Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιστευω να ειστε απο τους μπρουκληδες που στολιζουν και την πισω πλευρα του δεντρου ?  :P

Τρεις κρατάμε τα λαμπάκια , και ενας γυρίζει το δέντρο γύρω -  γύρω :)

• Like 2
Δημοσ.

Τρεις κρατάμε τα λαμπάκια , και ενας γυρίζει το δέντρο γύρω -  γύρω :)

Αυτο δεν ειναι στολισμος, ειναι ολοκληρη χορογραφια  :-D

Δημοσ.

Εγω τωρα στολιζω την πρωτη μου custom υδροψυξη με rgb φωτακια στον σουπερ ντουπερ των 5000 ευρω (για να δειξω οτι εχω κ λεφτα) καινούργιο high end υπολογιστή

• Like 1
Δημοσ.

Μπα τα τελευταία χρόνια βαριέμαι αφάνταστα να μπω στην διαδικασία να στολίσω.

Μπαίνεις σε όλο αυτόν τον κόπο για να τα ξαναμαζέψεις σε 2-3 εβδομάδες.

Δεν λέει.

Me too. Στολιζα οσο εμένα με τους γονείς μου. Όταν συγκατοικησα βαρέθηκα. Με τα πολλά μου έδωσε η μαμά μου ένα μικρό δεντράκι και στολιδια και τον πρώτο χρόνο στολισα. Τον 2ο, πέρυσι δλδ, δεν στολισα για λόγους ανωτερας βίας.

Φέτος μαζεύω τα χριστουγεννιατικα να τα δώσω πίσω στη μάνα μου :P

Μ'αρεσει όμως να βλέπω σπίτια και μαγαζιά στολισμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Το αλλο τι είναι χριστουγενιατικος κακτος;

Λάμπα στην οποία έβαλα τα κλαδιά του δέντρου που έβρισκαν στο έπιπλο της TV.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μου αρέσει να στολίζω, δεν έχω την ψυχική (κυρίως) διάθεση να μπω στον κόπο να στολίσω.

Ναι μου αρέσει να βλέπω στολισμένα μέρη, μαγαζιά, δένδρα,

• Like 3
Δημοσ.

Με τόσους που ήδη δηλώνουν ότι δεν στολίζουν αλλά τους αρέσει να βλέπουν στολισμένα σημεία, σκέφτηκα δουλειά για...μπίζνα.

Θα στολίζω εγώ το σπίτι μου και θα σας χρεώνω αν θέλετε να το κοιτάτε.

Πάντως, πέρα από την πλάκα, παιδιά αυτό που λέγεται ότι μόνοι μας φτιάχνουμε τη διάθεση, την καριέρα, το μέλλον μας, κλπ σίγουρα ισχύει 100% στο θέμα των χριστουγέννων (και δεν αναφέρομαι στο θρησκευτικό ή το φιλάνθρωπο σκέλος αλλά καθαρά στο mood των ημερών).

Είναι κρίμα κάποιος να αναγνωρίζει ότι πχ ο στολισμός του αλλάζει λίγο την διάθεση (προς το καλύτερο) και να μην το κάνει.

Προσωπικά στόλιζα δέντρο ακόμα και την περίοδο που έμενα μόνος και ήταν φορές όπου το "πρόγραμμα" των ημερών έκανε μάλλον απίθανο το να βρεθεί άλλος στο σπίτι και να το δει.

• Like 6
Δημοσ.

Στολισα.Εβαλα ενα πορσελανινο χριστουγεννιατικο δεντρακι στο τραπεζι του σαλονιου  ^_^  

Θα βαλω και αυτο να παιζει

• Like 2
Δημοσ.

Στολισα.Εβαλα ενα πορσελανινο χριστουγεννιατικο δεντρακι στο τραπεζι του σαλονιου  ^_^  

Θα βαλω και αυτο να παιζει

βαλε τον μικρο τυμπανιστη του βασιλάκη του Καρα :P Μου μαθατε ολοι τον Buble :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...