Apoll Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γράφει κανονικά ο μετρητης γιατί το έχω ανοιχτό στους 30, όπως όλη η πολυκατοικία δηλαδή. Η φάση είναι όσο περισσότερο ζεστάνει για να κρατήσει το διαμέρισμα. Μας δουλεύεις; Και μετά γκρινιάζεις για τα λεφτά που σου ζητάνε; 2
Stavmitsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δε κόβει ο καυστηρας καθόλου στο 2ωρο παιδιά. Με οδηγια της διαχειρισης είναι έτσι.
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γράφει κανονικά ο μετρητης γιατί το έχω ανοιχτό στους 30, όπως όλη η πολυκατοικία δηλαδή. Η φάση είναι όσο περισσότερο ζεστάνει για να κρατήσει το διαμέρισμα. Γιατί το έχετε στους 30; Είναι πολύ υψηλή αυτή η θερμοκρασία, εμείς που το βάλαμε τόσο μια φορά ξεκόλλησαν 2 σώματα από την υψηλή θερμότητα και έγινε και διαρροή στην σωλήνα προσαγωγής του νερού. 20 με 22 βαθμούς πρέπει να το έχετε και αν κάνει πολύ κρύο στους 25. Αν το έχετε 30 λογικό να πληρώνετε αρκετά χρήματα. Δε κόβει ο καυστηρας καθόλου στο 2ωρο παιδιά. Με οδηγια της διαχειρισης είναι έτσι. Αν δεν αποδίδει ο καυστήρας να καλέσετε τεχνικό να το δει, συντήρηση του κάνετε; 1
Ψιτ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ^Νομίζω ότι εσείς χρείζεστε καλύτερο υδραυλικό.
revolver1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ε ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΕΙΔΕΣ. Κάντην από εκεί,μην πληρώνεις τζάμπα. 1
Stavmitsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί το έχετε στους 30; Είναι πολύ υψηλή αυτή η θερμοκρασία, εμείς που το βάλαμε τόσο μια φορά ξεκόλλησαν 2 σώματα από την υψηλή θερμότητα και έγινε και διαρροή στην σωλήνα προσαγωγής του νερού. 20 με 22 βαθμούς πρέπει να το έχετε και αν κάνει πολύ κρύο στους 25. Αν το έχετε 30 λογικό να πληρώνετε αρκετά χρήματα. Αν δεν αποδίδει ο καυστήρας να καλέσετε τεχνικό να το δει, συντήρηση του κάνετε; O καυστήρας ειναι πένα δεν έχει θέμα. Απλά το βάζουμε όλοι ψηλά για να κρατήσει λίγη ζέστη. Κι εγω δηλαδή να το χαμήλωσω, ο καυστήρας θα παίζει κανονικά.
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γράφει κανονικά ο μετρητης γιατί το έχω ανοιχτό στους 30, όπως όλη η πολυκατοικία δηλαδή. Η φάση είναι όσο περισσότερο ζεστάνει για να κρατήσει το διαμέρισμα. Ούτε η Τετάρτη δεν έφτασε ακόμα ............................ Αν το δούλευες δηλαδή στους πόσους βαθμούς θα το είχες? Στο ΝΤΑΧΑΟΥ είναι το διαμέρισμα? Δύσκολα θα το παλέψεις, αν είναι έτσι. O καυστήρας ειναι πένα δεν έχει θέμα. Απλά το βάζουμε όλοι ψηλά για να κρατήσει λίγη ζέστη. Κι εγω δηλαδή να το χαμήλωσω, ο καυστήρας θα παίζει κανονικά. Και αν το κλείσεις τελείως, ο μετρητής σου δεν θα γράψει, ή δεν πρέπει να γράψει, μονάδες. Πως θα δικαιολογήσει ο διαχειριστής τη χρέωση θέρμανσης στα κοινόχρηστα? Βάσει ενδείξεων βγαίνουν οι χρεώσεις. Χώρια ότι μπορείς να στραφείς και κατά της Εταιρείας που τα εκδίδει γιατί αυτή παίρνει ενδείξεις. Στους 30 βαθμούς όμως, τα κοινόχρηστα που πληρώνεις είναι λίγα, γιατί απλά "γράφεις" συνέχεια μονάδες. 1
kage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ουτε τα βασικα δεν ξερετε και θελετε και να κραζετε.. Οποιος θελει πληρη αυτονομια παει σε σπιτι με αυτονομο καυστηρα κ αεριο. αν ειναι σε πολ.κια που οι αλλοι εχουν πετρελαιο θα συνεχισει να πληρωνει το ποσοστο του των παγιων(εως 25%) ακομη και αν αυτος καιει αεριο.- http://www.tanea.gr/news/economy/article/5172857/dyomisi-mhnes-gia-na-aytonomhthei-kapoios-apo-thn-kentrikh-thermansh-ths-polykatoikias/ Ο καυστηρας μπηκε βαση θερμιδομετρηση ειτε ανοιξει ενας ειτε ολοι καιει το ιδιο... Αν ειναι παλια η πολ.κια η θερμιδομετρηση εγινε εμπειρικα δηλ.εβαλαν μεγαλυτερο καυστηρα απ οτι επρεπε και λαθος σχεδιασμου τοποθετησης καλοριφερ. Και ναι το πιο σωστο ειναι να ανοιγουν συγκεκριμενες ωρες τωρα που η αναπτυξη της ελλαδας ειναι στα πανω της και ρεει χρημα Οποιος δεν μπορει να συμμετεχει στα κοινοχρηστα μπορει να του βγαλουν το σπιτι μεχρι και σε πλειστηριασμο μετα απο μηνες...υπαρχει πολ.κια 8οροφη που σταματησαν να πληρωνουν μεχρι και το κοινοχρηστο ρευμα!Δηλ.δεν εχουν ουτε ασανσερ ουτε φωτα στις σκαλες Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από kage 2
Apoll Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε η Τετάρτη δεν έφτασε ακόμα ............................ Αν το δούλευες δηλαδή στους πόσους βαθμούς θα το είχες? Στο ΝΤΑΧΑΟΥ είναι το διαμέρισμα? Κοίτα κάνουν οικονομία στο ρεύμα. Βάζουν δύο αβγά στο τηγάνι, το ακουμπάνε στο σώμα του καλοριφέρ και είναι έτοιμα. Λίγο ζυμάρι από την άλλη πλευρά, και έχει φρεσκο-ψημένο ψωμί. 1
Stavmitsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ρε σεις, μη κράζετε. Εξηγώ. Πληρώνουμε το πετρέλαιο, όχι τις ώρες που καίμε. Ανάλογα τα χιλιοστά του διαμερίσματος, πληρώνεις κομμάτι στο πετρέλαιο. Είτε το έχω ανοιχτό όλη μέρα, είτε το έχω κλειστό, ο καυστήρας λειτουργεί μόνο 6.30-8.00 το πρωι και 8 με 10 το βράδυ. Τις ώρες που παίζει, το βάζω τέρμα για να μην κόβει ποτέ το νερό και να ζεστάνει όσο το δυνατόν παραπάνω το σπίτι. Ακόμα και να το κλείσω, θα δώσω τα ίδια λεφτά που δίνω με το να το έχω στους 30. Η πολυκατοικία γενικά, ΕΧΕΙ δυνατότητα για αυτονομία, αλλά αποφασίστηκε στη συνέλευση να παίξουν έτσι για οικονομία. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να πληρώνω όλα αυτά τα χρήματα για να ζεσταίνει το σπίτι μόνο του. Λείπω πάνω από τις μισές ώρες της ημέρας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κι υποτίθεται ότι το πιο οικονομικό σύμφωνα με μηχανολόγους είναι να δουλεύει "συνέχεια" κι όχι αυτές τις ελάχιστες ώρες την ημέρα.
Joshua21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ενώ ο σπιτονοικοκύρης όταν νοικιάσαμε είχε πει πως η πολυκατοικία έχει αυτόνομη θέρμανση, το δουλεύουν με απόφαση της συνέλευσης σαν κεντρική για λόγους οικονομίας. Ε τότε πες στο σπιτονοικοκύρη να τα πληρώνει αυτός Άσχετα τι σου είπε η διαχειρίστρια, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σφραγιστούν τα δικά σου σώματα και να πληρώνεις μόνο το 30%. Επίσης μπορείς να το αφήσεις και να νοικιάσεις άλλο σπίτι.
Stavmitsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ε τότε πες στο σπιτονοικοκύρη να τα πληρώνει αυτός Άσχετα τι σου είπε η διαχειρίστρια, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σφραγιστούν τα δικά σου σώματα και να πληρώνεις μόνο το 30%. Επίσης μπορείς να το αφήσεις και να νοικιάσεις άλλο σπίτι. Θεματάκι αυτό. Ήμουν από τον Σεπτέμβρη του 2014 σε διαμέρισμα του πρώτου, αλλά μετακόμισα φέτος τον Μάρτη στο διαμέρισμα που είμαι τώρα, στον 4ο. Διαφορετική διαρρύθμιση και γείτονας που δεν έπρηζε μπάλες οι 2 βασικοί λόγοι. Μπορώ πιστεύω να φύγω γιατί δηλώνει κάτω από τα μισά στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει, αλλά δεν θέλω να φανώ @ρχιδι. Αυτό με το 30% το έχουμε σε νόμο;
Predatorkill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παραβιαση καταστατικου, διωκεται ποινικα. Απαιτουμενα για αλλαγη καταστατικου 100% απαρτια ιδιοκτητων στη συνελευση και καταθεση πρακτικων συνελευσης στο πρωτοδικειο μαζι με το νεο καταστατικο. Ολα τα αλλα που γραφετε δεν εχουν νοημα.
christopoulosc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αδερφέ καταστατικό πολυκατοικίας έχεις δει ποτέ εκεί;Διότι είτε αγοράσεις είτε νοικιάσεις κάτι,μια μάτια σε αυτό το οποίο αναφέρει και πρέπει να τηρείς δεν βλάπτει...Να ξέρεις που κινείσαι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα