Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ΟP, στη θέση σου θα ζητούσα το καταστατικό και αν δεν περιέγραφε μέσα αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθείται, τότε θα σταμάταγα να πληρώνω το κομμάτι των κοινοχρήστων που αντιστοιχούν στη θέρμανση και ας πήγαινε ο διαχειριστής δικαστικά για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας αν ήθελε.
Stavmitsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ΟP, στη θέση σου θα ζητούσα το καταστατικό και αν δεν περιέγραφε μέσα αναλυτικά τη διαδικασία που ακολουθείται, τότε θα σταμάταγα να πληρώνω το κομμάτι των κοινοχρήστων που αντιστοιχούν στη θέρμανση και ας πήγαινε ο διαχειριστής δικαστικά για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας αν ήθελε. Μωρέ δεν θέλω να μπω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί είμαστε αρκετοί φοιτητές στην πολυκατοικία, θα το σταματήσουν και οι άλλοι και θα την κλείσουν παντελώς στο τέλος. Έχει και μικρά παιδιά η πολυκατοικία.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μωρέ δεν θέλω να μπω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί είμαστε αρκετοί φοιτητές στην πολυκατοικία, θα το σταματήσουν και οι άλλοι και θα την κλείσουν παντελώς στο τέλος. Έχει και μικρά παιδιά η πολυκατοικία. Ε, πλήρωνε τότε, δικά σου είναι ότι θες τα κάνεις.
Stavmitsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ήδη ζητήσει το καταστατικό. Το μόνο που θέλω είναι να βγω από τη θέρμανση με τις νόμιμες διαδικασίες. That's all.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί θες να βγεις από τη θέρμανση; Μπορείς απλά να έχεις πάντα κλειστό το καλοριφέρ και να πληρώνεις όσο θα πλήρωνες αν έβγαινες από τη θέρμανση. Δηλαδή, μόνο το πάγιο.
Stavmitsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί θες να βγεις από τη θέρμανση; Μπορείς απλά να έχεις πάντα κλειστό το καλοριφέρ και να πληρώνεις όσο θα πλήρωνες αν έβγαινες από τη θέρμανση. Δηλαδή, μόνο το πάγιο. Κάτσε διάβασε το thread έαν έχεις χρόνο, θα καταλάβεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ήδη διαβάσει και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να καταλάβω. Σε κλέβουν και δεν θες να το κυνηγήσεις γιατί μετά θα ξυπνήσουν και τα άλλα θύματα και πιο μετά θα κλαίνε τα παιδάκια. Ας πούμε ότι είναι κατανοητά όλα αυτά (που δεν είναι, αλλά πάσο). Αυτό που είναι ακατανόητο είναι για ποιό λόγο θεωρείς ότι αυτός που παρανομεί και σε κλέβει ξαφνικά θα σε αφήσει να βγεις από τη θέρμανση με τις «νόμιμες διαδικασίες». 1
Stavmitsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το έχω ήδη διαβάσει και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να καταλάβω. Σε κλέβουν και δεν θες να το κυνηγήσεις γιατί μετά θα ξυπνήσουν και τα άλλα θύματα και πιο μετά θα κλαίνε τα παιδάκια. Ας πούμε ότι είναι κατανοητά όλα αυτά (που δεν είναι, αλλά πάσο). Αυτό που είναι ακατανόητο είναι για ποιό λόγο θεωρείς ότι αυτός που παρανομεί και σε κλέβει ξαφνικά θα σε αφήσει να βγεις από τη θέρμανση με τις «νόμιμες διαδικασίες». Διότι το συμβόλαιο λέει 100€ το μήνα και μπορώ να τον χορέψω στο ταψί.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Διότι το συμβόλαιο λέει 100€ το μήνα και μπορώ να τον χορέψω στο ταψί. Ο σπιτονοικοκύρης σου είναι ο διαχειριστής;
Stavmitsos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ο σπιτονοικοκύρης σου είναι ο διαχειριστής; Όχι, εταιρεία έχει αναλάβει. Απλά ο ιδιοκτήτης είναι και ιδιοκτήτης όλης της πολυκατοικίας και είναι αυτός που εισηγήθηκε το σύστημα.
dangar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αφού είναι εταιρία κοινοχρήστων διαχειριστής της οικοδομής ξέρει πολύ καλά τί εστί κανονισμός οικοδομής. Τώρα ή θα πληρώνεις ασυζητητί και το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης ή θα σπάσεις αυγά. Μέση οδός με χαμόγελα δεν υπάρχει , καθώς εμπλέκεται χρήμα στην υπόθεση. 1
Stavmitsos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δίκιο. Έχω ζητήσει από προχθές το καταστατικο, περιμένω να μου το στείλουν.
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δίκιο. Έχω ζητήσει από προχθές το καταστατικο, περιμένω να μου το στείλουν. Υπομονή φαντάζομαι διαθέτεις αρκετή, έτσι?
Joshua21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δίκιο. Έχω ζητήσει από προχθές το καταστατικο, περιμένω να μου το στείλουν. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να δεις στο καταστατικό, αλλά το μόνο που θα δεις είναι το ποσοστό που θα συμμετέχει το διαμέρισμα σου στα πάγια έξοδα βάση των χιλιοστών θέρμανσης που του αναλογούν, δηλαδή αν θα είναι 30%(το σύνηθες) ή 25 ή 40 ή όσο. Να σου δίνει δικαίωμα πλήρους απαλλαγής από τα έξοδα θέρμανσης, ξέχνα το. 2
Knight of Mercy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να δεις στο καταστατικό, αλλά το μόνο που θα δεις είναι το ποσοστό που θα συμμετέχει το διαμέρισμα σου στα πάγια έξοδα βάση των χιλιοστών θέρμανσης που του αναλογούν, δηλαδή αν θα είναι 30%(το σύνηθες) ή 25 ή 40 ή όσο. Να σου δίνει δικαίωμα πλήρους απαλλαγής από τα έξοδα θέρμανσης, ξέχνα το. Ετσι ακριβώς είναι και τα ίδια ποσοστά χρησιμοποιεί και η Εταιρεία έκδοσης κοινοχρήστων. Δικαίωμα απαλλαγής αποκλείεται εφ' όσον το σπίτι κατοικείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα