τ'αμορε του. Απλα μαλλον ετσι ειναι το στυλ του, θελει να μας πιανει ολους, αλλα δεν εχω δει ουτε ενα ατομο να το γουσταρει αυτο. Μεχρι και η διευθυντρια του ειχε κανει παρατηρησεις αλλα ειπαμε, σταματησε για λιγο κ μετα ξαναρχισε...μαλλον πρεπει να το ξαναναφερουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις